Dog.bg Форуми : Кучето ми яде ВСИЧКО

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Кучето ми яде ВСИЧКО Оцени темата: -----

#21 Потребителят е офлайн   vesseeto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 21 October 2011 - 07:13 AM

:ba_025: ,човек като има желание,няма нещо,с което да не може да се справи.Сегашното ми куче Кая ,се учи покрай децата ми,защото общо взето,командите,когато излизаме на разходка , важат както за нея,така и за тях :ab_041: -ела тук,стой до мен,спри се на едно място,плюй,тихо :ab_041: ...
User's Signature

.....първата на изток тръгна,втората на запад свърна,
третата,не знам защо, кукувичето гнездо
си избра едничка тя и над него прелетя.......

#22 Потребителят е офлайн   maluk_bandit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 29 October 2011 - 09:34 PM

Здравейте :re_037: извинявам се че толкова късно пиша, и искам да благодаря на всички за помощта и съветите!! Много хора и професионалисти ми предложиха услугите си дори на лични - благодаря ви! справяме се!
Аз също съм водач на малка глутница, състояща се от куче и дете (и мъж), в която по-скоро кучето тормози детето, отколкото обратното.. но това беше целта на занятието, когато осиновявахме любимеца.. та справяме се - дет се вика - като ти се роди дете изчиташ всички написани книги за бебета и форуми, успяваш някак да се справиш с вечно ревящото и недоволно бебе, та за едно куче/коте ли ше викаме специалист :ab_041:
Поизбутахме проблема и с дзвера - сменихме зъбите, достигнахме подходяща възраст за кастрация, по-честичко сменяме играчките, па и намордника свърши чудна работа :ba_025: не знам кое точно от всичките неща помогна най-много, но ефекта е на лице - не дъвчеме тапети, килими, плочки.. само веднъж забелязах парче от купичката й в изпражненията (от което щях да получа удар), и от тогава я вдигаме след като се нахрани, докато я сменим с желязна.
Като цяло е много по-кротка.. е, пак има изблици на лудост, но я виждам че ше й мине :ae_085:

П.П. Тоя намордник е най-доброто нещо, което съм й купувала - изглежда много страшна, като затърчки към някой да си играе, комшиите изпадат в ужас, и ми се карат, че не е на каишка (то па остава и с каишка да я разхождам, се едно не сме излизали). Нека се плашат, че няколко пъти ни разбиват апартамента :eg_033:
User's Signature

Аджилити Клуб България
Do not judge other people, for you do not know their pain or sorrows, if you cannot speak a kind word, just shut up...

• (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни