Женски питбул търси дом
Публикувано: 01 October 2011 - 12:33 PM
Пускам темата по молба на agalina ,Две годишна е ,кастрирана,дружелюбна и социализирана.Отлична с кучета.За контакти тук или на мейл :agalina@abv.bg. В момента е прибрана,но там не може да остане дълго,казва се Рита.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 01 October 2011 - 12:47 PM
Намерена е преди време бременна да се скита.Кожа и кости е била.Сега е кастрирана и здрава В приемния и дом я гледат с много обич, но е невъзможно да я задържат защото имат достатъчно свои кучета.
Кучината е извънредно сладка. Яко сърцеразбивачка, целувачка разбира се . Катерачка ,даже по дърветата се хендри:)
Ако обичате добри ,смели и енергични кучета - това е точното животно за вас !
Кучината е извънредно сладка. Яко сърцеразбивачка, целувачка разбира се . Катерачка ,даже по дърветата се хендри:)
Ако обичате добри ,смели и енергични кучета - това е точното животно за вас !

Публикувано: 29 November 2011 - 10:35 AM
Имахме кандидати за девойката,уж я харесаха,уж всичко наред, а на края дори не се обадиха,работата е ясна
Иначе много сладка лигла,на повод ходи добре,разбира се с кучета и слуша много.Най много обича да я прегръщат и лигавят

Публикувано: 29 November 2011 - 03:44 PM
koniarska, в 29 November 2011 - 08:35 AM, написа:
Имахме кандидати за девойката,уж я харесаха,уж всичко наред, а на края дори не се обадиха,работата е ясна

Това ми е тооолкова познато....

Но поне красавицата няма да попадне при неподходящите хора...поне отрано си проличава какви са....

Life Sucks,And Then You DIE!
We're spinning round on this ball of hate,there's no parole, there's no great escape.
It's such a brutal planet,it's such a living HELL!
It's such a brutal planet,it's such a living HELL!
Публикувано: 03 January 2012 - 11:03 PM
pitbula, в 03 January 2012 - 08:34 PM, написа:
много добро куче дано да си намери дом аз вече имам 2 Пит була и немога да я задържа -късметт!!!
Дам, ти си от онези, които ги размножават и така отварят работа на други, да спасяват от олигофрени или от улицата ... Колко лицемерно!
сори за спама

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Страница 1 от 1