Напътсвия
Моля, за всяко питане или проблем, създавайте нова ТЕМА, за да може прегледно да се следи всяка нередност с форума. Преди това, погледнете, дали вече няма такава. Ако има, погледнете в нея. Ще сме благодарни, ако за един и същ проблем, не пише всички едновременно. Благодарим.
Безобразно модериране на администратора
Dog.bg - простак, идиот, безобразник и всичките такива ...
-
Група:
Root Admin
-
-
-
-
Публикувано: 18 October 2011 - 11:56 AM
mil_, в 15 October 2011 - 07:32 AM, написа:
И таман да успеят, самият дог с разтреперани гащи вървеше след тях, мажеше и утрепваше всеки шанс да се получи някаква обективност. Пред размахалите му пръст си измиваше ръцете със същите хора. "Аз не знам, те модераторите решават" "Форумът е ваш, само лекинко така позатрих петнайсе-двайсе теми"
Ето аз за пореден път станах свидетел на това - "браво" дог! Няма мнения, няма проблем, така се решават нещата.

А защо се налагаше изтриването и на другата тема? Когато искаш нещо да промениш, започни тогава промяната първо от себе си, тогава начинанието може и да има успех. Успех с модерирането на тези тема!
-
Група:
Root Admin
-
-
-
-
Публикувано: 18 October 2011 - 12:35 PM
Waikikii, в 18 October 2011 - 11:56 AM, написа:
mil_, в 15 October 2011 - 07:32 AM, написа:
И таман да успеят, самият дог с разтреперани гащи вървеше след тях, мажеше и утрепваше всеки шанс да се получи някаква обективност. Пред размахалите му пръст си измиваше ръцете със същите хора. "Аз не знам, те модераторите решават" "Форумът е ваш, само лекинко така позатрих петнайсе-двайсе теми"
Ето аз за пореден път станах свидетел на това - "браво" дог! Няма мнения, няма проблем, така се решават нещата.

А защо се налагаше изтриването и на другата тема? Когато искаш нещо да промениш, започни тогава промяната първо от себе си, тогава начинанието може и да има успех. Успех с модерирането на тези тема!
Изтрити са разправии между двама души, които не разбрах да са по темата.
Другата тема, която изтрих е в Архив. Ако толкова липсват разправиите там на тримата пишещи в нея, ще бъде върната.
Този пост отива в "За форума", там може да се оплачете от безобразното модериране и от мен самия.
-
Група:
Root Admin
-
-
-
-
Публикувано: 18 October 2011 - 03:29 PM
Това, което правиш не е коректно и не така се работи в екип, но ти от край време не го можеш това. Мненията не беше необходимо да се трият, защото така всеки може да си направи изводи за колегиалността или по-скоро нейната липса сред кинолозите в България.
Да, искам темата от Архива да се върне, защото би доказала, че различните мнения (колкото и някои да не е съгласен с тях) се толерират и може да се чуят от всички. Много по-добре бяха нещата, когато не се намесваше в темата.
-
Група:
Root Admin
-
-
-
-
Публикувано: 18 October 2011 - 03:51 PM
Тук е темата от Архива ...
1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни