Котето се размърдало. Котето се размъркало. Котето се покатерило и се настанило в скута на човека. Човекът обърнал колата и закарал котето у дома си.
Човекът е мъжа ми а котето е Флоренция. Така поне ще пише в паспорта и. Тъй като е твърде малка за такова дълго име, засега е просто Флори.
Флори явно е останала между гумите на камиона и се е разминала без и косъм да падне от трицветната и пухкава козина. Ама добре го е изиграла...истинска актриса!
Докато стигнат до вкъщи нямаше и помен дори от уплаха и. Влязоха двамата тържествено - мъжо и Флори на раменете му. Тя все едно цял живот е била вкъщи и има намерение да си остане цял живот. Няма такова мъркащо коте! През ръцете ми са минали сума ти котки, но такова нещо не съм виждала! Това меси и мърка дори на паркета! Непрекъснато! Гуши се в дядо Тоби, търси да суче от него, хи хи, а той гОркия не смее да му се скара на това досадниче.
Останалите от прайда не го приветстваха много радушно, та Флори се обзаведе със самостоятелен апартамент в банята на втория етаж, където има собствена тоалетна (моментално схвана как се използва), собствена котешка катерушка, легло, играчки, всички екстри!
So, let me introduce you...
Флоренция!

Колкото и добре да се чувства Флори у дома, положението при нас става меко казано сложно. Тя е страхотно красива, гальовна, игрива, забавна, схватлива.... Няма такова коте, казвам ви!
Вече е обезпаразитена, скоро ще бъде и ваксинирана.
Търси си дом, постоянен или поне приемен.