Английски булдог - говорилня
Публикувано: 31 March 2009 - 09:45 PM
#2102 Guest_LucaB_*
Публикувано: 01 April 2009 - 09:52 AM
Ares__NaY, в Mar 31 2009, 07:30 PM, написа:
...първо да Ви е жив и здрав, и само радости да Ви носи

Публикувано: 01 April 2009 - 10:55 AM

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

#2105 Guest_LucaB_*
Публикувано: 01 April 2009 - 06:07 PM
bonboni, в Apr 1 2009, 08:55 AM, написа:
...моментът с избирането на зетьовете ми е най-любим

Публикувано: 02 April 2009 - 08:41 PM
Публикувано: 02 April 2009 - 09:17 PM

Дано някой тук ви обясни как куче с унаследена болест НЕ ТРЯБВА да има поколение и как крипторхизма се унаследява и бъдещите ви дечица ще направят нещастен още някой,който ще ходи както вас по доктори,които ще му обясняват как така правели и големите развъдчици и как шампионите също били такива....

ЗАЩО ОЩЕ НЯМА НОРМАЛНИ ЗАКОНИ В ТАЗИ ДЪРЖАВААААА!!!
Обичайте мъника той заслужава най доброто и дали ще има поколение или не няма да му се отрази на качеството на живота.
Моля ви да отделите малко време и да попрочетете тук за развъждането-
http://forum.dog.bg/...hp?showforum=31

Публикувано: 03 April 2009 - 02:32 AM

www.irishwolfdog.com FILIPOPOLIS KENNEL , IRISH WOLFHOUND
Публикувано: 03 April 2009 - 09:41 AM
Konan03, в Apr 3 2009, 01:32 AM, написа:

www.irishwolfdog.com FILIPOPOLIS KENNEL , IRISH WOLFHOUND
Публикувано: 03 April 2009 - 01:32 PM
bonboni, в Apr 2 2009, 10:17 PM, написа:

Дано някой тук ви обясни как куче с унаследена болест НЕ ТРЯБВА да има поколение и как крипторхизма се унаследява и бъдещите ви дечица ще направят нещастен още някой,който ще ходи както вас по доктори,които ще му обясняват как така правели и големите развъдчици и как шампионите също били такива....

ЗАЩО ОЩЕ НЯМА НОРМАЛНИ ЗАКОНИ В ТАЗИ ДЪРЖАВААААА!!!
Обичайте мъника той заслужава най доброто и дали ще има поколение или не няма да му се отрази на качеството на живота.
Моля ви да отделите малко време и да попрочетете тук за развъждането-
http://forum.dog.bg/...hp?showforum=31
Аз имам достатъчно знания за генетичните заболявания, за тяхното унаследяване в бъдещите поколения.. именно за това не спестявам тази информация на стопаните на женски кучета. Желанието ми да си имам поколение от Арес е достатъчно голямо, така че и да не успея да намеря женска смятам сам да си взема такава :) Не става въпрос за бизнес .. кучета не се отглеждат само за да стават шампиони.. дори най-малко за това :( А и в Ф1 т.е. първо поколение няма да има болни - само носители - така че стопаните на децата му ще мислят дали да ги развъждат или не...Още повече една кастрация при мъжки(само там може да има проблем) решава напълно проблема и никой няма да реве, така че ......... няма да чета никакви канони, тъй като не сам развъдчик. В отговор ше кажа, че не съм нещастен както се изразихте заради това, че кучето има проблем напротив, то ми носи радост като никой друг .. яд ме е заради своеволието и наглостта на българските зоомагазини и начина, по който правят пари :)
Публикувано: 03 April 2009 - 05:06 PM
И след като не сте развъдчик защо трябва да развъждате???

Публикувано: 03 April 2009 - 06:26 PM
Публикувано: 03 April 2009 - 06:58 PM
Ако се борим само срещу законите без да се опитваме да обясним на хората ,че развъждането на болни животни прави други хора нещастни и други животни още по нещастни дали според вас ще има успех каузата?
Освен да се пише по форуми се правят много други неща,за които се пише и не се пише,но за нас е по важен резултата.
Всички Вие,които не искате да погледнете истината в очите и вместо като нормални,интелигентни хора имащи такива животинки в къщи(да ви радват дай боже дълго време)вземете ,че се замислете кое е правилно и кое не е.
Дали,ако всички разсъждаваха като вас любимите ви породи сега щяха да съществуват,дали щяха да радват сърцето и очите ви...?
Защо трябва всеки да може да прави всичко,ами едни могат едно,а други друго.В това няма нищо лошо,няма нищо лошо и в това,че добронамерено ви се казва защо не трябва да се прави това развъждане-замислете се,това е живо същество,това не е пластелин да сглобиш нещо и ако не ти харесва да го разрушиш....
Ще има закони,но защо до тогава трябва и вие да направите поредното зло на някоя живинка,която няма да е виновна за човешката суета,комплекси и глупост!!!!

Публикувано: 03 April 2009 - 07:35 PM
Цитат
Публикувано: 03 April 2009 - 07:45 PM