Декоративно зайче
Публикувано: 03 December 2008 - 07:40 PM
Толкова е сладко! :wub: :zaek: Много ли трудно се гледат мъничките?По колко горе - долу се раждат? :yahoo:
Публикувано: 03 December 2008 - 10:53 PM
Ами моята първия път роди 3, сега 5...Изискват се грижи и за нея и за тях, няма лесно отглеждане на малки същества :wub:
Публикувано: 03 December 2008 - 11:50 PM
Ето още 1 жертва на камерата - черното бебе ;D Другото е първото зайче, което снимах - леко пораснало :yahoo: То ще си остане за мен :wub:
Публикувано: 04 December 2008 - 10:00 PM
:wub:Лелееее...колко са сладки бебоците! :->) Просто няма мини зайче, което да не е уникално сладко! :yahoo: :blink:
Публикувано: 04 December 2008 - 11:35 PM
аууу какви са рошковциии :wub: :yahoo: много са сладинки. да са живи и здрави :wub:
те всички малки зайчета изглеждат така...дали мини или не..а после вече разликата става очевадна ;D
Цитат
Просто няма мини зайче, което да не е уникално сладко! :yahoo: :blink:
те всички малки зайчета изглеждат така...дали мини или не..а после вече разликата става очевадна ;D
Публикувано: 05 December 2008 - 03:58 PM
Здравейте на всички :yahoo: много хубави зайчета имате
Аз съм нова във форума, но искам и аз да се похваля с моите байковци ;D
Женската се казва Пухи (черното зайче), а мъжкото Чоче (бялото).
Тази сутрин Пухи роди :yahoo: . Все още не знам колко са, защото ги роди в съндъче с малък отвор само за зайката :) . Надявам се да оцелеят
Това е първото раждане на моята мама и се надявам, че ще се справи :blink:
Аз съм нова във форума, но искам и аз да се похваля с моите байковци ;D
Женската се казва Пухи (черното зайче), а мъжкото Чоче (бялото).
Тази сутрин Пухи роди :yahoo: . Все още не знам колко са, защото ги роди в съндъче с малък отвор само за зайката :) . Надявам се да оцелеят
Това е първото раждане на моята мама и се надявам, че ще се справи :blink:
Публикувано: 05 December 2008 - 05:59 PM
Много благодаря :wub:
На горните 2 снимки на Чоче е на един ден след като го взех (не ми казаха на колко дни е). При мен е вече 3 месеца и много му се радвам.
А зайката е около 7-8 месеца при мен, но таткото не е Чоче
Това е таткото (Уши) ;)
На горните 2 снимки на Чоче е на един ден след като го взех (не ми казаха на колко дни е). При мен е вече 3 месеца и много му се радвам.
А зайката е около 7-8 месеца при мен, но таткото не е Чоче
Това е таткото (Уши) ;)
Публикувано: 06 December 2008 - 09:31 PM
Според вас на колко дена е мъничето, понеже ми се струва много големичко за да е на 2 дена (на 3-ти/4-ти я видях да си скубе козинката и на 5-ти сутринта го забелязах). Дали защото е само едничко се е родило толкова едричко и почти оформенко :blink:
P.S Мама зайка е заплодена на 3-ти Ноември
P.S Мама зайка е заплодена на 3-ти Ноември