Благодаря на МОД.,за отключването на темата и възможността ми на отговор,с което считам, въпроса за изчерпан!
Драги КРАСИНИ,
едно е да го кажеш,защото всеки може да каже каквото си иска,
друго е да го направиш и трето е да се докажеш и да покажеш!Толкова за ушите и РАЗМНОЖАВАНЕТО!
Относно желанието Ви да ме засегнете-
НЕ успявате,защото да си леля е естествен биологичен процес,който може да ме направи само обогатена и щастлива.Ежедневието ми на лекар,ме сблъсква с много съдби,които не пожелавам на никой,така че стигайки до леля,баба,прабаба е наистина нещо в този живот и това би трябвало всеки да радва.Не мога да Ви се сърдя и за това,че ме визирате като РАЗМНОЖИТЕЛ,защото просто не знаете какво говорите,поради факта,че не развъждате тази порода.Ако бяхте опитен развъдчик на породата,щях да се засегна наистина!
Като млад развъдчик-
тъй като от 4.5 години селекционирам тази порода,/защото
първите произведени в развъдника булдози в момента са на 4.5 год.,а не на 8 год./ мога да Ви кажа,че едва ли има по-трудна порода от англ.булдог за развъждане,която крие в себе си много подводни камъни.Само благодарение на дългогодишният ми опит на развъдчик,многото прочетена литература и не на последно място, с помощта на Главния отговорник по развъдна дейност в клуба /високият чичко /,успявам да се справям с предизвикателството! Както Вие, така и другите млади развъдчици на породата,тепърва ще видите и разберете това!
А онези,които го правят успешно,са истински професионалисти!
В началото на диспута, бях склонна да споделя опита си,с всички,но след тези събития във форума реших, че е безсмислено да подаряваш опит и познания на хора,които не го заслужават!Вече смятам,че е вярна максимата на майсторите: Занаят се краде,а не се подарява! Мисля че си извадих добра поука от случилото се!
ДАЙ БОЖЕ ВСЕКИМУ ТАКОВА РАЗМНОЖАВАНЕ!

Style Bullet Angel Eyes- 4.5 години

Style Bullet Amaretto-4.5 години

Style Bullet Crown Prince - 14 мес.

Style Bullet & Streletz Extazy-16 мес.

Style Bullet & Streletz Evita - Дамата се оказа доста хазартна личност...., ;D

Style Bullet Fryne

Style Bullet Farah

Style Bullet Kobo - 7 месеца: момче оправяй ушите......, защото ще ги "режем" ;)

Bony Bell Random Allure & Style Bullet Johnnie Walker - на 4 месеца и на 6 месеца
Бонбони,аз пък си мисля,че кучетата не приличат на стопаните си :blink: и ми се струва,че има какво да научим от тях....... ;)
За уточнение,титлите пред имената на публикуваните кучета,умишлено не са написани,за да не се тълкува като реклама!
Бъдете живи и здрави!Оставям Ви с пожелания за много успехи в развъждането! Уверявам Ви,че Вашите успехи,ще бъдат и мои, и на всички занимаващи се с породата,защото в крайна сметка,всички искаме да създадем,колкото е възможно по-качествени екземляри,с които да покажем пред света,че и в БГ се работи сериозно, със селекциата и развъждането на английският булдог!