Английски булдог - говорилня
Публикувано: 28 June 2009 - 12:31 PM
В момента тука е ад, през деня е 45гр. и ги държа на климатик по цял ден и вечер ги пускам на вън.
миналото лято за икономии не пусках много климатика и една ми направи топлинен удар така че това лято са на 4 звезден хотел по цял ден на хладно.
от тези меривени 5 са били в испания,наи добро поколение според мен е имал Merriveen Any Way крушчет булдог
и моя приятел педро рембомбори Sp Ch Merriveen Court Martial.
Публикувано: 28 June 2009 - 05:02 PM

www.irishwolfdog.com FILIPOPOLIS KENNEL , IRISH WOLFHOUND
Публикувано: 28 June 2009 - 06:23 PM

bente, а кой е таткото на бъдещите бебета, пусни негова снимка!

Публикувано: 28 June 2009 - 07:39 PM
това куче е доминиращо много на глава което трябва да се коригира на моята .
син е на ремб. викторио които има супер глава ,дядо му вачарт конан също е с добра,
маика му е дъщеря на REMBOMBORI THE ROLLING STONES LIVES ,които и е баща на моята стоп.
цялата линия е с този тип глави за което и е селектирано ку4ето.
Прикачени снимки
Публикувано: 29 June 2009 - 12:39 AM
kamisor, в Jun 28 2009, 03:08 PM, написа:

Димо ама това, онова малкото дундаво момиченце ли е

Мерилин действително се превръща в страхотна дама-да ти е жива и здрава и така лекинко да ти напомня че е време отнова да я покажеш и на другите тази красавица а не само ти да й се любуваш!

Не чакай още дълго време ами я изведи на изложба-тя го заслужава а и с нейния чар и красота още от сега да ти кажа че ще заслепи всички!

Публикувано: 29 June 2009 - 06:13 PM

Публикувано: 30 June 2009 - 12:57 PM
кучетата без климатик е невъзможно да се гледат.
bulldogmen в бг си е наи хубаво,не ти трябва испания.
Публикувано: 01 July 2009 - 05:58 PM

Мерилин действително се превръща в страхотна дама-да ти е жива и здрава и така лекинко да ти напомня че е време отнова да я покажеш и на другите тази красавица а не само ти да й се любуваш!

Не чакай още дълго време ами я изведи на изложба-тя го заслужава а и с нейния чар и красота още от сега да ти кажа че ще заслепи всички!

[/quote]
Ами нали знаеш все сме заети с угаждането в името на женската красора и за нас време не остава а и аз чакам изложба в София а това ме подсеща че и родослвието и несъм взел още . Кво да ти кажа мн сум безотговорен

StyleBullet благодарим за комплиментите обещавам още снимки .
Публикувано: 02 July 2009 - 11:30 AM
Тук сме малко на море, преодоляхме страха от вълните и вече влизаме по-смело. Има и първи проби със скейтборда на едно хлапе :)
Мястото за снимките на нашите любими булдоци е във ФОТОГАЛЕРИЯТА! Хайде да се научим да 'подреждаме къщата си'! Тук ще коментираме, анализираме- сиреч 'място за раздумки'; мястото на снимките е във Фотогалерията! И тъй като форумът ни е нов, отчитам факта, че на всеки е нужно време за ориентация и адаптация, включително и на мен- надявам се много скоро всички да свикнем!
Поздрави!
LucaB
Публикувано: 02 July 2009 - 11:41 AM
bente, успешно и безпроблемно раждане желая и докато ги охлаждаш с климатици моите вече са фенки на студената вода и маркуча - чувстват се като на аквапарк

Публикувано: 02 July 2009 - 08:48 PM
А ЗА КОЗИНАТА АЗ СЪМ ПОСТРИГВАЛ И ПОСЛЕ ПОРАСТВА ЗА 3,4 СЕДМИЦИ.
Публикувано: 08 July 2009 - 11:28 AM
StyleBullet, в Jul 3 2009, 10:09 PM, написа:

Много искам мъжко Англииско Булдоче ! Нашите не ми дават пари за да си купя ! Ако някой има Булдочета в излишък Би ли ми подарил едно Б Или ако познавате такъв човек - му кажете да ми пише на Skype - t6.druid - аз съм Емил .
Публикувано: 09 July 2009 - 10:26 AM
LucaB, в Dec 2 2007, 01:24 PM, написа:

;D

;D

;D

:P

;)Нали Мартина си е част от бандата, затова все тук и пускам снимките- тя е ;Dбулдоческо хъски ;D !

A maini gi teq goveda be az she ti doveda moite CSKArskite kucheta sha izedat tvoite - 1 rotvailer - 2 dobermana i edna nemska za raznoobrazie :P