Dog.bg Форуми : Търсят се 3 Нюфаундленда

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (8 Страници) +
  • « Първа
  • 6
  • 7
  • 8
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Търсят се 3 Нюфаундленда развъдник The Pooh Bear's Flower Оцени темата: -----

#141 Потребителят е офлайн   Kary 04 Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 21 November 2011 - 09:19 AM

Май някой тук не е разбрал ,че тя иска да го продава! За каква любов и привързаност говорите ???!!!!!

#142 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 21 November 2011 - 09:57 AM

Показване на мнениетоKary 04, в 21 November 2011 - 09:19 AM, написа:

Май някой тук не е разбрал ,че тя иска да го продава! За каква любов и привързаност говорите ???!!!!!

Май някой не е разбрал, че точно в обратното е проблема! Ама нали всички само от форуми ФБ си черпите информацията, та затова все много компетентни се пишете във всичко.
User's Signature

Това, което ни тревожи не е това, което НЕ ЗНАЕМ, а това, което ЗНАЕМ, ЧЕ НЕ Е ВЯРНО.
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi

#143 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• Pretty Girls in your city for night
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Изгонени
  • Interests:discussion
Публикувано: 21 November 2011 - 10:39 AM

Показване на мнениетоKary 04, в 21 November 2011 - 09:19 AM, написа:

Я, не ми обяснявай какво съм разбрала и какво не.Ако е искала да се отърве от кучето и не го е обичала, да го е направила до сега.За мен продажбата и цялата тема е за привличане на вниманието.Предизвикване на реакция от страна на хора които не са и отговаряли на обаждания и писма.И успя. Поправете ме ако греша.

Аман от олигофрени, ей.Все разбирачи се извъдихте.Пълните форума с излишни постове, само да трупате бройка.Напишете в някоя тема нещо поучително, от което да има полза. Вместо да правите обаче малоумни констатации.Много лесно човек да дава акъл, отстрани, и да си мисли ,че на него никога няма да му се случи.А ма идва моментче, въпреки цялата компетентност и старание, нещо се обърква и......

Пак да повторя, стига с този български манталитет ,да се кефим на страданието на другия.Да дадеш емоционална подкрепа, понякога е най важно.Потърпевшият намира сили да се бори.

#144 Потребителят е офлайн   Цвети Милева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 21 November 2011 - 10:48 AM

IA, на твоето мнение съм.И аз останах с впечатлението, че иска да превлече вниманието на замесените в случая!
Дано нещата се развият добре за всички.Успех, Цвета.
User's Signature

Kleinspitz kennel
●THE SMALL STEP●
www.thesmallstep.com

#145 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 21 November 2011 - 11:01 AM

Ми трябва да не си сам, да прочетеш, и да не го разбереш.
Много е лесно да се хванеш за някоя дума, вместо да търсиш идеята.Ама всеки си мисли ,че той така няма да направи в дадена ситуация. Но като му дойде до д....то, друга песен пее.

За мен нещата трябва да се развият единствено само полза на кучето. А тя е да си остане у дома.

Цвета, и аз се надявам усилията ти да си заслужават.Дано да намериш решение, което да те устройва.
Късмет!

#146 Потребителят е офлайн   Kary 04 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 21 November 2011 - 11:30 AM

Тази жена,която чака кучето да го купи,но първо да се разбере кой е собственика сигурно е фантом,пак част от конспирацията на Цвета?!?!?

http://www.facebook...._source=message

:ea_103:

#147 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 November 2011 - 11:34 AM

Признавам, че преди Деси да обясни за какво става дума, нищичко не бях разбрала. Раздразнението ми от темата беше предизвикано от пълната липса на логика в откъслечните, натоварени с някакъв непонятен драматизъм писания.
Беше очевидно, че обявата за продажба не е сериозна, но каква точно беше целта на задача оставаше загадка.
След като вече стана ясно, съчувствам на fiori. Изобщо не виждам тя да е допуснала някаква грешка, освен че не представи нещата стегнато и с факти от самото начало. Надявам се да се разберат.

#148 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 21 November 2011 - 11:40 AM

Kary 04

Е и, тя решава какво да прави. Собственик е тя! Другото е малоумцина.
Ако смята, че така е по добре за кучето,че то ще се чуства по добре.Защо не?
Да избереш най доброто за животното,въпреки себе си, това също е любов.
Вие защо не се поставите на нейното място?

mil, и аз реагирах така на първите страници. Яснота ми дадоха последните две.
Цвета, пишеше много неадекватно. Но може ли някой да я вини?

#149 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 21 November 2011 - 11:57 AM

Показване на мнениетоKary 04, в 21 November 2011 - 11:30 AM, написа:

Тази жена,която чака кучето да го купи,но първо да се разбере кой е собственика сигурно е фантом,пак част от конспирацията на Цвета?!?!?

http://www.facebook...._source=message

:ea_103:

И понеже прочете едно съобщение и веднага реши, че това е вече измисления варинат, така ли?! Еййй, не се научихте, че ФБ и форумите не служат за разясняване на отношенията. Хората не си кореспондират само чрез форумите и ФБ. Изчакайте да видите какво решение ще се вземе. Каквото и да е то, Цвета има право да го вземе, защото кучето НЕ е това, за което е представено, въпреки "гаранциите и знаменитите развъдчици за подкрепа". Ситуацията е тъпа и Цвета не я направи по-нормална, за съжаление, но има право да търси някаква справедливост.
User's Signature

Това, което ни тревожи не е това, което НЕ ЗНАЕМ, а това, което ЗНАЕМ, ЧЕ НЕ Е ВЯРНО.
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi

#150 Потребителят е офлайн   fiori Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 November 2011 - 12:59 PM

Предвид това, че продължават да се намесват странични лица, бих могла да кажа за Джанис, че е жена, която чака бебе от моя развъдник дълго време! За да не представям и тази си лична кореспонденция оставям на вас да проведете своя такава и да се уверите сами!

Относно Дизел чакам отговор от развъдчика! За мен е повече от ненормално да заведа кучето на място, което е далеч от дома му в развъдника в Чехия и тук! Нямам нищо против това, че Радек иска да получи информация за него, но ми се струва съвсем олигофренско да се задават въпроси от типа Дали той все още жив?
но защо ли доклад до 15.11 - ами много просто!
Защото досега очаквах адекватност, а такава няма!
В отговор на въпроса дали е жив, също ще могат да отговорят хората, които го виждат не само в дома му тук и предвид опита си, който имам, съвсем не бих публикувала снимка на Дизел в този момент, защото не знам какво биха направили фото-шоп специалистите!
За тези, които продължават да се притесняват за здравето му, бих могла да ги утеша така:
Дизел е прекрасно бебе, обичано както всички, които са били в моят дом, също толкова глезен и щастлив и независимо, че има проблем с тестисите си, той е един достатъчно "истински" представител на породата! Да, Дизел е здрав!
Никога не съм смятала, че всичко що е нюф трябва да ражда и плоди и точно поради тази причина, не бих рискувала и сега!

Благодаря на всички, които проявяват разбиране! Тъй като не съм удобна за по-голямата част от аудиторията тук (отново визирам "нюфаундленд-покровителите", предпочитам да изчакам търпеливо, някакъв нормален отговор от Радек и тогава ще публикувам тук развръзката на една история, която нито е драма, нито пък нещо, което не се случва всеки ден и по-важното,не само тук в България, а навсякъде по света, за съжаление.

#151 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 21 November 2011 - 01:28 PM

Някой от нас слабо се интересуваме за кой си неудобна, и за кой не.Тук вече не става въпрос за порода, а за порочна практика на много развъдници в цял свят.Ей това е срамно.И не случайно в последно време всички се слагат под един знаменател.Доверие никому. И като се появи някой дето си търси правата го анатемосват и обявяват за луд.Както и има хора дето чакат интрижка, и да ръсят глупости.С това се хранят.

На този Радек,не му се вързвай, доверие му нямай.Не искам да съм лош пророк,но се съмнявам да постъпи доблестно и разумно.Искай си парите и документите, хич да не ти пука.Пожелават ти късмет в преговорите,няма да ти е лесно

#152 Потребителят е офлайн   Seninka Икона

Публикувано: 21 November 2011 - 08:06 PM

Cveta
Аз не разбирам всичко, което искате.
. Обяви продават 3x Нюфаундленд (и Даши) - сега искат да се върнат Даши
- Adrijana парите си обратно и ни отвежда за Даши - - не можеш да го дадеш на нея, искате да се върнете € 600
Договорът за продажба е с András, но искате да се произнесе по Dashim!
- Напиши да живеят и да се развиват - къде? стреля и го изпращат снимки!
- Сега искат от нас да се върне (както си написал) - мога да отида 3000 km, макар че аз не знам къде Даши е! Не мога да му дам Adrijane и тя ще уреди да ни приберат у дома?
Какво искаш? Всеки ден е различен.
Аз не съм милионер да се ненужно до София и обратно!
Даши се казва, че имате проблем с тестис - може да бъде. Аз не знам рамката протокол може да бъде от всяко куче - те няма къде чип. Тя може да бъде от Даши - не знам. Така че защо да не го върне, ако това е проблем за вас?
И все пак искате да родословие - но пак казвам на договор за продажба е с Андраш и куче не плащат като цяло. Въз основа на какви права имам, за да изпратите родословно дърво? Защото искате да продадете Даши? Това не е причина!
Съжаляваме, но комуникацията с вас е да ми неразбираемо. Не знам какви са вашите намерения.
Radek

#153 Потребителят е офлайн   MEDUNI Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 November 2011 - 08:49 PM

Показване на мнениетоMEDUNI, в 20 November 2011 - 07:44 PM, написа:

Показване на мнениетоStyleBullet, в 20 November 2011 - 11:09 AM, написа:

Показване на мнениетоSeninka, в 20 November 2011 - 09:51 AM, написа:

Здравейте, моето име е Радек - EREF развъдника. Не мога Български - Наслаждавам се на компилатор. Така че извинете ме грешки. Той говори тук за мен и аз шанс да се каже. Ето защо, аз изберете тази форма.
Въпроси за Цвето:

Цвето, Даши се върнете и да получите € 600. Но аз искам Dashiho у дома! Защо не даде Dashiho снимка? Дали той все още жив? Вие се съгласиха, че се върна! Защо не сега?
Той не казва тестис - това е възможно, но защо ли доклад до 15.11 - Къде тестисите му преди тази дата? Искаше да покаже родословие - може да отидете на изложба с тестис? Вие говорите истината?
Аз не знам - но Даши трябва да имат щастлив живот с една или две varlatami но щастливи. Така че се връщам 600 евро и да го заведе у дома - защо не са съгласни? Защо искаш да го продаде някои г-жа Джанис? Кучето не е ваша, не можете да го продадете, половинката си!

Omlovám е всичко за този формуляр. Аз съм притеснен за Dashiho. И вярвам, че те са в България и достойни хора. За пореден път, за други - съжалявам! Радек - развъдник EREF

...Евала на развъдчикът!!! :ba_025:
...... не знае български, но се е опитал човекът да обясни и да се спре вече тази спекулация от страна на Цвета!!!

Евала ли, StyleBullet? На кое казваш евала? Много смело обвиняваш Цвети в спекулации. Ако съм на нейно място знаеш ли кога ще върна кучето на този срещу 600евро? Никога! Това да не е вещ? А любовта, привързаността, грижите? Та то вече е член на семейството. Какво да направи Цвети? Да даде още 600 евро за домашен любимец щото виждаш ли другия съсобственик се е размислил и не го иска вече. Я да видим ти като развъдчик как би постъпила в подобна ситуация. Със сигурност не като господина.

п.п По какъв повод намеси името ми преди няколко поста, уж така между другото?

Еленаааааа, аз продължавам да чакам отговор от теб. Или на неудобни въпроси не отговаряш?
User's Signature

Качена снимка

#154 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 November 2011 - 02:11 PM

Показване на мнениетоSeninka, в 21 November 2011 - 06:06 PM, написа:

Cveta
Аз не разбирам всичко, което искате.
. Обяви продават 3x Нюфаундленд (и Даши) - сега искат да се върнат Даши
- Adrijana парите си обратно и ни отвежда за Даши - - не можеш да го дадеш на нея, искате да се върнете € 600
Договорът за продажба е с András, но искате да се произнесе по Dashim!
- Напиши да живеят и да се развиват - къде? стреля и го изпращат снимки!
- Сега искат от нас да се върне (както си написал) - мога да отида 3000 km, макар че аз не знам къде Даши е! Не мога да му дам Adrijane и тя ще уреди да ни приберат у дома?
Какво искаш? Всеки ден е различен.
Аз не съм милионер да се ненужно до София и обратно!
Даши се казва, че имате проблем с тестис - може да бъде. Аз не знам рамката протокол може да бъде от всяко куче - те няма къде чип. Тя може да бъде от Даши - не знам. Така че защо да не го върне, ако това е проблем за вас?
И все пак искате да родословие - но пак казвам на договор за продажба е с Андраш и куче не плащат като цяло. Въз основа на какви права имам, за да изпратите родословно дърво? Защото искате да продадете Даши? Това не е причина!
Съжаляваме, но комуникацията с вас е да ми неразбираемо. Не знам какви са вашите намерения.
Radek

Цитат

MEDUNI
Еленаааааа, аз продължавам да чакам отговор от теб. Или на неудобни въпроси не отговаряш?

Нелиииииии, на кой въпрос по-точно?

#155 Потребителят е офлайн   MEDUNI Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 November 2011 - 02:32 PM

Показване на мнениетоMEDUNI, в 23 November 2011 - 06:49 PM, написа:

Показване на мнениетоMEDUNI, в 20 November 2011 - 07:44 PM, написа:

Показване на мнениетоStyleBullet, в 20 November 2011 - 11:09 AM, написа:

Показване на мнениетоSeninka, в 20 November 2011 - 09:51 AM, написа:

Здравейте, моето име е Радек - EREF развъдника. Не мога Български - Наслаждавам се на компилатор. Така че извинете ме грешки. Той говори тук за мен и аз шанс да се каже. Ето защо, аз изберете тази форма.
Въпроси за Цвето:

Цвето, Даши се върнете и да получите € 600. Но аз искам Dashiho у дома! Защо не даде Dashiho снимка? Дали той все още жив? Вие се съгласиха, че се върна! Защо не сега?
Той не казва тестис - това е възможно, но защо ли доклад до 15.11 - Къде тестисите му преди тази дата? Искаше да покаже родословие - може да отидете на изложба с тестис? Вие говорите истината?
Аз не знам - но Даши трябва да имат щастлив живот с една или две varlatami но щастливи. Така че се връщам 600 евро и да го заведе у дома - защо не са съгласни? Защо искаш да го продаде някои г-жа Джанис? Кучето не е ваша, не можете да го продадете, половинката си!

Omlovám е всичко за този формуляр. Аз съм притеснен за Dashiho. И вярвам, че те са в България и достойни хора. За пореден път, за други - съжалявам! Радек - развъдник EREF

...Евала на развъдчикът!!! :ba_025:
...... не знае български, но се е опитал човекът да обясни и да се спре вече тази спекулация от страна на Цвета!!!

Евала ли, StyleBullet? На кое казваш евала? Много смело обвиняваш Цвети в спекулации. Ако съм на нейно място знаеш ли кога ще върна кучето на този срещу 600евро? Никога! Това да не е вещ? А любовта, привързаността, грижите? Та то вече е член на семейството. Какво да направи Цвети? Да даде още 600 евро за домашен любимец щото виждаш ли другия съсобственик се е размислил и не го иска вече. Я да видим ти като развъдчик как би постъпила в подобна ситуация. Със сигурност не като господина.

п.п По какъв повод намеси името ми преди няколко поста, уж така между другото?

Цитат

Нелиииииии, на кой въпрос по-точно?

Не виждаш ли? Ето ти ги почернени!
User's Signature

Качена снимка

• (8 Страници) +
  • « Първа
  • 6
  • 7
  • 8
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема