Английски булдог - говорилня
Публикувано: 19 October 2008 - 09:49 PM
Публикувано: 20 October 2008 - 08:39 PM
Другото е без коментар... :-!
Публикувано: 28 October 2008 - 06:59 PM
Цитат
На мен ей това булдогче много ми харесва.. StyleBullet, би ли казала нещо повече за нея? :blink:
;D ;D ;D, само това ли..., ти харесва ;D !?! ;D Ами ще кажа..., това е CH Style Bullet Candy Kiss :wub: :wub: :wub: ;D ;D ;D За да не бъдем с Вас на изложбите във Власотинце и Скопие, е виновна тя ;)- през това време, тя стана за първи път в живота си, майка на 6 прекрасни бебета :blink: Силно се надяваме, с моята съдружничка-Десислава Теллалова, малките да надминат по качество родителите си ;), Дай Боже!!! Бащата на бебетата е CH. British Gladiator Strong Steel !!! Ами ..., това е, много си я обичаме..., абе всички кучета в развъдника си обичаме :wub:, а и честно казано, обичаме всички кучета, независимо породисти или не- душички, как да не ги обичаш!!! :wub: А ти не забравяй да нацелуваш "моят" дундьо Буда :wub:, защото обещавам ти, че ако дойдете в Пловдив на 01.11, аз ще го задуша от целувки :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 28 October 2008 - 07:24 PM
Всички булдочковци много ми харесаха, но тази млада мама най-много! Страшно красива е!! И има изключително миловиден и чаровен вид! Честити бебенца!! Да са живи и здрави, и да надминат мама и тате по хубост и успехи! Никога не съм докосвала Английски Булдог-считай, че само да се засечем на някоя изложба директно пристигам при теб, за да поправя грешката! ;D Наистина вече нямам търпение да се запознаем, а и да ходим заедно на изложби в чужбина! :wub:
Публикувано: 28 October 2008 - 08:04 PM
Има защо ;) :wub:, заслужило си го е момчето!!!
Цитат: " Всички булдочковци много ми харесаха, но тази млада мама най-много! Страшно красива е!! И има изключително миловиден и чаровен вид! Честити бебенца!! Да са живи и здрави, и да надминат мама и тате по хубост и успехи!"
;D ;D, Благодаря ти, за хубавите пожелания, да ти се връща стократно!!! Какво по-хубаво да произведеш по-качествено поколение от мама и татко!!! ;)
Цитат: "Никога не съм докосвала Английски Булдог-считай, че само да се засечем на някоя изложба директно пристигам при теб, за да поправя грешката! Наистина вече нямам търпение да се запознаем, а и да ходим заедно на изложби в чужбина! "
Ще се радвам да се засечем и запознаем най-после!!! Ще се радвам да пипнеш на живо и англ.булдог, убедена съм, че ще ти хареса..., толкова си приличат с мопсовете, само дето са по-големи и тежички ;D, иначе са същите дундьовци и ужасни чаровници ;D ;D ;D- как да не ги обичаш!!! :wub: :wub: :wub:
Колкото до изложбите- ще сме прекрасна компания, ние обичаме готините хора, добрите компании и разбира се, да сме заедно с нашите прекрасни кучовци!!! :wub:
Публикувано: 29 October 2008 - 09:37 PM

Ch Shantallah Hugo Boss :->) :->) :->)
Няма такава мутра ;D ;D ;D...
Публикувано: 29 October 2008 - 10:16 PM
Цитат

Ch Shantallah Hugo Boss :->) :->) :->)
Няма такава мутра ;D ;D ;D...
;D ;D ;D ;D ;D ФАКТ е- ИМА ;D ;D ;D :P :P :P :P
#1312 Guest_LucaB_*
Публикувано: 30 October 2008 - 06:56 AM
Цитат

Публикувано: 30 October 2008 - 07:03 PM

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Публикувано: 30 October 2008 - 08:59 PM

Faith of the Tivoli Bulls "Ginger" won CAC+CACIB and BOB
and the title Bundessiegerin 2008,Dutch Junior Champion, Dutch Champion, International Champion (in homologation) Bulldog of the year 2007 (NL)

...(here pictures with BOS UKCh. Mystyle Rolex)...
Та кой беше казал нещо за Ролекса? :blink:
Публикувано: 30 October 2008 - 09:30 PM

AMERICAN STYLE VON TEUFELHÖHLE
15 months old
EUROPIAN JUNIOR WINNER '08
& BEST OF BREED JUNIOR
Надявам се и ние да имаме такива снимки от подобни форуми,след време...не спираме да мечтаем :blink:!
#1317 Guest_LucaB_*
Публикувано: 31 October 2008 - 07:19 AM
Цитат
..и аз :P! И нека пак да го кажа- невероятен Е

Цитат
[b]За кучетата, които произвежда Gabor Kovacs, няма какво да кажа, а по-скоро само да си пожелая да работим с целия хъс, който този млад човек притежава и да произвеждаме достойни съперници на неговите кучовци - и миналата и тази година титлите UROPIAN JUNIOR WINNER са в неговия развъдник :->)!
Публикувано: 31 October 2008 - 10:02 AM
А..., колкото до черпенето..., ще черпиме!!! ;D ;D ;D То нека да има поводи, а ние си знаем как да се почерпим и повеселим... ;) ;D Пък и честно казано, колкото повече приятели, толкова по-весело ще ни бъде на масата ;) ;D
P.S. извинявам се, че отговарям толкова късно на добрите Ви пожелания, но компютъра ми е от доста време на поправка :'( Влизам в темата, само когато успея да се доредя до лап топа на синът ми :(
Публикувано: 02 November 2008 - 10:36 PM
Публикувано: 03 November 2008 - 06:37 PM