Малката Мини търси дом
Публикувано: 20 February 2012 - 02:36 PM

Публикувано: 29 March 2012 - 11:43 AM
Мини е добре, пу-пу. По всичко е отличничка, само с хигиенните навици все още е с добър 4. Упорито си е момичето :)

Публикувано: 30 March 2012 - 11:11 AM

Публикувано: 09 April 2012 - 12:15 PM
Исках да я видя, но в събота бях при Бен в Перник, а вчера водихме Спас от Своге на прегледи и пак нямах възможност :(
Благодаря на Галя за грижите: Мини изглежда пораснала, спокойна и щастлива. Все още понякога се изпуска, само по малка нужда, може да е свързано по някакъв начин с блъскането от автомобил, но реално няма медицински причини - знаете, тя беше в клиника над месец и там нямаха никакви съмнения за каквито и да било проблеми, просто аз така си мисля, като правя сравнение с други животни с травми.
Мини общува свободно и с удоволствие с кучета, но обича и човешко внимание. Ползва си крачето и никой не би я 'заподозрял' за травмата :)

Публикувано: 09 April 2012 - 02:45 PM
Може би наистина това изпускане да е свързано с блъскането. Дано с времето да отшуми. Ако не отшуми, значи ли, че не може да бъде осиновена от хора, които живеят в апартамент?
Публикувано: 20 April 2012 - 09:46 AM

Публикувано: 28 May 2012 - 10:49 AM
Все още се случва да се изпуска и напишка, може би в следствие от операцията.
Продължава да търси дом.

Публикувано: 29 June 2012 - 09:15 AM
Имам и снимки от страхотен фотограф, но все още не са стигнали до мен. Сигурна съм, че много ще й се зарадвате като я видите каква е хубавица. И е много социална и забавна :)
Искам да благодаря на Galiadogs и семейство за всичко. Практически Мини си е част от семейството и глутницата и не подозира, че се опитвам да й търся дом.
Но от друга страна ми е тъжно, че Минка чака вече толкова време - 8 месеца... А и не само тя :( Бъки чака вече 2 години, Бен 5 месеца... Дано поне Астра замине в дома си по-скоро. Почвам да си мисля, че им нося лош късмет на моите подопечни (защото и при котките се закучиха нещата... Топчо, Ръсти, Лапчо чакат вече няколко месеца, Леми милата и тя близо 8 месеца й се събраха, Пухчо над година, и за 3те бебета нищо няма на хоризонта).
Иска ми се да помагам на повече животни, ето вече имам няколко нови котки и 2 кучани-кандидатки, които са ми на премисъл, но за които нищо не мога да направя. Та, ха дано се отприщат нещата, да ги орисам аз :)

Публикувано: 29 June 2012 - 03:00 PM

благодаря!
Ето клипчето и тук:

Публикувано: 13 October 2012 - 03:03 AM
Много благодаря на Animal Hope Bulgaria - Plovdiv за дарението от 15 евро, с което покрих част от хотел на Мини за месец октомври. Макар и със закъснение, платих и остатъка за месеца.
Благодаря и на petic за хубавите снимки!
Не мога да си обясня как никой не пожела да осинови това прелестно и весело момиче вече една година...Тя е много щастлива при Galiadogs и е част от семейството, но все пак дали вече не й е време да си ходи у дома?

Публикувано: 26 November 2012 - 04:51 PM
За да стигне до новия си живот, ще са нужни:
1) транспорт от Съединение (близо до Пловдив) до София, по възможност утре след 17 ч (нямам право на отпуск, затова този час. Ако е без мен, разбира се, че може и по-рано през деня. Също така, да си призная и че нямаm клетка и ще ми е много трудно да поема разходите за бензин до там и обратно...)
2) транспорт в сряда от клиника Добро Хрумване Борово до рентген (в кв. Надежда би било най-евтино) и обратно (вероятно няма да имам клетка и ще ми е много трудно да поема разходите за бензин до там и обратно...)
3) транспорт в петък, в 11.30 от Добро Хрумване Борово до летище София
4) транспортна клетка атлас 40, която ще се постарая възможно най-скоро да върна
5) заем от 475 лв (215 евро за път + летищни такси, 105 лв за тестове**. 50 лв за рентген и стационар). Хората, които поемат Мини, ще върнат половината пари за тестовете и пътя (т.е. около 134 евро, аз ще осигуря останалото*, но в момента не разполагам с никакви средства. Заемът мога да върна на 3.12, при заплата (ако всичко е ок).
*И да благодаря МНОГО на janny, с нейно разрешение ще ползвам дарението й от 100 лева за Мини като най-спешна.
Ще съм много задължена на всякаква помощ, благодаря предварително!
** бабезиоза, лайшманиоза, дирофилария, анаплазма, лаймска болест, ерлихиоза

Публикувано: 26 November 2012 - 05:16 PM
За транспорта не можем да съдействаме, поради физически причини и липса на кола, но ще се опитам да измисля нещо за петък. За съжалние, нямам идея как ще ми се развие седмицата все още и не мога да поема твърд ангажимент.