Декоративно зайче
Публикувано: 09 April 2009 - 11:45 AM
Публикувано: 09 April 2009 - 05:27 PM
Публикувано: 09 April 2009 - 06:01 PM
АЗ бях взела една насипна храна вътре със су6ени плодове и Мърито я хареса, особено смокините, а сега взех насипна на Скалар-тя съ6то е хубава, а жената в магазина ми каза, 4е тази с плодовете била за папагали пове4е , за6тото зай4етата ги хва6тало разстройство
Не знам , нали все пак са сушени , аз нямам наблудения да й вредят 4ак толкова на стомаха,може би е добре да се слага пове4е от друга и от плод4етата съвсем малко

Публикувано: 09 April 2009 - 06:43 PM
Да. Ти какви гризини му даваш? Едни оранжеви във формата на морков ли? На витакрафт? Мойта и това не яде...а от сухата храна пробвай да му даваш с по- малко гранули, може и то като мойто жУвотно да е. Тя е с царевица, грах, жито, овесени ядки, стафиди, фъстъци(в обивка) и много малко гранули.
А! Искам да ви попитам нещо: в насипната храна има и едни странни безформени кафяви неща? Нани много ги обича, но не знам какво е. Някой има ли идея какво е това?
А! Искам да ви попитам нещо: в насипната храна има и едни странни безформени кафяви неща? Нани много ги обича, но не знам какво е. Някой има ли идея какво е това?
Публикувано: 09 April 2009 - 06:57 PM
maretto, в Apr 9 2009, 04:43 PM, написа:
Да. Ти какви гризини му даваш? Едни оранжеви във формата на морков ли? На витакрафт? Мойта и това не яде...а от сухата храна пробвай да му даваш с по- малко гранули, може и то като мойто жУвотно да е. Тя е с царевица, грах, жито, овесени ядки, стафиди, фъстъци(в обивка) и много малко гранули.
Да витакрафт. Той ми изяде от ръката едни червени от насипната храна друго не ще...
Кракер си и май пак е на витарафт и го гризка амаа май пак е зор да изяде закачалката на кракера иначе до сега не се е изпишкал или изходил извън клетката а днеска 4 часа се разхожда даже заспа в мене (преди някой да тресне вратата

Публикувано: 09 April 2009 - 08:15 PM
Здравейте! От известно време не съм писала, но следя всичко написано тук. Привет на всички нови попълнения във форума. Зайчетата на всички ви са големи сладури
(не че може да е иначе
).
immortalfromhell да ти кажа не знам за чипса, но моя Бишко много обича сладки десерчета, в които има бисквити. Ям си аз, а той пощурява и хоп изпроси си едно миниатюрно парченце.
За ваксината- аз не съм ваксинирала Бишко, а вече е на 3 години и 2 месеца, но това е решение на всеки собственик. За сеното- няма проблеми да му даваш вече, моя пухчо яде от двумесечна възраст. Помни, че в клетката винаги трябва да има достатъчно сено за мъника. Горе- долу количеството трябва да е наполовина на зайчето.
Много целувки на всички зайчоци.

immortalfromhell да ти кажа не знам за чипса, но моя Бишко много обича сладки десерчета, в които има бисквити. Ям си аз, а той пощурява и хоп изпроси си едно миниатюрно парченце.

Много целувки на всички зайчоци.

Публикувано: 09 April 2009 - 10:56 PM
Ей, много внимавайте какво им давате на зайчетата, защото не си е шега работа...Те могат да ядат всичко, каквото им давате обаче 90% от тези неща не са полезни за тях...И моя заек обича течен шоколад Милка ама не му давам (това беше в кръга на шегата, разбира се)...Пазете си бебоците и много целувки да им напращате