Надежда за живот... Няма край мъката по улицата, още едно гаврошче търси помощ
Публикувано: 05 October 2011 - 11:18 AM
Публикувано: 05 October 2011 - 11:28 AM
Лекува се с антибиотици, но малко ме изненада цената на лекарството за херпеса - Енизил Ф - паста, без която не може. 60 лева е пастата, плюс два дни престой в ДХ по 7, стават 74 и антибиотиците, казаха ми крайна сметка 84. Нямах възможност да платя, те хората и бяха наясно, но го взеха. Сега имам време до петък да ги събера. Половината мога да дам, но другата част ми е в повече. В краен случай ще търси на заем до аванса ми другата седмица да изкарам. Положението както винаги е чудесно, и другите две братчета/ сестричета са още там на двора. Нямат инфекция като това и са по-дебелички, но украските им са същите. Ако някой се интересува мога да ги взема!
Общо взето всякаква помощ и подкрепа е добре дошла. Приемен дом също търсим. Лекарствата ще дам, обезпаразитено вътрешно и външно. Както и храня ще дам. Ще си спаси очето, което е затворено на снимките.
Публикувано: 06 October 2011 - 12:33 PM

Хора, помагайте моля Ви, утре трябва да я взема, а финансово не мога да си го позволя

Звънях в Добро хрумване, слуша мъничето и си е отворила окото

Публикувано: 07 October 2011 - 12:27 PM
Капем капки, пие антибиотици още 2-3 дни и по две дози Енизил-Ф в храната. Няма секрети вече по носа и очите, обезпаразитена вътрешно и външно. Другата седмица ще ходим профилактично на преглед в Добро хрумване. :)
Парите бяха събрани благодарение на моята много добра приятелка, същи потребител тук- Punky! Благодаря ти много, без теб нямаше да се справя!
Ето и една снимка от бебо, който сега е на гости в офиса и довечера ще се запознае с хъскито, дано го възприеме добре, че иначе не знам.
Поздрави от нас

Публикувано: 07 October 2011 - 01:58 PM

Няма да стигне до вкъщи, защото една приятелка го видя (в момента е в офиса на гости) и разбра че ще живее с моя Айк, и твърдо заяви, че тя ще го приюти (живее сама в нейн си апартамент- не е квартира, и има котка при родителите си, т.е. има опит). Така че още днес отива в приемен дом без вълци :) А и тя ще си е вкъщи повече отколкото аз, защото ходя на лекции и работа, та трябваше да седи само по 10 часа...
Има късмет мъничето, и носи късмет

Публикувано: 11 October 2011 - 03:51 PM

Другата седмица сме на профилактичен преглед в Добро хрумване. С капките и енизил-а нямаме проблеми, но антибиотика много трудно го пие. В каквото и да го сложим и не иска... Голяма борба е.
Иначе използваме вече само котешката тоалетна и по-малки, и по-големи нужди. И дивее на воля. Истински спайдърГърл се оказа

Публикувано: 19 October 2011 - 09:45 AM

След прегледа утре, ще кача и нови снимки, защото са на компютъра вкъщи... Приличаме на дирижабъл

Лошите новини са, че другото коте е сгазено

Ето няколко снимки

Публикувано: 29 October 2011 - 11:31 AM
http://arsofia.com/bg/22167/kiara-2
Благодаря ви предварително!

Публикувано: 31 October 2011 - 01:09 PM
Публикувано: 02 November 2011 - 09:56 AM
И така да мина към лошите новини. Имам срок от 3 дни, да намеря нов приемен дом, ако не намеря единствения изход е да я върна откъде я взех.
Този път е задънена улица няма пари, няма помощ, няма нито една запитване. Отчаяна съм. Не мога повече.

Публикувано: 28 November 2011 - 09:50 PM
Паспорта и чипа ще оправяме и потегля славно славно.
Сама подготвям всичко, повечето от вас, знаят какво значи това ваксини, паспорти, чип... И пари за пътуването. Всичко беше наред до вчера. Неочаквано друга животинка "глътна" 40 лева от бюджета(затова по-късно и на друго място) на Киара за пътуването. Много е кратък срока, и затова моля, ако някой би се съгласил да помогне и аз , и Киара ще сме безкрайно благодарни! Моля пишете на лични, можете да дойдете и на самото изпращане, за да се убедите сами... Пф все трябва да е трудно да му се невиди, извинете ме, ама е истина!
Публикувано: 11 December 2011 - 05:20 PM

Бонбонка си има дом, едва днес замина с еднопосочен билет, не е пристигнала все още, но аз нямам търпение

След много перитетии и много замесени, благодаря Ви на всички!!! За домовете, за помоща, за оказаното съдействие!
П.С. не бях виждала писана от края на ноември, и днес като я видях, макар че на височина не е пораснала толкова много, май ще е мъниче, шарките й се променят и аз бях ей така

Сестричките й не оцеляха... Майката също е починала, разбрах онзи ден.

На добър път, мъниче, нека животът ти е щастлив и пълен с любов!
Публикувано: 11 December 2011 - 06:18 PM