Dog.bg Форуми : Английски булдог - говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (147 Страници) +
  • « Първа
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Английски булдог - говорилня

#361 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 24 February 2008 - 10:51 PM

И ето още едно терминаторче ;D ;D ;D :->)...
Качена снимка
...как да не го харесва човек,този малчуган :wub: :wub: :wub:!
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА АНГЛИЙСКИ БУЛДОГ И АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР www.desirefortouch.com
Качена снимка

#362 Потребителят е офлайн   bellissima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 February 2008 - 10:39 AM

Моде, няма лошо - всичко ви знаем правилата, ама кога и вие ще се научите да сте малко "конструктивни", защото сте твърде "избирателни" и действате твърде повърхностно.

Иначе и аз съм за поддържането на добрият тон, ама не всичко умеят да го правят.

bulldogmen, нещо ново при вас за толкова кратко време? как са кучетата? Малчуганите растат ли:)

#363 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 February 2008 - 11:12 AM

bellissima,при нас текът усилени тренировки с малчуганите :Pучим се на стойка и на походка.Справяме се отлично :yahoo:и чакаме изложбата в Банско,дойде родословието на Кууки,но още обмисляме дали да я водим и нея.Има време до тогава и решението ще го вземем ден,преди изложбата!Кога ще видим теб на някоя от изложбите?Хайде вече ще забравим как изглеждат белите "бидончета" :->) :P :P :P!В Пловдив няма ли да дойдете?
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА АНГЛИЙСКИ БУЛДОГ И АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР www.desirefortouch.com
Качена снимка

#364 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 February 2008 - 11:23 AM

Благодаря на МОД.,за отключването на темата и възможността ми на отговор,с което считам, въпроса за изчерпан!
Драги КРАСИНИ,едно е да го кажеш,защото всеки може да каже каквото си иска,друго е да го направиш и трето е да се докажеш и да покажеш!Толкова за ушите и РАЗМНОЖАВАНЕТО!
Относно желанието Ви да ме засегнете- НЕ успявате,защото да си леля е естествен биологичен процес,който може да ме направи само обогатена и щастлива.Ежедневието ми на лекар,ме сблъсква с много съдби,които не пожелавам на никой,така че стигайки до леля,баба,прабаба е наистина нещо в този живот и това би трябвало всеки да радва.Не мога да Ви се сърдя и за това,че ме визирате като РАЗМНОЖИТЕЛ,защото просто не знаете какво говорите,поради факта,че не развъждате тази порода.Ако бяхте опитен развъдчик на породата,щях да се засегна наистина!
Като млад развъдчик- тъй като от 4.5 години селекционирам тази порода,/защото първите произведени в развъдника булдози в момента са на 4.5 год.,а не на 8 год./ мога да Ви кажа,че едва ли има по-трудна порода от англ.булдог за развъждане,която крие в себе си много подводни камъни.Само благодарение на дългогодишният ми опит на развъдчик,многото прочетена литература и не на последно място, с помощта на Главния отговорник по развъдна дейност в клуба /високият чичко /,успявам да се справям с предизвикателството! Както Вие, така и другите млади развъдчици на породата,тепърва ще видите и разберете това!А онези,които го правят успешно,са истински професионалисти!
В началото на диспута, бях склонна да споделя опита си,с всички,но след  тези събития във форума реших, че е безсмислено да подаряваш опит и познания на хора,които не го заслужават!Вече смятам,че е вярна максимата на майсторите: Занаят се краде,а не се подарява! Мисля че си извадих добра поука от случилото се!
ДАЙ БОЖЕ ВСЕКИМУ ТАКОВА РАЗМНОЖАВАНЕ!

Качена снимка
Style Bullet Angel Eyes- 4.5 години
Качена снимка
Style Bullet Amaretto-4.5 години
Качена снимка
Style Bullet Crown Prince - 14 мес.
Качена снимка
Style Bullet & Streletz Extazy-16 мес.
Качена снимка
Style Bullet & Streletz Evita - Дамата се оказа доста хазартна личност....,  ;D
Качена снимка
Style Bullet Fryne
Качена снимка
Style Bullet Farah
Качена снимка
Style Bullet Kobo - 7 месеца: момче оправяй ушите......, защото ще ги "режем"  ;)
Качена снимка
Bony Bell Random Allure & Style Bullet Johnnie Walker - на 4 месеца и на 6 месеца
Бонбони,аз пък си мисля,че кучетата не приличат на стопаните си   :blink: и ми се струва,че има какво да научим от тях....... ;)
За уточнение,титлите пред имената на публикуваните кучета,умишлено не са написани,за да не се тълкува като реклама!
Бъдете живи и здрави!Оставям Ви с пожелания за много успехи в развъждането! Уверявам Ви,че Вашите успехи,ще бъдат и мои, и на всички занимаващи се с породата,защото в крайна сметка,всички искаме да създадем,колкото е възможно по-качествени екземляри,с които да покажем пред света,че и в БГ се работи сериозно, със селекциата и развъждането на английският булдог!

#365 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 February 2008 - 11:24 AM

Ще се радвам наистина,ако Валери напише няколко реда,за развитието на породата от началото до сега в нашата страна.Предполагам,че има поне едно 15-20 год.,откакто се развъжда английски булдог в БГ? Доколкото си спомням,той е един от първите в БГ,занимаващи се, с развъждането само на тази порода?

#366 Потребителят е офлайн   bellissima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 February 2008 - 11:42 AM

малее леличко ама ти наистина не се отказваш - все търсиш под вола теле и най - накрая ще го намериш..за своя изненада. Хората ти отключиха темата, но явно пак търсиш да развъртиш интригата. :- :- :- а и не се казва Bony Bell Random Allure, а Bonnie-Bell RANDOM ALLURE

bulldogmen, на Кууки родословието ще дойде - на Моли пристигна едва онзи ден, явно чехите наистина се бавят много с издаването на експортните педигиита. Дано не чакате толкова дълго колкото аз.Иначе как се развива момичето до момента? Пусни малко нейни снимчици, защото покрай толкова "конструктивен професионализъм" забравихме за нея. Дай малко повече инфо за нея. За изложбите се надявам скоро след Банско да е , но ще видим с кои ще съм по-точно - има време да взема решение, но така или иначе ще се видим надявам се. Пък може и да се случи така, че с някоя лелка да се засечем да чуем какво толкова още недоизказано има.

MOD: bellissima получава забрана да публикува във форума 3 дни. Да е ясно за всички - престанете да се обждате околните и спазвайте правилата на форума.

#367 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 February 2008 - 12:05 PM

bellissima,явно не сам се изразил точно за родословието на Кууки ;),то вече е при нас!Сега следва да го регистрираме,както му е реда и да се впуснем в изложбена кариера :->) ;)!И както се казва Тя сама ще показва добра ли е или не и каква оценка заслужава.Довечера ще и направя малко снимки и ще ги кача в форума,дано не изглежда прекалено крива ;D ;D ;D!Милата :wub: остана в сянка,през целите тези "конструктивни" разговори ;D ;)!
User's Signature

Качена снимка

#368 Потребителят е офлайн   bellissima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 February 2008 - 12:45 PM

уу,може и аз да не съм те разбрала, че и без друго ми е "размътена" главата тука от известно време и гледам на света през розовите очила  ;D ;D ;D Ми айде честито да ви е родословието. заверете си го и нападайте изложбите и с нея. Много ще се радвам пролетта да ги видя двамата бандити какъв тандем са.

ммм дааа, гледай да не е много крива на снимката, че току виж те накарали да пуснеш рекламация чак в Чехия  ;) ;D

#369 Потребителят е офлайн   KRASINI Икона

• Member
  • Икона
  • Група: German Shepherd Dog

Публикувано: 25 February 2008 - 01:30 PM

Драги КРАСИНИ,едно е да го кажеш,защото всеки може да каже каквото си иска,друго е да го направиш и трето е да се докажеш и да покажеш!Толкова за ушите и РАЗМНОЖАВАНЕТО

Сещам се за един стар израз " Всеки има право да бъде луд колкото си иска,но има само едно условие - да не пречи на околните." Видимо е,че  говориш каквото си искаш,но точно ти ( опитния развъдчик и селекционер ) да ,според мен коментара е излишен,пречиш на младите.Всъщност самата ти се изкара млад развъдчик с 4,5 годишен опит-демек си на старта,а в същото време пък не искаш да си споделяш опита - който май никой не ти го и поиска до момента.С изчетена литература ако се ставаше развъдчик,в БГ нямаше да се разминем от световни шампиони.Лек ден ,вярвай си колкото си искаш,на мен не ми пречиш B),и си заключи добре големия опит ( 4,5 г.),че току виж някой го откраднал,отсега ти казвам,че няма да съм аз.

#370 Guest_LucaB_*

• Група: Гости

Публикувано: 25 February 2008 - 02:17 PM

Цитат

bellissima,при нас текът усилени тренировки с малчуганите :Pучим се на стойка и на походка.Справяме се отлично :yahoo:и чакаме изложбата в Банско,дойде родословието на Кууки,но още обмисляме дали да я водим и нея.Има време до тогава и решението ще го вземем ден,преди изложбата!Кога ще видим теб на някоя от изложбите?Хайде вече ще забравим как изглеждат белите "бидончета" :->) :P :P :P!В Пловдив няма ли да дойдете?

Ако Кууки отиде в Банско, май ще бъде само на екскурзия, но не и на изложба- за да бъдем по-точни, 'момичето' има проблем с вървенето на повод :mazohist:, тренировките с нея ми приличат на част от сюжета на 'Укротяване на опърничевата'  ;D ;D ;D - доста е своенравно момичето и лично на мен bulldogmen ми е сложил 'ограничителна заповед' спрямо нея ^_^ и двете сме голям инат и не знам как 'ще мелим брашно'- сега тренировките са изцяло в негови ръце, а аз съм само зрител.....  :rolleyes: /не съм и предполагала, че 'чешката кралица' ще има подобен нрав  :o/! Да му мисли bulldogmen- а, аз ще се оправям с 'онази блага душица' Барко  :wub:! 'Момчето' от самото начало си ми е легнало на сърцето..... В къщи май ще вземем кардинално решение- аз да се занимавам с мъжките екземпляри, а Илко с женските  ;D :P ;D ....

#371 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 February 2008 - 07:07 PM

Ето я и малка бяла мишка ;D ;D ;D
Качена снимка
:wub:
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
:wub:...потомка на трима световни шампиони :->) и множество интершампиони :->),дано е наследила поне 1/2 от гените им!
User's Signature

Качена снимка

#372 Потребителят е офлайн   LORD_BULL Икона

• MOD_BULL
  • PipPipPip

Публикувано: 25 February 2008 - 10:26 PM

Цитат

MOD: bellissima получава забрана да публикува във форума 3 дни. Да е ясно за всички - престанете да се обждате околните и спазвайте правилата на форума.

И аз излизам в почивка за 3/три/ дни тогава....
User's Signature

BIRMINGHABROVO BULL FRONT

" Me Trouble and Strife's at home with the Bin Lids."

#373 Потребителят е офлайн   LORD_BULL Икона

• MOD_BULL
  • PipPipPip

Публикувано: 27 February 2008 - 06:54 PM

Поздрави за Булдог-маниаците в България!
Качена снимка
Ако някой има желание може да започне конструктивно, аз съм за !
User's Signature

BIRMINGHABROVO BULL FRONT

" Me Trouble and Strife's at home with the Bin Lids."

#374 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 February 2008 - 07:07 PM

Това куче остава без коментар ;)...той просто е излишен :blink:!
User's Signature

Качена снимка

#375 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 February 2008 - 10:05 PM

OCOBO/MYSTYLE ; BRITISHPRIDE ; MERRIVEEN - Това, за мен са трите велики развъдника за английски булдог в Англия! Това е "класика в жанра"!Невероятни кучета,невероятно качество и професионализъм при развъждането,отглеждането и обучението на кучетата за изложби!На този етап, за мое огромно съжаление, само мога да си мечтая, да притежавам такова куче от тези развъдници!Тази година се свързах, със собственика на развъдник  "BRITISHPRIDE",цените им, поне за мен са непосилни- цената на 8 мес. куче, шоу класа, беше 8000 английски лири,без транспортните разходи.Убедена съм,че кучетата си заслужават парите,но ........,к'во да се прави-български стандарт..........,лекарска заплата..... :'(  Поне имахме удоволствието,през 2005 и 2006 год.,на специалката на "Клуб Булдог",да бъдем съдени от Кевин и Норман Дейвис,които споделиха с нас,доста от ценният си опит!

#376 Потребителят е офлайн   cha7 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 February 2008 - 10:26 PM

Винаги ще има по-хубави кучета от чуждите развъдници,които не можем да си позволим да закупим.Но на този етап аз не виждам по-качествени кучета у нас от Вашите.Изключвам подхвърляните тук злобни коментари.Вашите кучета се открояват и блестят.Поздравления!Очаквам заслужени отличия в предстоящите изложби.
User's Signature

Качена снимка

#377 Потребителят е офлайн   cha7 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 February 2008 - 10:30 PM

Не уточних,че харесваните и предпочитани от мен кучета са от развъдника на StyleBullet,но съм убедена,че от публикуваните снимки е очевидна класата на тези английски булдоци.
User's Signature

Качена снимка

#378 Потребителят е офлайн   bagatur Икона

• евелско мъско
  • PipPipPip

Публикувано: 27 February 2008 - 10:58 PM

Здравейте, всички Булдог-фенове!
Вие сте ми любимците! ;)
Търся един Lord_Bull и го намирам при вас.
Той явно е тръгнал да научи всичко от различните породи,
които са участвали при създаването на бултериера.
Да му кажете да се прибира,
ще му обясним каквото го интересува!

Лорде, да не се стегнеш и да избягаш при далматинците!
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D 
User's Signature

Качена снимка

#379 Потребителят е офлайн   royald4 Икона

Публикувано: 27 February 2008 - 11:10 PM

Здравейте!Аз съм голям фен на тази порода от оста време искам да си купя но не знам от киде мога да намеря а и в моят град даже няма такива!мнго ще съм ви благодарен ако някои ми помогне!пощата ми е ivailo_start@abv.bg

#380 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 February 2008 - 11:12 PM

StyleBullet, ако някога реша да си купя ку4е от тази порода, то задължително ще се обърна към Вас! Ку4етата Ви наистина са много хубави! Сърде4ни поздравления!  :wub: :->)
User's Signature

"You haven't lived until you've been owned by a Pug!"
Качена снимка

• (147 Страници) +
  • « Първа
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема