Знам, всеки има по няколко свои грижи на главата и още "n" броя подопечени.
Знам, това е поредната капка страдание в океана...
Но не знам какво да направя и по-лошото, не мога да направя нищо друго освен да пиша тук с надежда нещо да се промени...
Историята, както вече се досещате, е за ранено куче, можеби блъснато от кола или и аз не знам...
Качвайки се за последен път на прословутия софийски рейс 94, на спирката срещу хотел Хемус видях най-тъжното и убийствено мъчително нещо... Куче, сравнително дребно, с клепнали ушета и украска тип НОК, с каишка от общината, по мои усмотрения женско...едно от НЕ малкото там... Може би заради зоомагазина или строежа на метрота седят там...
ТЯ е видимо най-слабата и с най-тъжния поглед...Изпуснах си калъфкатана телефона докато чаках и навеждайки се видях тези 2 тъжни очи...след това видях лапичките и'...предната е с рана като охлузжане с диаметър 5-6 сантиметра, липсва въобще козина и кожа, не стъпва на нея... Не е само едната лапичка видях рана и на едното задно краче, на него стъпва, подозирам, че и на другите две има... странеше от мен като се приближих, предложих и гранули, но отказа...Раните са отворени само ги ближе...
МОЛЯ ВИ!Помогнете...Това бяха последните ми мигове в София и в България, няма към кого да се обърна... Има наблизо Ветеринари, миля че може напълно да оздравее, но тези отворени рани и живота на това оживено кръстовище не са благоприятна среда...Не мисля че може да почине от раните, но евентуалната инфекция ще я убие... МОЛЯ ЗА СЪДЕЙСТВИЕ! НЕ ЗНАМ КАКВО МОГА ДА НАПРАВЯ...
П.С. Става въпрос за София, кръстовището на бул.Черни бръх и бул. Св. Наум, срещу хотел Хемус точно на ъгъла, спирката на 94 в посока от Студентски град към СУ
Надявам се поредната тъжна история да има щастлив край! Знам че шанса да има дом е нищожен, но нека живее...
Моля, помогнете ранено куче
Страница 1 от 1

Вход

Горе
Цитиране +