Селският боец Сузи търси нов дом! Женско дребно коте
Публикувано: 28 November 2011 - 10:59 PM
Публикувано: 25 March 2012 - 09:25 PM
Публикувано: 17 April 2012 - 10:37 PM
Публикувано: 22 March 2013 - 06:42 PM
Отдавна не съм писала в темата за котаната Сузи. Тя остана да си живее при съседите ми на село и общо взето всичко беше ОК. Те я хранеха и тя стана дебела и пухкава. Аз рядко имам възможност да ходя до там зимата, родителите ми ходят обаче всяка седмица и й оставят храна, която една жена й дава всеки ден. Миналата седмица в неделя, когато се върнаха от село, обаче, майка ми ми каза, че Сузи била изчезнала за няколко дни и като се върнала, била със сълзящо оченце. Майка ми не я е видяла лично, а бабата й е казала. Звъннах веднага и бабата ми обясни, че оченцето й било ранено и побеляло. Хранела се и като цяло била добре. Утре ще ходя на село и ще видя как е. Говорих с ветеринарка и тя ми каза, че трябва да я види и най-вероятно трябва да й се слагат капки и антибиотик. Това няма как да стане при условията на село. Няма как да я взема вкъщи. Моят котарак не се разбира с други котки, а и родителите ми не са съгласни. Исках да я оставя на стационар, но в Перник няма такива. А ако я откарам в София няма да мога да ходя да я виждам. Скоро тук ще отворят клиника със стационар, но това ще стане началото на април. Не зная дали няма да е късно до тогава, притеснявам се от евентуална инфекция. Моля, ако някой има възможност да я приюти временно, да пише. Сузинка е много кротка и когато беше при мен преди две години по време на кастрацията и след това, беше с перфектни хигиенни навици. Обезпаразитявана е редовно, няма ваксини. Но е здрава, никога не е имала здравословни проблеми. Предполагам, че травмата на очето е от бой с друга котка. Бушка, моля пак премести темата в раздел без дом. Ще помогна с всичко, стига да се намери местенце за Сузинка. Благодаря предварително!
Публикувано: 24 March 2013 - 07:16 PM
Публикувано: 25 March 2013 - 10:44 PM
Малката се храни добре и е много миличка и добричка...цял ден си спи в обувките на баща ми. С хигиенни навици, супер гушлива.....продължаваме с антибиотика и др.лекарства. Дано да подействат и да може да се спаси очето......Все ми се иска да си мисля, че по-често го отваря днес отколкото вчера........Стискайте палци за малката героиня!
Публикувано: 26 March 2013 - 02:03 PM

Истинската красота е невидима за очите - тя се вижда със сърцето.
http://www.facebook....100000299149953
Публикувано: 30 March 2013 - 09:34 PM
Много пъти съм молила за финансова помощ тук и винаги е имало отзовали се, затова моля пак, не за себе си, а за Сузи-тя изстрада достатъчно....ще сме благодарни за всеки лев!!!!!
Благодаря на всички отзовали се!
Това е албумче със снимки на Сузи от момента, а последната снимка в албума е от периода, когато беше все още с две очички-да я видите каква красавица беше: https://www.facebook...34199089&type=1
Публикувано: 30 March 2013 - 09:44 PM
Публикувано: 31 March 2013 - 08:45 PM
Моля, още веднъж за малко трохици за Сузето!

Публикувано: 03 April 2013 - 08:01 PM
Надявам се сега бързо да се възстанови и да намери своето щастие.....на възраст според докторите е на около 7-8 години. Има няколко липсващи зъба, но като се има предвид живота, който е живяла, си е направо здрава. Кръвните изследвания са й супер, с изключение на констатираната инфекция вследствие на нараненото оченце. Тестовете за котешки спин и левкимия са отрицателни.
Досега имаме събрани едва 40 лева за операцията и разноските около нея- 20 лева, както съм написала, от Деница Тодорова и 20 лева от Станислава Дечева Петрова. Остават още 140 лева необходими за покриване на разноските. Моля ви, помогнете ми!
Днес забравих да я снимам в клиниката, но утре като си я прибера, ще я снимам и ще кача снимки. Стискайте й палци за бързо оздравяване.
Публикувано: 06 April 2013 - 05:22 PM
Публикувано: 06 April 2013 - 05:24 PM
Публикувано: 16 April 2013 - 08:12 PM

Брой сваляния: 21
Публикувано: 19 April 2013 - 10:52 PM
Публикувано: 27 May 2013 - 10:05 PM
https://www.facebook...34199089&type=1
Сузи вече е одобрена за чужбина и ще пътува за едно прекрасно място. Транспорта й струва 60 евро. Моля за помощ за покриването на тези транспортни разходи. Всички останали разходи по заминаването й-паспорт, чип, ваксина, са покрити от нас и от приемната й осиновителка. Молим последно за помощ, за да може това слънчице да замине в една по-добра държава, където няма да бъде бита и тормозена. Банковата сметка, на която може да дарите е: IBAN: BG43 CECB 9790 1072 8488 00 BIC:CECBBGSF Централна Кооперативна Банка клон Перник, Теменужка Кирилова Йорданова, основание за превода: За Сузи. Тел за връзка с мен: 0887745630. Благодаря предварително на всеки, пожелал да помогне за сбъдването на мечтата на Сузи за по-добър живот!