Черен Руски Териер

Публикувано: 19 March 2009 - 10:04 AM
						Да , като цяло ми прилича на шнауцер. Вчера четох за породата в енциклопедията - там пишеше , че при селектирането на породата е използвана кръв на шнауцери . А относно породите - руснаците си измислят такива - от рода на Цветна Руска Болонка и т.н които са признати само там - в Съюза   

Публикувано: 23 March 2009 - 10:07 PM
 kris4an, в Mar 19 2009, 08:04 AM, написа:
kris4an, в Mar 19 2009, 08:04 AM, написа:
Да , като цяло ми прилича на шнауцер. Вчера четох за породата в енциклопедията - там пишеше , че при селектирането на породата е използвана кръв на шнауцери . А относно породите - руснаците си измислят такива - от рода на Цветна Руска Болонка и т.н които са признати само там - в Съюза  

Като надскочиш модерната в по-ново време русофобия, може би ще успееш да видиш и какъв точно е приносът на руската "школа" в световната кинология. А относно "измислянето" на породи - най-измислената от всички е онази на аватара ти, защото там човекът се е бъркал най-много. А какво ли беше използвано в добермана или ротвайлера, а в групата на мастифите как ли стоят нещата ?!? (Разбира се, няма да отваряме дума за овчарските кучета - там просто ще потънем

) То и на мен визуално бувието ми прилича на ризеншнауцер, ама май си е отделна порода, нали?! А доколкото знам всяка нова порода се е появила заради проявата на определени качества в определена група от кучета, които чрез селекция са затвърдени и се предават в поколенията при създадената порода. Нали все пак това е целта на селекцията и чистопородното развъждане!
  ) То и на мен визуално бувието ми прилича на ризеншнауцер, ама май си е отделна порода, нали?! А доколкото знам всяка нова порода се е появила заради проявата на определени качества в определена група от кучета, които чрез селекция са затвърдени и се предават в поколенията при създадената порода. Нали все пак това е целта на селекцията и чистопородното развъждане!

Това, което ни тревожи не е това, което НЕ ЗНАЕМ, а това, което ЗНАЕМ, ЧЕ НЕ Е ВЯРНО.
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi

Публикувано: 21 April 2009 - 07:21 PM
						ЧЕСТИТО!!! БРАВО НА ЛЬОВА  ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И С МНОГО КЪСМЕТ!!!
 ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И С МНОГО КЪСМЕТ!!!
АМИ СУПЕР - ОЩЕ БГ ГНИДИ 

ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И С МНОГО КЪСМЕТ!!!
 ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И С МНОГО КЪСМЕТ!!!АМИ СУПЕР - ОЩЕ БГ ГНИДИ

Публикувано: 22 April 2009 - 03:27 PM
						Да са ти живи и здрави и както казват децата "Пу! едно за мене."   

Това, което ни тревожи не е това, което НЕ ЗНАЕМ, а това, което ЗНАЕМ, ЧЕ НЕ Е ВЯРНО.

Публикувано: 22 April 2009 - 06:00 PM
						Честити бебоци Люси,много радост да ви донесат   

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "
 MASTERPIECE OF BALKAN-NEWFOUNDLAND KENNEL
 MASTERPIECE OF BALKAN-NEWFOUNDLAND KENNEL

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +