Dog.bg Форуми : Английски булдог - говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (147 Страници) +
  • « Първа
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Английски булдог - говорилня

#341 Потребителят е офлайн   bellissima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 18 February 2008 - 11:05 PM

айде айде стига фукни, че току виж пак някой висок чичко ще каже че си правим реклама а някоя лелка ще каже, че само охкаме по кучетата си  ;) :blink: ;D

#342 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2008 - 11:33 PM

Е-Е-Е-Е-Е в тази булдоческа тема много сладки бонбони има май ;D ;D ;D :P!
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА АНГЛИЙСКИ БУЛДОГ И АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР www.desirefortouch.com
Качена снимка

#343 Потребителят е офлайн   bonboni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 February 2008 - 11:04 AM

Това е другата Бони(надявам се да няма обидени,че съм и сложила снимка,защото е голяма красавица) :wub:
User's Signature

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Качена снимка MASTERPIECE OF BALKAN-NEWFOUNDLAND KENNELКачена снимка

#344 Потребителят е офлайн   bonboni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 February 2008 - 11:06 AM

А това е Крейзи(една от сестрите на Бела) :wub:
User's Signature

#345 Потребителят е офлайн   KRASINI Икона

• Member
  • Икона
  • Група: German Shepherd Dog

Публикувано: 19 February 2008 - 12:45 PM

Цитат

айде айде стига фукни, че току виж пак някой висок чичко ще каже че си правим реклама а някоя лелка ще каже, че само охкаме по кучетата си  ;) :blink: ;D
;D ;D ;D ;D ;D

#346 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 February 2008 - 02:58 PM

Определено смятах да не отговарям,на поредните нападки,но........,нека все пак  има яснота!
"лельо Йорданова С какво право сте отишли преди конкурсите и сте им казали, че барко бил много дЕфектен...(или сте имали на предвид Ефектен  )
1.Не аз отидох при Мила и приятелят и,а те дойдоха при мен-имам свидетели!Искам да уточня обаче,че ако те не бяха дошли,то аз щях да ги намеря,за да се запознаем  ;).
2.Разговорът ни,протече съвсем в друга посока,бих казала,че беше съвсем добронамерен както от моя,така и от тяхна страна!В никакъв случай не сме коментирали дефекти,а някои особености,в моментното развитие на Барко и евентуално какво би могло да се направи, за тяхното отстраняване.

"лельо Йорданова, Вас искам да попитам с какво право навивахте и увещавахте стопаните на Баркли да НЕ участват на конкурсите?!!!"
Отново неистина!Разговорът се водеше м/у мен и собствениците на Хамър /които ме попитаха дали да остават за  BOG и аз изказах своето мнение,че лично мен тези конкурси не ме вълнуват и съответно обясних защо.С Мила по този въпрос изобщо не сме разговаряли!
" вие имате какво да дялкате във вашият двор преди да започнете да сипете "..." в чуждия...."
Аз съм от хората,които винаги първо гледат в своя двор и то не с "розови очила"!На всяко едно от моите кучета зная недостатъците /повечето от нас са наясно,че идеалното куче все още не се е родило! / и винаги ги имам впредвид,когато ги включвам в развъдната си програма,защото само така бих могла да вървя напред в развъждането си!Смятам,че всеки развъдчик,би трябвало да бъде достатъчно критичен към своите кучета,които използва за развъждане,за да постигне някакви успехи!За да не бъда недоразбрана,аз обичам много своите кучета,но не позволявам, това да ми попречи,да бъда достатъчно обективна към тях!Винаги когато пускам дадена двойка,съм наясно какво търся,в бъдещото поколение!
Както казва обаче Бонбони на стр.18
- "Това все пак е смесване на гени и не е проста работа",понякога се получават и неприятни изненади!Които ме познават,знаят колко много страдам,когато нещо не се получи, така както съм го мислила!Между другото,това важи за всички развъдчици и поговорката:"Който не е ходил в гората,само той не е срещал мечка",важи в пълна сила и в развъждането!
"защо не били избрали Бентли - Вие леличко Йорданова кога сте виждали Бентли (освен на 3 максимум 4 снимчици на Бентли като съвсем мъничък публикувани от мен във форума), че да съдите кое куче е по - добро от двете?"
Няма такова нещо,въпросът ми към тях беше,дали са имали възможност за избор и с какво едното куче е превъзхождало другото!?!Никога не съм виждала Бентли,нито пък съм се интересувала от него,заради това ги попитах.
"Не искам да говоря за злоба; завист и омраза. Нака комплексарите да си
завиждат."
Тези които ме познават,са наясно,че качествата изброени по-горе са ми чужди,оперирана съм от тях!За себе си съм напълно наясно,че тези качества биха само навредили,отколкото да доведът до нещо градивно!
Продължавам да се учудвам,защо някои хора,се смятат за център на вселената и всичко се върти около тях!?!Защо във всяко изказване, визират себе си!?!
Бог ми е свидетел,че съм изключила Катя от своите мисли и ако не напомня за себе си,с поредната помия и заядлив тон във форума,не бих се сетила за нея!
Чета в някои изказвания,че и се завижда, и че не слиза от устата на хората-съвсем откровено заявявам,че аз не съм от тези хора, които и завиждат /както казах,съм оперирана от тези качества /,а освен това,ако случайно ги притежавах,то тя определено не е човека,на когото бих завиждала /просто няма за какво! / Не бих губила и времето си, в празни приказки за нея!
Пишейки тези редове,се замислям дали не беше по-добре, някои да продължават да си охкат и ахкат,вместо да сссссссъскат!Очевидно не са дорасли нивото за по-професионални диспути! ;)

Колкото до боксеровидните булдоци от развъдник "Стил Булет",ще отговоря по-късно,сега работата ме зове!  ;)

#347 Потребителят е офлайн   bellissima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 February 2008 - 03:59 PM

леличко Йорданова, моля ви престанете - плочата ви се изтърка. Поредната лъжа едва ли ще промени нещо...имайки предвид колко време отделихте да отговорите, а пък видиш ли изведнъж време нямате да коментирате конкретно нещата - еми да, много по - забавно е да очерняш хората застанали на пътя ти. Интересно ми е как за толкова години "развъдна" дейност с която така се биете в гърдите тъпчите все на едно и също място?? не ви знам от какво сте оперирани или не ама знам със сигурност, че имате спешна нужда от трансплантация на морал въпреки, че има голяма вероятност да го отхвърлите на секундата. Интересно като сте ме избили от ума си как все не спирате да коментирате неща свързани с мен или пък директно мен.
Има достатъчно много хора присъствали на изложбата, които знаят много добре ситуацията и какво сте казали. Имайки предвид, че и мен в началото сте ме съветвали да не оставам за конкурсите на изложбите и факта, че повтаряте едно и състо нещо с години едва ли е по - различно и сега.
Само леличко йорданова, моля ви спрете - не се занимавайте повече с това, което не ви засяга. Концентрирайте тази отрицателна енергия, която пръскате навсякъде в развъдната си дейност и съм сигурна, че ефекта полезно действие  ще е много по - голям.
Не съскам, а хапя!

МОД: bellisima, за последен път - не обиждай другите потребители. Каквото имаш да казваш го кажи без да раздаваш квалификации.

#348 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 19 February 2008 - 04:45 PM

Ей, хорааааа, какво толкова делите ?!?
Насочете енергията си към кучетата - нали и двете се занимавате с това.
На ринга излиза истината.
Не исках да се меся, но вие нямате спирка. Кой какво казал, к`во направил, как го направил и прочие.
Би било добре, човек влизащ в тази порода да се ограмоти и да научи неща, за които от друго място трудно би добил реална представа.

Желая и на двете ви, от сърце, успех!!!
User's Signature

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

#349 Потребителят е офлайн   bonboni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 February 2008 - 05:40 PM

;) стопаните много приличат на кучетата си ;D

Качена снимка

Качена снимка
User's Signature

#350 Потребителят е офлайн   bellissima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 February 2008 - 06:16 PM

оправяйте се. елено пиши си на воля глупостите. на мен ми омръзнаха. че пък и аз да съм ви виновна накрая.. ще ти кажа само едно - ако имаш капка доблест следващият път като се видим на изложба ела и ми кажи всичко, което искаш в очите, но преди това и след това да не съм чула повече жлъчните ти коментари.
Спирам да пиша оставям място на "професионалистите" :P :huh:

#351 Потребителят е офлайн   bonboni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 February 2008 - 06:34 PM

Катеее слез от метлата,не оставяй нищо на никого.По форумите никога нищо не се оправя,особенно такива отношения.Тук всеки може да се прави на такъв какъвто не е и няма начин да докажеш обратното.
User's Signature

#352 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 February 2008 - 07:26 PM

Ето някои от "боксеровидните" булдози на развъдника  ;)  Има още много, но смятам, че тук не е мястото за публикуването им.

Style Bullet Dyno:
Качена снимка
Style Bullet Faido:
Качена снимка
Style Bullet Fire Boy:
Качена снимка
Style Bullet Bony Bon:
Качена снимка
Style Bullet Candy Kiss:
Качена снимка
Style BulletCrystall Ball:
Качена снимка
Style Bullet Crazy Boy:
Качена снимка
Style Bullet Kowboy Fedya - 5 месеца:
Качена снимка
Style Bullet Kiss me - 5 месеца:
Качена снимка
Накрая, искам да призова собственичката на развъдник Random Allure,вместо да показва зъби и хапе по форумите,да се заеме по-усърдно с развъдната си дейност,защото само там на ринга /нашият и чуждите/,ще се покаже кой, кой е и къде е!И ако е там,където предполагам,че си мисли че е,лично ще я поздравя,за професионалните и успехи!
Моля да бъда извинена,за професионалното ми самочуствие,но не мога да загърбя 25 год.опит в развъждането.Който си позволява,да погазва опита на по-старите развъдчици,било то поради младост или глупост,или пък от прекалено голямо самочуствие,рано или късно ще стигне до задънена улица!Винаги съм се ръководила от това и това е мое верую!

#353 Потребителят е офлайн   Bull_MAGIC Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:High selection

Публикувано: 19 February 2008 - 08:10 PM

Цитат

Е-Е-Е-Е-Е в тази булдоческа тема много сладки бонбони има май ;D ;D ;D :P!

Привет поддържници на Бойния Дух!

Виждам, не ще го оставите да загасне.......

.... но все пак, наближава месец март,
време е да се стегнем в кръста, да пооформим мускул4ета,
т.е. да поспортуваме!

Ето една идейка: фото....

УСПЕХ!

Качена снимка
User's Signature

NAZARS BULL kennel
nazarsbull@gmail.com
Магията на Бултериера - жертвоготовност от любов и храброст.
tel.: 0898 885147
https://www.facebook...van.nazarov.583

#354 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 February 2008 - 08:28 PM

StyleBullet, много хубави ку4ета!  :wub:
User's Signature

"You haven't lived until you've been owned by a Pug!"
Качена снимка

#355 Потребителят е офлайн   cha7 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 February 2008 - 09:01 PM

Кучетата от StyleBullet  наистина са чудесни! :->)
Лично на мен много ми харесват !
Личи дългогодишния опит  и старание на развъдчика. :stop: :kuchence:
User's Signature

Качена снимка

#356 Потребителят е офлайн   bellissima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 February 2008 - 09:05 PM

не се притеснявай, усърдно съм се заела - до задънена улица никога няма да стигна... поздравите си ги запази, че аман от такива "поздрави"
Иначе поздрави за показаните кучета - за 8 години добре е, че имаш с какво да се похвалиш...но боксероподобните защо не са показани?
както и да е - жива и здрава да си пък ти желая да имаш някой ден повечко от тези хубавките в поколенията си. И не ти погазвам опита - просто ти беше тази която се опитва всячески да спъне хората пред себе си - само ти показах, че мълчанието ми за толкова години приключи и ще сложа край на тези твои злословия, които станаха легендарни. Успех лельо Йорданова и все такива красиви да ги вадиш, и ако плюеше хората по - малко щеше да си наистина достойна за уважението ми.

#357 Потребителят е офлайн   CrystalNoir Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 19 February 2008 - 09:32 PM

Стил Булет имате невероятни кучета...поздравявам Ви :blink:

#358 Потребителят е офлайн   LORD_BULL Икона

• MOD_BULL
  • PipPipPip

Публикувано: 20 February 2008 - 01:54 AM

Цитат

"Не искам да говоря за злоба; завист и омраза. Нека комплексарите да си
завиждат."
Тези които ме познават,са наясно,че качествата изброени по-горе са ми чужди,оперирана съм от тях!За себе си съм напълно наясно,че тези качества биха само навредили,отколкото да доведът до нещо градивно!
Продължавам да се учудвам,защо някои хора,се смятат за център на вселената и всичко се върти около тях!?!Защо във всяко изказване, визират себе си!?!
Бог ми е свидетел,че съм изключила Катя от своите мисли и ако не напомня за себе си,с поредната помия и заядлив тон във форума,не бих се сетила за нея!
Чета в някои изказвания,че и се завижда, и че не слиза от устата на хората-съвсем откровено заявявам,че аз не съм от тези хора, които и завиждат /както казах,съм оперирана от тези качества /,а освен това,ако случайно ги притежавах,то тя определено не е човека,на когото бих завиждала /просто няма за какво! / Не бих губила и времето си, в празни приказки за нея!
диспути! ;)

Г-жо Йорданова, защо решихте, че тези мой думи се отнасят за Вас? Кога казах, че Вие
сте комплексар или, че Вие завиждате на Катя?!? Говорех по принцип.
А това какви качества притежавате Вие, повярвайте не ме интересува и не ми дължите обяснение...
Написах, че харесвам стила на bellissima, може да харесвам и самата нея, но
това си е мой избор и не го налагам на никого...., но и това не би трябвало да Ви тревожи,
защото може някой да харесва и вашия стил, което също не ме засяга....

User's Signature

BIRMINGHABROVO BULL FRONT

" Me Trouble and Strife's at home with the Bin Lids."

#359 Потребителят е офлайн   KRASINI Икона

• Member
  • Икона
  • Група: German Shepherd Dog

Публикувано: 20 February 2008 - 01:22 PM

Моля да бъда извинена,за професионалното ми самочуствие,но не мога да загърбя 25 год.опит в развъждането.Който си позволява,да погазва опита на по-старите развъдчици,било то поради младост или глупост,или пък от прекалено голямо самочуствие,рано или късно ще стигне до задънена улица!Винаги съм се ръководила от това и това е мое верую!

Спор няма самочуствие имаш,след това което всички видяха как си препоръчала корекция за ушите...........ммммда.Май по добре,че е погазила опита на по старите РАЗМНОЖИТЕЛИ,и отиде да заплоди на хубаво куче извън България - пуста младост и глупост  :yahoo:

MOD: Темата е отново отключена. Предупреждавам, че при всяко подновяване на заяждането и обидите ще бъде заключена за по-дълго. Придържайте се към конструктивния диалог и доброто възпитание. Ако се чудите дали нещо "ще мине" за пред МОД - прочетете ПРАВИЛАТА, които явно някои от вас са пропуснали. 

#360 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 February 2008 - 10:44 PM

Най-после да се отключи любимата ни тема :yahoo:!Малко снимки на един малък терминатор :P :P :P...шампиона на двора...
Качена снимка
;D
Качена снимка
...а тук Луци показва как спят булдоците ;D ;D ;D
Качена снимка
;D ;D ;D...
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА АНГЛИЙСКИ БУЛДОГ И АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР www.desirefortouch.com
Качена снимка

• (147 Страници) +
  • « Първа
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема