Dog.bg Форуми : Декоративно зайче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (134 Страници) +
  • « Първа
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Декоративно зайче

#1641 Потребителят е офлайн   nikineli Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 01 March 2009 - 03:06 PM

Сега видях,че има и тема "Храна за мини зайче ",но тя е в многото и трябва доста разглеждане измежду гризачите да попаднеш на точното място.Няма ли начин тема"Мини зайче" да се раздели на под теми,като снимки,къщички,храна и други,както е в други форуми.Много по-прилежно и лесно достъпно за хора,които нямат време да се ровят.Исках да намеря две мнения,т.е. една снимка на зайче и една на клетка и ми отне много време ,докато ги намеря.Трябваше да се ровя във всички страници.

#1642 Потребителят е офлайн   Katencetoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 March 2009 - 05:57 PM

Ей, защо никой не пише ?Как са ушковците ви ?Цвети, пиши как е Монти и дай снимки да го видим мъника (сигурно вече е голям ама нищо) :rolleyes:

#1643 Потребителят е офлайн   miraj Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 March 2009 - 09:12 PM

Ние с Бишко сме добре. Мъникът расте, дебелее и не слуша. От няколко дни всяка вечер вдига герлотия. Понякога си мисля, че го прави нарочно, та да ме ядоса. <_< Диваненце. :lol: Ето и една снимка от нас, та да не ни забравите-на този фотос сме в процес на миене. ;)

Много целувки на зайчоците. :wub: Чакаме снимки и от вас. ;)

#1644 Потребителят е офлайн   ~~~Vikito~~~ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 March 2009 - 08:22 AM

Здравейте :P с какви четки си решите зайчетата-че нещо взе много да ни пада козината :( гледах някакви за котки но ми се видяха много твърди B)

#1645 Потребителят е офлайн   dolittle Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 March 2009 - 01:31 PM

Кате, Монти е огромна вече. Дебеличка, лакома и непослушна. Щъка и се опитва да изяде тапетите у дома. Днес си събори клетката, но не се впечятли изобщо. излезе от нея и се радваше на свободата си. Аз стоях като гръмната няколко минути и не смеех да я пипна от страх, а тя просто започна да подскача из колидора и да си търси тапети за хапване. :blink: Друго какво да кажа за нея - прекрасна е!

Но имамме проблем с ноктите - мнго са остри и страшно ме дере с тях, та може скоро да посетим вета да ги клъцне.

Вашите мъници как са?

#1646 Потребителят е офлайн   Katencetoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 March 2009 - 07:19 PM

:lol: Почнала е да показва женската си природа :lol: Снимчици чакам, няма да се измъкнеш :P Моите са си все така добре - мъжкия кротък, женската дива :rolleyes: Всъщност тя е вече много черна :huh: А беше почти жълта някога ;)

#1647 Потребителят е офлайн   ooli4ka Икона

• Member
  • PipPip

Икона за мнението  Публикувано: 06 March 2009 - 01:53 AM

Здравейте и от мен!Вчера водих моя ГоГо на ветеринар,защото козинката около едното му оченце окапа за няколко дни и там се образуваха нещо като гурлички ,ветеринаря каза,че това са гъбички в следствие на някакъв стрес :cc_012: и ни даде едно мехлемче да го мажа 1 седмица.Аз доста се притесних затова ако някой се е сблъсквал с такъв проблем,ще се радвам да сподели опит :mellow: .
Иначе новата визия на форума е мн. хубава,но забелязвам,че нещо липсват снимки :sa_021: на зайковците така че предлагам малко по малко отново да се покажем :zz_224:
User's Signature

Усмихвай се докато имаш зъби!

#1648 Потребителят е офлайн   dolittle Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2009 - 02:58 AM

Здравейте!
Как са ви пухитата? Чета сега за зайчето с гъбичките - дано се оправи бързо!!!
а за снимките, Кате, на нас няма да ни е лесно скоро да сложим . Но ако някой има възможност е добре пак да си ги сложим, защото ги няма. Кате, ако имаш възможност да повториш онзи хубав семеен албум, който беше пуснала, ще е супер!

Монти иначе е добре, дебелее и си живее живота. Открихме най-накрая кракер, който да обича! И вече започнах да и давам парченца свежи плодове и морковче. Тя е доста радостна от това.

Пишете как се зайчетата ви.

#1649 Потребителят е офлайн   MOLLI Икона

• Member
  • PipPip

Икона за мнението  Публикувано: 11 March 2009 - 10:23 PM

ЗДРАВЕЙТЕ! МИНА ДОСТА ВРЕМЕ ОТКАКТО ПИСАХ ПОСЛЕДНО , НО ПРОВЕРЯВАМ ДАЛИ НЯМА НЯКОИ НОВИ КОМЕНТАРИ :md_064: В ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ ДОСТА НАМАЛЯХА. ВЕЧЕ ВОДИХМЕ МЪРИ НА ВЕТЕРИНАР И Й СЛОЖИХА ПЪРВАТА ВАКСИНА:)МИЛИ4КАТА ТОЛКОВА Я БЕ6Е СТРАХ КАТО Я СЛОЖИХА НА ЕДНА МЕТАЛНА МАСА ДА Я ПРЕГЛЕЖДАТ И ЕДВАМ СЕ ДОТЪТРИ ДО МЕН , ЗАЩОТО СЕ ХЛЪЗГАШЕ :wc_055: НАЛОЖИ СЕ ДА Я ГУШНА , ЗА ДА Й БИЯТ ВАКСИНАТА.И НИ КАЗАХА 4Е СЛЕД 6 МЕСЕЦА ТР ПАК ДА Й СЛОЖАТ , А СЛЕД ТОВА ВЕ4Е САМО ВЕДНЪЖ ГОДИ6НО.
ИНА4Е Е МНОГО ЗДРАВА И ПАЛАВА (ОСОБЕНО С ГРИЗАНЕТО НА КИЛИМА):wc_055: ТЕЗИ ДНИ 6ТЕ СЛОЖА НЯКОЯ НОВА СНИМКА ДА Я ВИДИТЕ КАКВА ГОСПОЖИЦА Е СТАНАЛА:)
А ЗА ПЛОДОВЕТЕ МИ КАЗАХА ДА ПРЕСТОЯТ ПОНЕ 24 ЧАСА НАРЯЗАНИ , АЗ ДОРИ Й СУША ЯБЪЛКИ , КРУШИ И БАНАН СЪЩО:) ГОЛЯМА Е ГЛЕЗАНА!
ПОЗДРАВИ И ЦЕЛУВКИ НА ВСИ4КИ ОТ НАС С МЪРИНЦЕТО:)

#1650 Потребителят е офлайн   LUDNICA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Икона за мнението  Публикувано: 11 March 2009 - 11:45 PM

Привет на всички :)
И аз не съм писала отдавна. :zz_231:
Скоро ще кача снимки на Бобището ,че пак е изчезнал :oc_171:
Имам проблем :rf_011:
На Бобчо са му порастнали много зъбките,абе направо ужас и то за две седмици стана.Долните зъби стигат до нослето почти.Първо се почна,като му се счупи едното долно зъбче,после изведнъж порастнаха :wacko: Пие си водичка,хапва си от яденето,ама крекерите не ще да ги бара(купила съм му 3 различни),само си търка брадата в тях,а преди не оставаше нищо от тях.Не може да ни ближе вече,но усещам,че иска.На 3-пъти го измъкваме,че си е заклещил зъбите между редовете на клетката и не може да се отклещи.Ще се побъркам :mad:
Отделно забелязвам,как козинката му е проскубана на места и си личи как е мокра.Оня ден видях как си я скубе-ТОВА НОРМАЛНО ЛИ Е ???
Ще го заведа на вет,имаме си своя кола,ама моя приятел взима книжката в понеделник от КАТ,не искам да го разнасям по таксита,не знам какъв шок ще изпита като тръгна да го извеждам на вън за доктор,абе много ме е страх.Страх ме е също от рязането на зъбите му ;(
Чувала съм,че им се бие упойка,а те не я издържали винаги---абе тя стана една.....
Много ми е притеснено,някой да сподели,ако е приживявал подобно. :uc_029: Много ще съм признателна :wub:
Оффф милото ми,много ми е гадно,кофти,абе направоо не искам да знам какво му е на него :wacko: :mad:
Поздрави
User's Signature

Качена снимка
СПЕЦИАЛНИТЕ ЛЮБИМЦИ
Всичката тъмнина на света не би могла да се пребори със светлината на една малка свещичка.

#1651 Потребителят е офлайн   racing-girl Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 March 2009 - 07:02 PM

Много кофти е със зъбите, моят имаше същия проблем,на няколко пъти съм го отклещвала.Но някак си с времето като му давах по твърди храни си ги поизпили малко.Сега не са толкова дълги, но ако се наложи бих го завела на вет.Предполагам че за животното е доста голям стрес, но иначе може и да спре да се храни.Така че ако съм на твое място ...на вет, той предполагам ще прецени дали трябва да ги поизпили малко, но според мен ако се налага действай.Помежду другото не съм чула да не са устискали зайковците на такива манипулации. И колкото се може по скоро го заведи, защото представяш ли си да се заклещи и да няма кой да му помогне? Толкова ме е било страх за моя зайко, даже бях засегнала темата във форума преди време. Но докато се чудех какво да направя и докато се ровех из форумите за отговор той си ги поизпили самичък,защото му давах твърди сухари, много гранулки му давах...подбирах храната да е по-гранулирана.За сега е добре ама може би много скоро ще го водя на вет за ваксинка и за ноктите,също ще видим какво е и положението със зъбите..После пиши да кажеш как е сладурченцето ти.. :mc_200:

#1652 Потребителят е офлайн   Katencetoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 March 2009 - 07:29 PM

Заведи го на вет непременно, защото наистина ще спре да яде, а да не говорим, че може да получи абцес, който не е много приятен...Дори си мисля, че няма да му бият упойка...По принцип упойката не е за препоръчване при зайчетата, защото има голяма вероятност да не им понесе...Търпят болката милите :dh_188: но това е то...Трай бабо за хубост ;)

#1653 Потребителят е офлайн   LUDNICA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Икона за мнението  Публикувано: 12 March 2009 - 08:56 PM

Много Ви благодаря за отговорите :wub:
Нашият много не обича гранули,направо си ги маха от яденето :cf_076:
До вета-100 % ще го заведа,в понеделник веднага сме на вет.Само не знам как ще е мирен,на мен не ми дава да му разтворя устата да ги видя,как моли и на някой друг,особенно както ще е уплашен :sa_021: Още веднъж -Благодаря за бързото откликване :)
Ще Ви държа в течение как е минало всичко,а до тогава стискайте палци :)
Поздрави
User's Signature

Качена снимка
СПЕЦИАЛНИТЕ ЛЮБИМЦИ
Всичката тъмнина на света не би могла да се пребори със светлината на една малка свещичка.

#1654 Потребителят е офлайн   Katencetoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 March 2009 - 09:05 PM

И на вас много успехи :zz_226: и много цунки на Бобището.Чакам да пишеш как е минало :ba_025:

#1655 Потребителят е офлайн   MOLLI Икона

• Member
  • PipPip

Икона за мнението  Публикувано: 13 March 2009 - 07:08 PM

Здравейте , ето е мойта сладурка ве4е по-голяма :aa_002:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#1656 Потребителят е офлайн   emi70 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 16 March 2009 - 07:47 PM

moje li nqkoi da mi kaja dali e kupuval na dekorativnoto si zaiche kaishka i ako moje da pokaje snimka na neq

#1657 Потребителят е офлайн   emi70 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 16 March 2009 - 07:53 PM

molq vi kajete mi nqkoi kupuval li e kaishka za dekorativnoto si zaiche :zz_221: :wacko:

#1658 Потребителят е офлайн   miraj Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 16 March 2009 - 10:06 PM

MOLLI зайчето ти е истинско съкровище. Много ми хареса снимката, където пие водичка. Направо да е разцелува човек. :wub:

emi70 аз лично не съм взимала каишка(повод) за моето зайче, а и не мисля да вземам. Според мен това е много травмиращо за зайчето.

LUDNICA чакаме да пишеш как е минало при вета и как е Бобчо. Целувки на сладура. :wub:

#1659 Потребителят е офлайн   ~~~Vikito~~~ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 March 2009 - 07:55 AM

Ние имаме каишка -по-точно нещо като нагръдник и каишката е от горе-има ги в зоо магазините Ползвали сме я само веднъж и не мога да ти кажа нещо по-конкретно но ако мислиш да го водиш на вънка трябва да си вземеш -но ми се струва че не му беше много удобна :me_065:

#1660 Потребителят е офлайн   emi70 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 17 March 2009 - 03:40 PM

i kakva cena e gore dolu

• (134 Страници) +
  • « Първа
  • 81
  • 82
  • 83