Бони - кожа и кости от Варна
Публикувано: 05 November 2011 - 03:40 PM
Ааа неее, сменили сте кученцетооо! Искам си го онова мърлявичкото и кльощавичкото!
Wind, чудо е станало! Браво, дано с общи усилия и със страха му се справим, че сигурно неговият човек някъде го чака!

I can't stop the war, shelter homeless, feed the poor
Can't walk on water, I can't save your sons and daughters
I can't change the world and make things fair
The least that I can do is Care.
Публикувано: 05 November 2011 - 03:46 PM
wind, а се чудехте, дали ще оцелее!
Направо сте страхотни
Пожелавам му на това преобразено същество много скоро да разбере, че не трябва да се страхува от добрите хора и да намери истински добри стопани!
Направо сте страхотни
Пожелавам му на това преобразено същество много скоро да разбере, че не трябва да се страхува от добрите хора и да намери истински добри стопани!

Ако всеки от нас прави добре и отдадено това, което е негова работа, ако осъзнаем, кои са истинските ни желания и не пожелаваме това, от което нямаме нужда, ако помагаме на беззащитните - светът ще е едно прекрасно място!
Публикувано: 10 November 2011 - 09:30 AM
Много ми е трудно да го напиша, но ... прекрасният Бони вече е на едно по-хубаво място, където няма болка...
Почивай в мир, миличък и ми прости! Исках да ти помогна, исках да ти покажа, че животът може да бъде прекрасен, че хората не са само лоши, а че има и добри сред тях ... но не успях!
Нямаше ни 4 дни, през което време майка ми обгрижваше кучовци. Последният ден е забравила да завърже с тел вратата на клетката на Бони, съответно вратата се отворила и Бони е излязъл в пространство, което обитават 4 кучета, отделени от всички останали поради агресивност към себеподобни...
Темичката е за местене в тъжния раздел.
Почивай в мир, миличък и ми прости! Исках да ти помогна, исках да ти покажа, че животът може да бъде прекрасен, че хората не са само лоши, а че има и добри сред тях ... но не успях!
Нямаше ни 4 дни, през което време майка ми обгрижваше кучовци. Последният ден е забравила да завърже с тел вратата на клетката на Бони, съответно вратата се отворила и Бони е излязъл в пространство, което обитават 4 кучета, отделени от всички останали поради агресивност към себеподобни...
Темичката е за местене в тъжния раздел.
Публикувано: 10 November 2011 - 09:49 AM
Бони, миличък Бони...тичай момче, тичай без страх, без болка, без глад. Тичай...
Така и не успях да те прегърна, но твоето място в сърцето ми ще остане празно.
Wind...с теб съм. Прегръщам те.
Така и не успях да те прегърна, но твоето място в сърцето ми ще остане празно.
Wind...с теб съм. Прегръщам те.

I can't stop the war, shelter homeless, feed the poor
Can't walk on water, I can't save your sons and daughters
I can't change the world and make things fair
The least that I can do is Care.
Публикувано: 10 November 2011 - 10:59 AM
Ooo, какво нещастие, почивай в мир миличък!
!
Публикувано: 10 November 2011 - 01:24 PM
Много тъжно
Уинд много съжалявам.

Вход

Горе
Цитиране +