Като чета подвизите и приключенията на Лола се замислям за един нов член на семейството.Леля ми има ЧРТ и е много доволна.Не прави никакви бели послушна е и много си я обичат.Ще почета повечко за породата и ако намеря и развъдник още по добре. d) ;)
Разкажи за ЧРТ на леля ти, моля те! b)
Ами какво да разкажа .. казва се Джеси но всички му викат Джеса .. bl) b)
На 2 годинки или 3 е вече май от доста време не съм го виждал.Запоследно го видях на паркинга на чичо ми.Вардеше зорко кой влиза що и как излиза.Абе кажи речи пазач.Родиха и се малки .. но нищо повече незнам.
Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят.
Добре ще попитам ако я видя.В момента изобщо и нямам координатите каде живее защото много често се местят. b)
Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят.
Териери (Елен, Vabank), скубахте ли космите от ушите??? Справихте ли се? Какви са резултатите?
Все още не сме s) Аз минах ушите от вътре с машинка заради изложбата в Скопие, сега трябва малко да пораснат космаците и ще пробваме.
МЕРСИ за пудрата!!!
За нищо. Интересувам се живо, тй като Vabank ми каза, че Князик имал същите ужасяващо космати уши като Скъли, та исках да обменим опит по комбинацията пудра + Virbac Epi-Otic. Като има резултати - споделете r)
Извинявам се, че се намесвам твърде нетактично, но ...
За какво служат тази пудра и този препарат на Вирбак? Нали и на мен ще ми се наложи да се сблъскам с този проблем рано или късно /добрата хигиена на ушите/, та да питам на време n)
Нетактично!? l)
Препаратът на Virbac е нещо като балсам за уши, който разтваря ушната кал. Капваш няколко капки и после изтриваш с памуче. А пудрата изсушава косъма вътре в ухото, за да можеш ти по-лесно да го сграбчиш и изскубнеш отвътре.