Направо гълта
Публикувано: 02 September 2008 - 01:03 PM
Цитат
Ами тук идва една моя стара чуденка. Тъй като със сигурност не е полезно за кучетата да се хранят така, а това лабрадори, понякога голдъни...как лапат! Та - може ли нещо да се напрви, за да се отучи кучето да се храни така лакомо?
Ще взема да направя едно филмче днес-утре да видите какво се казва лапане и истерия - един голдън, който е маниак и губи ума си като види храна. Отваря чувал с поглед и за секунди пъха цялата си глава вътре, буквално загребва с цялата си уста, колкото може. После естествено започва да дъвче, то му пада от устата, той се опитва хем да събере падналото от земята, хем да сдъвче това, което му е в устата. Дави се и плюе...абе, направо си е опасно!
Ще взема да направя едно филмче днес-утре да видите какво се казва лапане и истерия - един голдън, който е маниак и губи ума си като види храна. Отваря чувал с поглед и за секунди пъха цялата си глава вътре, буквално загребва с цялата си уста, колкото може. После естествено започва да дъвче, то му пада от устата, той се опитва хем да събере падналото от земята, хем да сдъвче това, което му е в устата. Дави се и плюе...абе, направо си е опасно!
Леле все едно за тайра е написано абсолютно същата е :o
Публикувано: 28 December 2008 - 04:43 PM
И моя дзвер не дъвче-никога, нищо! Вече в чудо съм се видяла.. Не патка, а мисирка направо! Обаче няма оправия, според мен.. Гранулите се гълтат, не се дъвчат, а за лакомствата да не говорим-според мен дори вкуса им не усеща.. Случвало се е дори хартия (подадена от мен и взета обратно) да лапне в бързината.. :rolleyes:
Публикувано: 28 December 2008 - 06:35 PM
Пуу, а аз си мислех, че само моя дзвер е такъв лакомник. Уж елегантна, кокетна порода, а той.... патка се извъди ;D Сега сме на гости на едно друго куче и те му слагат да яде, ама то не поглежда. Нашия отиде и омете всичко без дори да сдъвче :rolleyes: Прасенце малко :rolleyes:
Публикувано: 28 December 2008 - 11:26 PM
При нас се яде с молене, увещаване. Когато подуши чинията и почне леко да отстъпва лошо ми става. Много злоядо куче е моята Рея.

Много хора казват, че обичат кучето си, а само му се любуват отстрани. Да обичаш е отговорност, която не тежи. Да обичаш кучето си значи да му осигуриш нормален живот, достатъчно любов и време и да си готов да поемеш цялата любов, с която ще ти отвърне, а тя е безкрайна. Аз обичам моето куче, а вие?