Иначе - заради хубавото време всички кучовци вчера бяха "на пикник" - те си знаят, че като има туристи в гората има и папо. Хапнаха добре и от гранулите, и от консервата, с която успях да им дам хапчетата за вътрешни паразити. Едно от лекарствата трябва да се дава поне седмица, дано Отец Рафаил се справи, че аз нямам възможност да ходя всеки ден.
Рафчо на пръв поглед е добре, но е много тъжен. Има апетит, нослето е мокро, няма разстройство или повръщане, но е омърлушен милия. Не знам дали е от смяната на обстановката и това, че е сам или пък го мъчи нещо... Мисля, че ако е в компания все пак бързо ще се очочори. Сложих му аз едно нашийниче вчера, изведох го малко на слънчице в двора, а то горкото просто се сви в един ъгъл и не мръдна. Така си седи и в клетката - излиза, хапва и пак обратно и така си лежи вътре с часове.
В сряда ще го заведа на контролен преглед и евентуално да планираме и ваксина. След това, ако не се е намерил някой вълшебник да му предложи приемен дом, ще го върна в манастира, за да си е поне заедно с неговата си глутница на познато място.
Ето го, малкото мишленце:

Вход

Горе
Цитиране +