Декоративно зайче
Публикувано: 01 May 2009 - 04:47 PM
Bitchwolf, в May 1 2009, 03:19 PM, написа:
Докато ти препоръчат ветеринар,пробвай с лайка.Стига проблема да не е много голям.В смисъл гурлите да не са много и с цвят.Прави се настойка от лайка(както за хора) ,но в по-малко количество.Аз съм правила в ракиена чаша,запарка,прецеждаш и с тампон от памук попиваш окото,но на двете очи с различен памук.На нас ни повлия,защото нямаше никаква инфекция и не мога да си обясня от какво се беше получило.Пробвай докато отидеш на ветеринар!
Публикувано: 02 May 2009 - 01:20 PM

Браво за темата за запознанствата или както я наричате. Скоро ще сложа нови снимки на калпазанката. Снимах я онзи ден и още са ми на телефона.
П.С. А това диване акк ядеее ! Тя ще стане като теле ако продължава така. а ми е жал да и давам малко, защото само като мина покрай клетката и скача на решетката и започва да я гризе. А като и слагам и се бута като умряла от глад, за да започне да я де милисекунда по-рано. Не знам аккво да я правя. Ще вземе да зятлъстее
Публикувано: 02 May 2009 - 02:17 PM
dolittle, в May 2 2009, 02:20 PM, написа:

Браво за темата за запознанствата или както я наричате. Скоро ще сложа нови снимки на калпазанката. Снимах я онзи ден и още са ми на телефона.
П.С. А това диване акк ядеее ! Тя ще стане като теле ако продължава така. а ми е жал да и давам малко, защото само като мина покрай клетката и скача на решетката и започва да я гризе. А като и слагам и се бута като умряла от глад, за да започне да я де милисекунда по-рано. Не знам аккво да я правя. Ще вземе да зятлъстее
Ей, не я прехранвай, че ще си имате ядове после

Публикувано: 02 May 2009 - 02:31 PM
Публикувано: 02 May 2009 - 08:55 PM
Bitchwolf, в May 1 2009, 02:19 PM, написа:
преди 2 месеца моето зайче имаше същия проблем,оказаха се гъбички в следствие на някакъв стрес.Ветеринаря ни изписа едно мехлемче-мазничко и миришеше на карамфил и камфор,но незнам как се казва,защото той ми отсипа във една спринцовка и се мазахме 2 седмици,ако искаш,нищо че вета е от София,мога да ти дам сайта на лични и да му се обадиш да го питаш,той е много свестен?

Усмихвай се докато имаш зъби!
Публикувано: 03 May 2009 - 09:56 PM

Публикувано: 03 May 2009 - 10:33 PM
Itsko_EliNka_, в May 3 2009, 07:56 PM, написа:

Сладурка

И за съжаление бялата лентичка вече е прекъсната по средата. Но има бяла лапичка и бяло петънце от лявата страна, а дясната не

Е, имаме ли кандидати за татко? До 15ти сме в Пловдив, след това в София
Публикувано: 04 May 2009 - 12:19 AM