Dog.bg Форуми : Общо събрание на БРФК - 22.12.2011 г.

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (44 Страници) +
  • « Първа
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Общо събрание на БРФК - 22.12.2011 г. Оцени темата: ****- 17 Гласове

#101 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 19 October 2011 - 10:07 AM

Показване на мнениетоелена Рудолф, в 18 October 2011 - 06:36 PM, написа:

За всички които не са от групата на дедО мраз , и присъствието им не е желателно от днес 18.10.2011 год. вече има допълнително изискване за присъствието им на ОС в сайта на БРФК -

Необходими документи за допускане на ОС :

1. Актуално състояние.
2. Препис от племенна книга
3. Протокол от проведено общо събрание през 2010 г.
-----------
4. платен годишен членски внос за 2011 год. към БРФК

инфо тук - http://www.brfk.org/...abranie-na-brfk

Добрият дедко в истерия се опитва да създаде пречки за явяването на редовните членове на БРФК на това ОС. НИКЪДЕ в закона за юридическите лица с нестопанска цел НЯМА подобни изисквания за явяване на РЕДОВНИ ЧЛЕНОВЕ на ОС. Утре може да поиска номерата на сутиените на жените в клубовете ... както и да е, този му ход само дава повод на здравомислещите да ЗАВЕДАТ ДЕЛО срещу БРФК за възпрепятстване явяването им на ОС ... стига да има здравомислещи и стига да им стиска. Все евтини и популистки ходове, не , че не могат да бъдат преодолени.

Актуално състояние на клуба се вади по местоседалището му от неговия председател. Става за 2 - 3 дена или 5 минути при добро желание. Племенните книги също трябва да са налице (ако не клубове само на хартия), препис се случва при наличие на ксерокопираща машина, после печат, подпис и готово. Редовни ОС на клубовете навярно също са проведено, имало е със сигурност изрядно воден протокол с вписани решения...нищо сложно.

Въпросът сега е друг: дали и кои председатели на клубове ще застанат с явна позиция на страната на хората ИЗИСКВАЩИ прозрачност и истински отчет от УС на БРФК, или както обикновено дружно ще заемат позицията: " ми то Камен каза" ... Камен Литов за добро или лошо е избиран и подкрепян от всички нас и ако не изпълнява задълженията си и крие огромните приходи на БРФК през годините от същите всички нас, е време да се отчете или да си ходи ... ако това не му бъде казано от нашите председатели и от групата съмишленици (извън многото мъртви клубове с по 3 човека членове) то значи нищо не става от нас ... всъщност означава само едно: заслужаваме си го!

Аа, да не забравя бегло да отразя и последните бръщолевения на @фиори, която за пореден път не разбра, че @инсулт се обърна и към нея също:

Цитат

Склерозата ... забравих си мисълта...Сега, ще ви оставя да се "дъвчете" сами...без това и този път не сте много като ви гледам, НО...аз както всички от вас чакам прости отговори на прости въпроси и те са:
Къде е Клубния Форум на Нюфа? Защо "това чудо" се казва дог.бг, а не Жълтата циганка напр.? Колко човека предложихте като алтернатива на Дядо Мраз? Кога някой ще обясни защо в България трябва да има Кинология и кои никове печелят от нея?

Струва ми се, че ти е трудно да отговаряш за действията си, както ми се струва също, че имаш нужда от сериозна консултация при психиатър, а защо не и от специализирана помощ от същия ...
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#102 Guest_елена Рудолф_*

• Група: Гости

Публикувано: 19 October 2011 - 10:12 AM

Освен таксите от изложбите в България -

1. Къде и как се отчитат и заприходяват таксите за участие и таксите от Шампионски сертификати на CAC изложбите организирани от БРФК в чужди държави ?
2. Финансовите постъпления от тези изложби как стигат да касата на БРФК - по банков път или в куфарче през границата .
3. Кой гарантира достоверността на събраните приходи ?

Какви са сумите от такива изложби за 2011 год. известни и обявени , има и такива за който само дедО мраз си знае .

ЦАЦ Черна Гора проведен на 02.05.2011 год.

По данни от каталога и участници са участвали над 800 кучета .

Такса за участие - 30 евро
Такса за Шампионски Сертификат - 40 евро

Общо за едно куче БРФК е получила - 70 евро

Общо за изложбата в касата на БРФК са постъпили
от участието на 800 кучета по 70 евро = 56 000 евро по 1,954 лева

Общо приходи от мероприятието

= 109 424 лева

Таксите за изложби се заплащат за всяко записано куче, независимо дали то се е явило на изложбата или не
/от правилата на БРФК за записване на изложби /

Члена на УС на БРФК Антоан Хлебаров , Красимир Тодоров и Михаела Денкова / касиера на дедО мраз / могат да отговорят къде са тези пари !

:r_181:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#103 Guest_елена Рудолф_*

Публикувано: 19 October 2011 - 10:44 AM

Продължаваме с изложбите организирани от БРФК извън територията на Р.България за 2011 год..

25.08.2011 две ЦАЦ изложби в Охрид , Македония

за участие на една изложба 30 евро и Шампионски сертификат 40 евро .

Общо за едно куче се плаща 2 х 30евро + 40 евро = 100 евро .
Участват 216 кучета по каталог.
Постъпления за касата на БРФК от 216 участващи кучета х 100 eвро = 21 600 eвро по 1,954 лева

= 42 206 лева

Таксите за изложби се заплащат за всяко записано куче, независимо дали то се е явило на изложбата или не
/от правилата на БРФК за записване на изложби /

Присъстващи на мероприятието са :
- Георги Христозов член на УС на БРФК
- Красимир Тодоров - пред.на нов Клуб Унгарска визла , не че има такива кучета като гено фонд но е глас за дедО мраз .
- г-жа Христозова

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#104 Потребителят е офлайн   bonboni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 October 2011 - 11:00 AM

Има хора,които така и не разбраха,че този форум е за животните,а темата за ОС на БРФК (нямаща нищо общо с неосъществените им амбиции да са някои,които се лутат и предават ту едните ту другите).Поради тази причина форума на нюфчетата беше затворен за известно време.

Не съм съгласна с политиката на Федерацията за това потърсих алтернатива.След като тук има хора търсещи правдата ще ги подкрепя и ще дам своя принос за да продължава да има Кинология в БГ,защото такава има(за съжаление една птичка пролет не прави).Няма да изброявам тук колегите,които от години правят кинология въпреки всичко,произведени качествени кучета доказали се у нас и по света.Всеки труд трябва да се уважава независимо кой кого харесва.
Ако можем да сме си полезни за една такава кауза нека бъдем,ако не можем поне да не си пречим.

Разрушители винаги ще има заради неосъществените им болни амбиции.Бъдете над тези неща.Българската кинология ще съществува и след нас нека се опитаме да направим така,че да ни доставя удоволствие,а не само дразги,интриги и неприятни емоции.

Не се подавайте на провокации,защото "разделяй и владей" е разрушително.Няма клуб в БГ без алтернативен(може и да има,но това са единици и не се знае до кога)-това не е защото едните са по малко кинолози от другите,а точно поради тази причина.

Ако все още има хора,които наистина милеят за кинологията да последват примера на клуб кокери!!

Никой не е виновен до доказване на противното и за това си има институции,нека те да решат.Ние сме длъжни да искаме прозрачност и дори ще се радваме,ако не сме били прави.
Ако се окажат истина всички нарушения би било добре да се помисли за реални избори и колкото и смешно да звучи на някой хубаво би било хората,които имат желание да управляват да имат платформа и да кажат идеите си.Топлата вода отдавна е открита.
Също така е добре да се гласува Председателя на федерацията да има само един мандат и само при абсолютен вот на ОС да може да му се даде още един.

В едно съм сигурна-никой нищо няма да загуби,ако си търси правата,ако си казва мнението.На никой федерацията няма да вземе кучетата или титлите.Едно хубаво куче ще печели навсякъде.Всяка федерация по света би приютила един отдаден на каузата кинолог.Само тук има парадокси-изгонили сме чрез тази политика доста можещи хора,които сега трупат позитиви за други федерации,защото не желаят да се замесват в интриги,защото кинологията е хоби и трябва да ти доставя удоволствие,а не да носи само негативни емоции.
Аз съм щастлива,защото на мен все още ми носи положителни емоции.

Федерацията е на членовете не на УС !!
User's Signature

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Качена снимка MASTERPIECE OF BALKAN-NEWFOUNDLAND KENNELКачена снимка

#105 Потребителят е офлайн   deneva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 October 2011 - 11:02 AM

Неприятно е,когато междуличностовите конфликти се намесват във всяка тема - това навярно е една от причините за проблемите,които се опитваме да решим. Ще си позволя да отговоря на въпроса има ли кинология в България - има, доколко тя е качествена зависи от работата на всеки, който е дръзнал да се захване. Факт е,че има предоставени условия за това и заслугите са на всички замесени в този скандал.
Работата е там, че колкото и компетентни въпроси да задаваме тук, ние не сме в правото си да изискваме отговорите им. Уви, това е работа на държавни институции, а за да се задвижат те, тези въпроси трябва да им бъдат отправени в прилежни документи, подписани от клубове, които виждат резон в това.
Парите в БРФК ще стават все повече и повече, прости сметки, кинология (дори и с лош имидж) тук има, дело на човека за когото говорим и на всички,които искат да се занимават с нея. Изкушението ще става все по-голямо, за това си мисля, че единствено законите на държавата могат да помогнат тя да не се ощетява от когото и да е.
Надявам се темата има за цел да бъдат законово търсени отговорите на тези въпроси, а не просто да се дразним кой колко пари е усвоил в тези гладни години.

#106 Потребителят е офлайн   SimoPro Икона

Публикувано: 19 October 2011 - 11:15 AM

Привет на всички,
аз съм нов
и искам да споделя преживяното от мен на морските изложби "Албена"2011!!
След явяването ми на ЦАЦ Грузия 04/08 отидох в канцеларията и поисках да си взема сертификата, мислех си, че е безплатен, оказа се, че не!Та след като ме попитаха за името на кучето ми от канцеларията извадиха един огромен куп със сертификати и не намериха моето куче и ми написаха нов!Странното за мен беше, че всяко 1 куче имаше написан готов сертификат, което за мен означава, че всяко едно куче в станало шампион!
Въпроса ми е: тези сертификати след като се заплащат занчи са ценни книжа и като такива би трябвало да са номерирани.
Не трябва ли някъде в базата данни на БРФК да има информация колко номерирани сертификата са издадени, на кои кучета са издадени и тн.?
Както е на страницата на Сръбската Федерация от където е и кучето ми и аз преди да купя си направих труд да проверя родителите на моето куче дали наистина са шампиони.
Не е ли странно как всички тези кучета взимат титли и после на тази база се развъждат и после това не влияе ли на кученцата....въобще това не обесмисля ли ходенето на изложби в България след като всеки става шампион?
поздрави
Симеон Прокофиев
п.п...............аз не разбирам много, но това не убива ли БГ кинологията?
На Българските изложби беше същата работата ;)

#107 Guest_елена Рудолф_*

Публикувано: 19 October 2011 - 11:25 AM

Приходи за БРФК от ТРИ ЦАЦИБа в Банско 30 септември , 01 и 02 октомври 2011 год.

Три Международни изложби ЦАЦИБ проведени в гр.Банско от БРФК –

- Дата на провеждане 30.09.2011 със 148 участващи кучета / проведена на 01.01.2011 год. сутринта / - Дата на провеждане 01.10.2011 със 145 участващи кучета
- Дата на провеждане 02.10.2011 със 132 участващи кучета
Приходи от “доброволни дарения без условие” без договори / такси за участие / за трите изложби .са на стойност 45 923 лева
1.

122 чужестрани участници – 45 евро х 3 изложби
= 16 470 евро

122 сертификата за Шампион на България – 40 евро
= 4 880 евро
2.
23 български участници - 45 лева х 3 изложби
= 3105 лева

23 сертификата за Шампион на България х 40 лева
= 920 лева

3.

3 бебта - 20 лева х 3 изложби
= 180 лева
Общо приходи от дарения / такси за участие /за касата на БРФК

21 350 / 16 470 + 4 880 / евро х 1,954 = 41 718 лева + 3105 лева +920 лева +180 лева

= 45 923 лева

ВАЖНО - По правилата на МФК / FCI / е недопустимо провеждането на ДВЕ Международни изложби в един и същи ден !

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#108 Потребителят е офлайн   Vesela_5 Икона

• Afrodita of Angel's staff
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:American Staffordshire Terrier
Публикувано: 19 October 2011 - 11:45 AM

Показване на мнениетоSimoPro, в 19 October 2011 - 09:15 AM, написа:

След явяването ми на ЦАЦ Грузия 04/08 отидох в канцеларията и поисках да си взема сертификата, мислех си, че е безплатен, оказа се, че не! Та след като ме попитаха за името на кучето ми от канцеларията извадиха един огромен куп със сертификати и не намериха моето куче и ми написаха нов! Странното за мен беше, че всяко 1 куче имаше написан готов сертификат, което за мен означава, че всяко едно куче в станало шампион!

Добре дошъл. А мога дори да добавя, че има случаи на записани кучета (има ги в каталога), не са присъствали на изложбата, но накрая може да им се "купи" Шампионски сертификат и да им се изпрати даже по пощата, за да не се разкарват. Дори бях свидетел на случай, в който 2 кучета в клас Млади получават сертификат, нищо че първото място е само едно. Важното е да си платиш. Все пак, трябва да се налива бетон в кучкарника, не може така с тия "мижави" парични постъпления от "дарения".

Показване на мнениетоSimoPro, в 19 October 2011 - 09:15 AM, написа:

Въпроса ми е: тези сертификати след като се заплащат занчи са ценни книжа и като такива би трябвало да са номерирани.
Не трябва ли някъде в базата данни на БРФК да има информация колко номерирани сертификата са издадени, на кои кучета са издадени и тн.?

Такава информация има, но е поверителна, не може всеки да си рови и да вижда с очите си за каква търговия със сертификати става въпрос.

#109 Guest_елена Рудолф_*

Публикувано: 19 October 2011 - 11:53 AM

София от 26 до 28 април 2011 год. в зала Хр.Ботев , Студентски град се проведоха 4 киноложки изложби.

БАЛКАНСК ШАМПИОНАТ 2011

Два ЦАЦИБа и Два ЦАЦа на Грузия и Молдова

ПРИХОДИТЕ за БРФК са в размер на 197 837 лева

БРФК – 2 изложби по 450 кучета = 900 кучета платили такси ,

630 чужденци с такса 40 евро = 25 200 евро
315 сертификата с цена 40 евро . = 12 600 евро

270 български кучета с такса 40 лева = 10 800 лева
135 сертификата за българските кучета с цена 40 лева = 5 400 лева

??? Сертификат за Гранд Шампион на България с цена 40 евро = ???? / само дедО мраз знае /
??? Сертификат за Балкански Шампион с цена 40 евро = ??? / само дедО мраз знае /

Национална Изложба на Молдова по каталог – 361 кучета,

на място се допуска и може и да има още записани кучета

361 такси за участие от 30 евро = 10 830 евро
361 сертификата от 40 евро = 14 440 евро

Национална Изложба на Грузия по каталог – 426 кучета ,

на място се допуска и може и да има още записани кучета

426 такси за участие от 30 евро = 12 780 евро
426 сертификата от 40 евро = 17 040 евро

Общо за изложбите в касата и по банковата сметка на БРФК трябва да са постъпили

Постъпления за касата на БРФК са в размер на
92 890 евро
/1,9554 лева / и 16 200 лева .

= 197 837 лева + от други сертификати

- Сертификат за Гранд Шампион на България с цена 30 евро = ???? / само дедО мраз знае /
- Сертификат за Балкански Шампион с цена 30 евро = ??/ само дедО мраз знае /

Незаконното е че на територията на Р.България извършват дейност и Федерации от други държави . БРФК извършва също нарушение като участва и организира мероприятия на разменни начала с тях , осъществява дейност на територията на други държави.

НАП да духат супата , приходите са само за дедО мраз .

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#110 Guest_елена Рудолф_*

Публикувано: 19 October 2011 - 12:40 PM

BLACK SEA WINNER - ALBENA 2011

01 август 2011 CACIB Албена - БРФК
02 август 2011 САС Кипър І -
Национална
02 август 2011 САС Кипър ІІ -
Национална
03 август 2011 CACIB Албена - Квалификация за Cruft`s 2012 - БРФК
04 август 2011 CAC Грузия -
Национална
05 август 2011 CAC Молдова -
Национална
06 август 2011 CACIB Албена - Black Sea Winner - БРФК
07 август 2011 CAC Македония І -
Национална
07 август 2011 CAC Македония ІІ -
Национална
08 август 2011 САС Черна гора -
Национална

ПРИХОДИ САМО ОТ УЧАСТИЕ / БЕЗ ТАКСИ ЗА СЕРТИФИКАТИ /

01 август 2011 CACIB Албена – БРФК

По каталог записани 817 кучета , от тях 46 български участника и 771 чуждестранни участници

46 х 45 лева = 2070 лева

771 х 45 евро = 34 695 евро х 1,954 = 67 794 лева

Общо приходи от такси за участие за тази изложба = 69 864 лева

02 август 2011 САС Кипър І - Национална
02 август 2011 САС Кипър ІІ – Национална

По каталог записани 2 х 865 кучета = 1730 кучета ,

Общо приходи от такси за участие

за тези изложба = 1730 х 35 евро = 60 550 евро х 1,954 = 118 315 лева

03 август 2011 CACIB Албена - Квалификация за Cruft`s 2012 – БРФК

По каталог записани 818 кучета , от тях 46 български участника и 772 чуждестранни участници

46 х 45 лева = 2070 лева

772 х 45 евро = 34 740 евро х 1,954 = 67 882 лева

Общо приходи от такси за участие за тази изложба = 69 952 лева

04 август 2011 CAC Грузия –
Национална

По каталог записани 727 кучета ,

за тези изложба = 727 х 35 евро = 25 445 евро х 1,954 = 49 720 лева

05 август 2011 CAC Молдова –
Национална

По каталог записани 647 кучета ,

за тези изложба = 647 х 35 евро = 22 645 евро х 1,954 = 44 248 лева

06 август 2011 CACIB Албена - Black Sea Winner – БРФК

По каталог записани 811 кучета , от тях 40 български участника и 771 чуждестранни участници

40 х 45 лева = 1800 лева

771 х 45 евро = 34 695 евро х 1,954 = 67 794 лева

Общо приходи от такси за участие за тази изложба = 69 594 лева

Национална
07 август 2011 CAC Македония ІІ –
Национална

По каталог записани 2 х 718 кучета = 1436 кучета ,

за тези изложба = 1436 х 35 евро = 50 260 евро х 1,954 = 98 208 лева

08 август 2011 САС Черна гора –
Национална

По каталог записани 678 кучета ,

за тези изложба = 678 х 35 евро = 23 730 евро х 1,954 = 46 368 лева

Общо приходи от такси в брой и по сметка за участие 566 269 лева

Тази сума е без приходите от специалките над 160 кучета , без таксите от конкурсите – дете с куче , млад водач ,двойка , развъдна група .

ПРИХОДИ / ТАКСИ / ОТ ШАМПИОНСКИ СЕРТИФИКАТИ

Цена на Шампионските сертификати 40 евро. По регламент само 8 кучета от порода могат да получат такъв сертификат – 2 млади кучета и 6 възрастни кучета . Но практиката показва ,че на всяко записано куче се издава сертификат , а даже и на не присъствалите .

БРФК Шампион на България

По каталог записани 817 кучета , от тях 46 български участника и 771 чуждестранни участници

40 х 40 лева = 1600 лева

771 х 40 евро = 30 840 евро х 1,954 = 60 261 лева

Общо приходи от такси за сертификати за тази изложба = 61 861 лева

02 август 2011 САС Кипър І -
Национална
02 август 2011 САС Кипър ІІ –
Национална

По каталог записани 865 кучета ,

Общо приходи от такси за сертификати

за тези изложба = 865 х 40 евро = 34 600 евро х 1,954 = 67 608 лева

04 август 2011 CAC Грузия –
Национална

По каталог записани 727 кучета ,

за тези изложба = 727 х 40 евро = 29 080 евро х 1,954 = 56 822 лева

05 август 2011 CAC Молдова –
Национална

По каталог записани 647 кучета ,

за тези изложба = 647 х 40 евро = 25 880 евро х 1,954 = 50 670 лева

Национална
07 август 2011 CAC Македония ІІ –
Национална

По каталог записани 718 кучета,

за тези изложба = 718 х 40 евро = 28 720 евро х 1,954 = 56 119 лева

08 август 2011 САС Черна гора –
Национална

По каталог записани 678 кучета ,

Общо приходи от сертификати

за тези изложба = 678 х 40 евро = 27 120 евро х 1,954 = 52 992 лева

Общо приходи от Сертификати 346 072 лева

Общо приходи
от мероприятието 912 341 лева

Допълнителни приходи неотчетени по-горе !!!

1 .Специализирани изложби участват над 160 кучета / 03.08 , 04.08 , 06.08 /

(регистрация и плащане в деня на изложбата):

• 30 лева/euro за първо куче
  • 25 лева/euro за второ куче на същия собственик
  • 25 лева/euro за класовете бебе, подрастващи и ветерани
2.Сертификат за Гранд Шампион на България с цена 20 евро- ??????

3.Сертификат за Черноморски победител с цена 20 евро- ??????

4. Таксата за участие в конкурс Двойка ,Дете с куче ,Млад водач - 10 лв/10 евро:

5. Комисионна от легловата база .

НАП да духат супата , приходите са само за дедО мраз .

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#111 Потребителят е офлайн   Assassinrott Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 October 2011 - 01:12 PM

До FIORI

Чак сега ми се изясни защо така френетично се напъваш, явно са ти обещали пост в странния клуб от 2 девойки, едната близка до дедО Мраз!
Съжалявам те малко, че със много и всестранни усилия ахам да се добреш до пост и дедО Мраз ще вземе да падне!
И пак ще трябва да се напъваш.
И не си прави труда да ми отговаряш защото аз нито се интересувам от теб нито смятам повече да ти отговарям, добре, че след няколкодневно мислене се сетих коя си!

#112 Потребителят е офлайн   Vesela_5 Икона

• Afrodita of Angel's staff
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:American Staffordshire Terrier
Публикувано: 19 October 2011 - 01:48 PM

Цитат

Общо приходи за мероприятието 912 341 лева

Качена снимка Боже, за първи път поглеждам нещата от тази гледна точка. Един милион за една седмица!
Това са страшно много пари, може да се направят чудеса с българската кинология с тези средства. Да се вкара най-добрата кръв от всяка порода в света. Да се изпращат 50-100 кучета на разноски на БРФК годишно на Световни и Европейски изложения. Да се купува литература по породи и да се печата преведена на български. Киноложка литература, книги за развъждането, породни годишници и справочници. Да се провеждат семинари..

Няма такава разсипия братче... всичко се налива в бетон, това е светотатство просто.. Отначало бях изпълнена с гняв, а сега ми е много мъчно.

#113 Потребителят е офлайн   Assassinrott Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 October 2011 - 01:50 PM

До всички, за да е ясно!!!

Целта на занятието не е да подменим дедО мраз с дедО коледа.
Целта на занятието е прозрачни финанси, нов УС и председател работещи за кинологията и членовете на федерацията - НЕ ОБРАТНО! Реинвестиране на всички средства във БГ кинологията, нормални изложби - общо взето всичко, което НЕ Е В МОМЕНТА! Много важно е и УС и председателят да бъдат контролирани от членовете на федерацията, ........всички подробности могат да бъдат коментирани и изглаждани!
Важно е да се прекратят всички видове измами!

#114 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 October 2011 - 02:06 PM

Цитат

Общо приходи за мероприятието 912 341 лева

И това е само от една черноморска изложба тази година.

А правите ли сметка от колко години се провеждат тези прехвалени киноложки седмици на морето?

А знаят ли хората, че само тази година у нас са проведени над 20 изложби с ранг CACIB? (или ще е по-добре да ги наричаме с ранг ГОЛЯМА БАНИЦА)

А знаете ли, че заради безобразията на УС на БРФК, кинологията в България обект на подигравки и омерзително отношение?

Има и добра страна в цялата суматоха: знаете ли, че всеки може да си купи всичко от де До коледа - съдийски права, членство, титлички, сертификатчета ... кой каквото му е на сърце ... 'подаръци ще има - за всички от сърце!" с грейнало лице си припява симпатичният Дедко ...

И после що дуварите са по три метра ... ми то ако можеше да не го видят хората и 5 метра щеше да ги направи, ама му се е досвидел киреча ... бая зидове са си това и много, много дебели пачки във вид на стрително - монтажни работи ...
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#115 Guest_елена Рудолф_*

Публикувано: 19 October 2011 - 02:30 PM

Защо не съберем тези изнесени цифричките за 2011 год.да видим каква сума ще се получи ???

Аз имам данни за още две изложби
-15 и 16 януари 2011 , София два ЦАЦИБа
- 6,7 и 8 септември Албена три ЦАЦИБа / пак проведени два в един ден против правилата и изискванията на FCI /

И да ги сравним с тeзи по Давъчна декларация на БРФК за 2010 и 2009 год .

На всички трябва да им е ЯСНО ; че дедО мраз с толкова мъртви клубове създадени от него , за да гласуват ЗА НЕГО на ОС на БРФК - НЯМА КОЙ ДА ГО БУТНЕ !

:flagbg:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

Прикачени файлове

#116 Потребителят е офлайн   Danidi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:лов риболов и ловни кучета

Публикувано: 19 October 2011 - 04:34 PM

Показване на мнениетоAssassinrott, в 19 October 2011 - 01:50 PM, написа:

До всички, за да е ясно!!!

Целта на занятието не е да подменим дедО мраз с дедО коледа.
Целта на занятието е прозрачни финанси, нов УС и председател работещи за кинологията и членовете на федерацията - НЕ ОБРАТНО! Реинвестиране на всички средства във БГ кинологията, нормални изложби - общо взето всичко, което НЕ Е В МОМЕНТА! Много важно е и УС и председателят да бъдат контролирани от членовете на федерацията, ........всички подробности могат да бъдат коментирани и изглаждани!
Важно е да се прекратят всички видове измами!

:ba_025:
User's Signature

Качена снимка
Дани 0888-514135 .0878-514136
http://www.wix.com/buldog69/buldogfood

#117 Потребителят е офлайн   siringa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 October 2011 - 09:29 PM

Канал 3, ако не сте превключили.

#118 Потребителят е офлайн   Assassinrott Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 October 2011 - 09:43 PM

Това е само началото.

Предлагам всички кинолози,мишоци,гъзоблизци,фиорита и др.да съберем с волни пожертвувания неистовия наем от 250лв. за седемте декара в центъра на София -наем. За бедния беловлас старец - дедО мраз.За Снугурочка отделно ще се събират средства,защото нейните разходи са по голями.И да ги поздравим с молитвата - Тази година 30 цациба догодина 60.

Амин

#119 Потребителят е офлайн   КАСТРО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 October 2011 - 09:49 PM

Евала на БОГОК: цялата кинология един клуб, дедО Мраз и антураж храни :md_064: :md_064: :md_064:

http://dcforum.info/...t=3093&start=15

Започнаха и заплахите :dh_188:

biberon = fiori

#120 Потребителят е офлайн   kangal_bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 October 2011 - 11:26 PM

Показване на мнениетоsiringa, в 19 October 2011 - 09:29 PM, написа:

Канал 3, ако не сте превключили.

Превключихме, гледахме и... нищо не видяхме.

• (44 Страници) +
  • « Първа
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни