"хиляда операции и примерно година престой"- дали не преувеличаваш, примерно????
Защити позицията си, но бъди малко по - обективна.
Случаят Боко е публикуван тук, само заради въпросните коментари- може би знаеш за тях, може би не. "това куче никога няма да проходи", мъчат животното с експерименти" и т.н. Е ходи.
В сайта на клиниката имаме публикувани много по- подходящи " за хвалене" случаи. Да си ги видяла да сме ги постнали тук? Повярвай ми , заради отношение подобно на твоето никога не бих ги споделил възможностите на клиниката в този форум- твърде много хейт ще получим. Тя една статия е нещо неприемливо, подла реклама и т.н. Просто за някои участието тук е прекрасна възможност за "чешене на езика" и избиване на комплекси, по възможност анонимно.
"Можете да докажете само, че бихте приели всякакви "предизвикателства" стига те да Ви дадат възможност да направите нещо, което не е правено в България или най-малкото е авангардно"
Авангардно?????? Най- обичаме да практикуваме "авангардна" медицина. Просто това е смехотворно

И не ми казвай , че не си хейтър- нали с това започна, налагал съм тотална реклама. За Боко ли говворим или за личното ти отношение към дадена клиника?
Абсолютно си противоречиш:
Каза , че не е коректно да сравнявам случаят Боко с подобен при хората, а после ти го правиш- Стивън Хокинг и т.н.
П.С.
Понеже клипчетата не са информативни и не се вижда колко добре Боко си играе с мухите :), замислям да помолим екип на ББС да напарви документален филм за състоянието му. Може би това ще те удовлетвори.