Ветераните от този форум сигурно помнят преди години (2006) темата ми за малкото кученце Графиня! Та Надя е нейната осиновителка :) Но сега тя е в положение да има нужда от нашата подкрепа!
Историята е следната - това лято, когато Надето е на вилата си - в едно село на 40 км от София - някой изхвърля майка с две женски новородени кученца. Надето започва да ги храни.
Майката обаче пази бебета си и лае селяните, което ги настройва срещу кучетата. Те, като всички високоуважаващи се български селяни, се заканват, че щом Надето се прибере в София, ще убият кучетета .
Надето се опитва да се спогоди с хората, предлагайки трите кучета да останат там, като тя поеме храната им, но не само че това не се приема, ами и положението става още по-сложно:
Вече има издадена заповед от кмета, че в селото не може да има бездомни кучета - единствения вариант за тях е убийство, както са били убити с кол пет предишни кучета. Цялата тази история с убийството на предишните бездомни кучета я има черно на бяло, написана от селяните в заплашително писмо до Надето!!!!
За сега Надето е прибрала кучетата в двора на вилата и ги гледа, но могат да останат там до края на месеца, защото после тя се връща в града. След това няма вариант за тях

Може би трябва освен да се търси осиновител за тричките, да се търси и вариант за приемен дом. Кученцата са свикнали да общуват с хора, с това няма проблем. Обезпаразитени са, и се хранят без проблем с гранули.
Посъветвах Надето да попита някоя баба там дали не би се съгласила да ги приюти, при условие че й се оставят храна и някой лев. Но имайки предвид, че селото е от 20-30 човека, явно все "големи кучелюбци", едва ли ще се намери някой.

Горките кученца явно са попаднали на много неподходящо място

Нея са я кръстили Джуна, едното момиченце, което е с по-големите уши, е Джуджи, а другото е Джиджи.
Това е, което знам, и знам, че историята изглежда малко без изход....Та и в това село значи чакаме бялата лястовица

Ако някой се заинтересува от съдбата на тези три млади селянки и желае да стане бялата лястовичка за тях, ето телефони за връзка: 0894422313 Надето, 0899998846 Борис