Кайзер-Вълчо /НОК подобно куче -нужда от помощ/
Публикувано: 07 December 2011 - 11:17 PM
Напомням,че момченце се нуждае от качественна храна и също така пари за лечението,затова че,всяка помощ ще бъде добре дошла.Парични преводи могат да се правят Само по сметката на Dog.bg,а ако някой има желание да помогне с храна или нещо друго ,може да се свържи с Мая/Карат/,Дени/Дениц/ или мен на лични.
Благодарим ви!
Публикувано: 07 December 2011 - 11:24 PM
ShiBumi_GirL, в 07 December 2011 - 07:30 PM, написа:
На този въпрос могат да ти отговорят хората, които са се грижели преди за него.До мен достига оскъдна информация и не ми е удобно да питам за подробности.

....нито дъжд,нито смях,нито слънце....
Публикувано: 08 December 2011 - 08:49 AM

Публикувано: 04 January 2012 - 09:48 PM
Новините не са добри, на 23.12.2011 год. Кайзер почина!
След поемането му от „Заедно срещу насилието над животните”, той е бил настанен в приемен дом срещу заплащане при Мариета Станкова.Два месеца след това се оказва, че на същата не и е плащано, и никой не се е интересувал от Кайзер.Поради тези причини Мариета Станкова е съобщила, че ако „Заедно срещу насилието над животните”, не отидат да си приберат кучето, ще го пусне на улицата....Кайзер е настанен на хотел, от където след два дни се обаждат, че кучето е със страшна диария, заведен е на ветеринар, и е констатирана, ГАНА!От този момент натам го поехме финансово аз, taraT , и karat, тъй като от „Заедно срещу насилието над животните” казаха, че за тези 2 месеца пари за него нямат дарени, или преведени по банковите сметки, и не могат да поемат лечението му...
Кайзер беше три седмици на стационар в клиника, като през това време ту се подобряваше, ту се влошаваше...След третата седмица от клиниката предложиха да го настаним в приемен дом, за да има по-голям шанс...без гаранции!Не беше никак лесно да се намери дом без кучета, но с човек обичащ животните, не вярвах че ще намерим, но успяхме.На 25.11.2011 отиде при страхотно грижовно момче /Благодаря на Ариел, че ни свърза с човека/
Няколко дни след настаняването му, започнаха първите нервни признаци...беше му осигурен ветеринар, който да го посещава на место.За съжаление, въпреки грижите на приемния му стопанин, и ветеринарните доктори на 20.12 Кайзер изпадна в кома...както писах по-горе, на 23-ти си отиде завинаги...
Благодарим на тези, които помогнаха финансово и емоционално:
60 лв. по пей пал - _Siska_
100 лв. - анонимен
100 лв. - анонимен
200 лв. – д-р Бобадова
Милена Николова : 10 euro Paypal = 19.16 лв. за Вълчо
Катя Топчева : 15 euro Paypal - 0.86 такса = 27.09 лв. за Вълчо
Ние от наша страна, заплатихме 1800 лв. за стационара, в който беше настанен три седмици, 300 лв. за имуностимуланти и специални храни, 210 лв. за приемния дом, в който беше настанен след клиниката, и 290 лв. на ветеринаря, който го посещаваше след изписването му от клиниката.На всеки от дарилите, може да предоставим и фактури!

Публикувано: 04 January 2012 - 09:55 PM
Много страдание в един кратък живот, много страдание заради едно единствено нещо - мърлявщина на хората. Голяма, непростима, отвратителна мърлявщина.
denicc, вие бяхте единственият му шанс

Почивай в мир, Вълчо.
Публикувано: 04 January 2012 - 10:02 PM
Почивай в мир, Вълчо и ни прости.
На всички, които не се отказаха до край

I can't stop the war, shelter homeless, feed the poor
Can't walk on water, I can't save your sons and daughters
I can't change the world and make things fair
The least that I can do is Care.
Публикувано: 04 January 2012 - 10:48 PM
Публикувано: 04 January 2012 - 11:11 PM

Публикувано: 04 January 2012 - 11:11 PM

Любо,моля те,да не се намесваш в тази тема.Прояви малко уважение към момчето,мисля, че го заслужава!
Колкото до металната клетка - за неразбралите - Кайзер беше болен от гана.Къде според теб,Любо,се настанява такова куче...
Публикувано: 04 January 2012 - 11:15 PM