СТЕЛА - Търси своя дом
Публикувано: 12 October 2011 - 01:25 PM
пп.Лакомството да не е от онези купените,а сварено месце.
Публикувано: 17 October 2011 - 03:08 PM
Под завивката има някой.

Под завивката е той.

Стела се разбира чудесно и с тях.

Компанията е страхотна.
За Стела се грижат прекрасно, утре ще бъде ваксинирана.
Крачето е добре и успешно се раздвижва.
За съжаление не трябва да забравяме, че на 30 ноември, Стела трябва да напусне този дом. Тогава къде? Не на улицата, но къде?
Публикувано: 21 October 2011 - 09:05 AM
Публикувано: 28 October 2011 - 03:07 PM
Забравих да кажа, че вече има мъх по оголените места, което означава, че ще има козинка. Станала е нежна и възпитана.
Публикувано: 28 October 2011 - 05:18 PM
Ако стопаните искат, нека ми се обадят в понеделник след снимката, поне тогава съм свободна и ако не друго, поне можем да отидем заедно на един преглед при него, който ще имам грижата да му заплатя.

We make a Living by what we get... We make a Life by what we give...
Публикувано: 29 October 2011 - 08:47 PM
Публикувано: 16 November 2011 - 11:45 AM
Надявам се след това гнойните процеси да спрат, всичко да си зарастне и най-после на детето да му бъде сложена ваксина.
Крастата е овладяна - при последното изследване е нямало живи паразити, но лечението продължава още известно време.
Приемната стопанка непрекъснато се хвали от нея, колко е забавна, послушна и гальовна, разбира се с всички животни.
Все още нямам идея къде точно ще отиде след това.
Снимки ще сложа тия дни, като ми изпратят.
Това е.
Публикувано: 21 November 2011 - 08:45 PM
Публикувано: 14 December 2011 - 12:52 AM
Публикувано: 18 December 2011 - 09:52 PM
Безкрайно съм благодарна на Ади и приятеля й, които ми подариха 3 спокойни месеци. Те отгледаха Стела в най-трудния момент - крастава, с пирони в крака, нуждаеща се от лечение и раздвижване. Те не поискаха една стотинка и едно зрънце храна, те биха инжекции, ваксини, витамини. Огромно благодаря хора, вие сте страхотни. Радвам се, че ви познавам. Желая ви щастие.
Взехме си СТела, сложихме я в клетката, с която я занесох и в която тя едва се събра. Обаче си легна и сладко спа през цялото пътуване. Въобще не разбрахме, че в колата има куче. Само пи вода на едно място и това беше. Нито пика, нито ака, нито повръща. Куче разкош. Днес е заминала при Galiadogs в Пловдив. Ще чакам новинки от там. Ще търсим дружно нейното семейство.
Стела в никакъв случай няма да е едра - даже ще е много финна мадама. Прекрасна копринка е тя. Много исках да я видят в Добро хрумване за да и се зарадват, защото благодарение на тях тя ще ходи без проблеми.
Ето снимките, които успяхме да направим на това шавливо момиченце.
Това е засега.
Публикувано: 22 December 2011 - 10:57 PM
Публикувано: 23 December 2011 - 04:51 PM
Дано Дядо Коледа й донесе подарък скоро :)

We make a Living by what we get... We make a Life by what we give...