Dog.bg Форуми : Забелязан изгубен или изхвърлен бял пудел, Мусагеница

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
Страница 1 от 1
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Забелязан изгубен или изхвърлен бял пудел, Мусагеница Кучето е очевидно домашно, няма да изкара дълго навън

#1 Потребителят е офлайн   netware5 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 24 September 2011 - 01:57 PM

От вчера следобед под балконите на нашия блок се мотае бял мъжки пудел. Очевидно е домашен, има прическа, с чиста козина. Надали е навън от повече от два дни. Пуделът е наистина прекрасен, в добра форма, пъргав, любопитен и .... много умен, както може да се очаква:ab_041:. Няма каишка, но през тази нощ явно някой се е опитал да го хване и върже с подръчни средства, защото се обзаведе със зелена панделка за цветя на шията :ud_009:. Подлайва под балконите и получава храна, след което се оттегля в близките храсталаци. Днес направих безуспешен опит да го хвана - много е умен и не се дава. Постепенно скъсявах разстоянието с варено пилешко, всичко си изяждаше, поглеждаше ме за още, но когато се приближих на около метър и половина, побягна. Има типичния пуделски нрав - дяволит, умен и готов да ти извърти всякакви номера. Предполагам, че след няколко дни, като огладнее повече, ще мога да го хвана, но дотогава могат да му се случат всякакви лоши неща. Лошото е, че времето сега е хубаво, и тоя юнак няма никакви проблеми навън стига да успява да си намира храна. А това последното той го умее с хитрост и маймунджилъци. Но като застудее перспективата не е добра. Иначе големи глутници няма при нас, така че не е застрашен.

Дайте акъл как да го хвана - с някаква мрежа ли, откъде да знам ... Трябва и приемен дом, докато се намери стопанинът му (ако е изгубен) или осиновител. При мен е невъзможно, въпреки че си падам по пудели, защото в момента освен рижавия звяр при мен са и кашончетата от тази тема.

P.S. Кучето е мъжко и действието се развива в Мусагеница.
User's Signature

Качена снимка

Страница 1 от 1
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни