Английски булдог - говорилня
#261 Guest_LucaB_*
Публикувано: 09 February 2008 - 11:24 AM
И сега по същество:
'Помагайте си взаимно и не си завиждайте,защото развъждането не е лесна работа и иска освен много практика и доста четене.Това все пак е смесване на гени и не е проста работа.Изисква се спортен дух за да може конкуренцията да не те смачква,а напротив да ти дава повече сила,това да ви е стимул да създавате все по добри и по добри екземпляри.Много неща съм научила от Валери,които сега ми помагат за нюфовете и съм му благодарна за това.Много неща съм научила от Еми-неговата дясна ръка(ако мога така да я нарека),никой не открива сега топлата вода и нека си помагаме,а не се караме,защото това е само във вреда на кучетата.'
Ето цялата истина, заключена в две-три изречения, която указва пътят на успеха, а именно пътят на уважение и взаимопомощ. Смятам, че всеки за момент, трябва да се отърси от емоциите си, да вникне със здравия разум в горецитираното, и ако наистина го приема /с главата и сърцето/, да продължи напред в името на любимата порода! Всички, които пишем тук обичаме тези кучета и каквото и да кажем за тях, то вече ще е казано, но всеки един от нас има какво ново да научи и ще го учи докато е жив /мнението на авторитетите в тази област, винаги ще тежи повече на мястото, но това съвсем няма да означава, че винаги ще бъдат прави ;)/. Ще се радвам, ако всеки уважава чуждото мнение, дори и когато не му 'изнася'.
Често пъти насочваме мнението на аудиторията към чуждите недостатъци, целейки да прикрием собствените си! В този ред на мисли ми се щеше да публикувам няколко снимки на титулувани кучета с недостатъци, цитирани вече в нашата тема, но се опасявам, че няма да бъда разбрана правилно и някой пак ще се опита да търси у мен 'мотиви', каквито нямам; ще поведем темата в посока, която няма да ни хареса и.......... ще отиде конструктивността 'по дяволите' :stop: Затова, за себе си, вземам решение подобни неща да дискутирам при пряк контакт, а не по форумите, за да няма криворазбрани ;)!
P.S.Позволих си да цитирам bonboni, тъй като ме впечатли написаното от нея и смятам, че заслужава да бъде повторено /повторението е майка на знанието ;)/ и наистина трябва да се замислим над казаното ;)!
...... и добре дошли на БУЛТЕРИЕРИТЕ :palec:!
Публикувано: 09 February 2008 - 12:21 PM
[/quote]
Така е да се знае кой е шефа B) ;)
[/quote]
Две думи по въпроса няма..... ;D ;D ;D :wub:
Вижте горен десен ъгъл-е това ако не е гъзарско...
[/quote]
Нинче, от къде го извади този БУЛДОГ?
Явно си пълна с изненади.... ;D
И кво е това бултериер нашествие в булдог темата??
Всички за обмяна на опит ли дойдохте? Я се връщайте в бултериер форума,
че ще остана безработен!
Хубавото е че, поне разбрах, кое е това момиче! Разбрах и името и !
Би трябвало да изразя мнение за нея или поне за нейните кучета, но
ми трудно, приятели! Нали казват, че при жените " балансът" на приридата
бил неизбежен т.е. едното за сметката на другото, но като че ли не e съвсем
правилен този закон....!
п.п. bullboni, Вие също сте една приятна изненада....за мен!

BIRMINGHABROVO BULL FRONT
" Me Trouble and Strife's at home with the Bin Lids."
Публикувано: 09 February 2008 - 02:49 PM

Публикувано: 09 February 2008 - 04:59 PM
Цитат
LucaB, kak да Ви инфо като не съм в час с англ. булдог!
Виж за бултериери инфо колкото искате ... :P
Ето примерно в Пловдив срещнах една жена с много добър мисля булдог
направи ми впечатление....,булдога. На всичкото отгоре и голям сваляч
налита даже на 6 месечни бебета/ виж фото/.
Ама знам ли кое е, с какъв произход е.
Поздрави!!!

Публикувано: 09 February 2008 - 06:08 PM

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Публикувано: 09 February 2008 - 06:31 PM
Публикувано: 09 February 2008 - 06:45 PM

:P :P :P
Публикувано: 09 February 2008 - 06:57 PM
Цитат

;D ;D ;D
Хайде честито, LucaB !
Да Ви е жива и здрава малката кралица!

Публикувано: 09 February 2008 - 07:25 PM
Публикувано: 10 February 2008 - 10:42 AM
Публикувано: 10 February 2008 - 07:53 PM

:yahoo:

;D ;D ;D
Публикувано: 10 February 2008 - 09:45 PM
Цитат
Привет:) определено сте уникални в позите за спане :) със сигурност и моите могат да влязат в конкуренция, но нямам снимков материал B)
bulldogmen, добра среща сте си спретнали :blink: а коя е 3тата "матрьошка"?изглежда доста...висока :ph34r: :kuchence: