Декоративно зайче
Публикувано: 24 June 2009 - 02:52 PM
Моята топка е същата работа. Преди нямаше претенции кой да и пипа купичката. После започна само на мен да ми дава да я пипам и съответно да я храня и веднъж офапа сестра ми жестоко. Сега вече явно и з не съм достойна за нейната купичка и започна и на мен да ми ръмжи и да ме хапе като и я пипам. Оправи я май няма. Какно е казала Никинели - ако е разгонена ще и мине, но може да си е проява на характер просто. Аз я хващам и я бутам към единия край на клетката и вадя купичката, но честно да си призная след едно силно ухапване изяде едно шамарче. Сега само ми ръмжи вече.
Искам да питам вашите ушатковци какви плодове и зеленчуци ядат? Защото наша Монти е многоп капризна и май яде само ябълка, зеле и морков. Нищо друго не иска. Бяга като опърлена ако и подам друг плод. Онзи ден я прилъгах да близна една праскова после се облизва и обикаля нервно из клетката 20 минути. Много беше възмутена.
Сега ще и правя житни кълнове, надявам се да пробва и пъпеш или пък дидена кора. Исками се да и разнообразя менюто, а то се дърпа. Пуууу.
Публикувано: 24 June 2009 - 09:08 PM
ПС:Моя заек първо охапа баба ми

Прикачени снимки
Публикувано: 24 June 2009 - 09:26 PM
Сега му дадох малко магданоз.В началото ръмжеше ,но после като разбра,че му давам храна май се укроти.Започнах да го галя с магданоза по глават и да го дразня,но само си наведе главата до земята,но когато опитах да му сложа в купичката отново ме изръмжа и се спусна да ме хапе.Мисля че си приема купичката като играчка и я пази.Ще трябва да му взема друга.От това смятам че е проблема.dolittle пробвай така и виж дали като се приближиш до купичката му не прави ли така,може това да е проблема

Публикувано: 24 June 2009 - 09:35 PM
Публикувано: 24 June 2009 - 10:47 PM

Цитат
Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
.gif)
Публикувано: 24 June 2009 - 11:27 PM

Публикувано: 30 June 2009 - 10:29 AM

Ние ядеме магданоз... Ама не му го слагам в купичката а само закачам стръкчето на клетката...
Досега не ме е хапал... Скоро ще го събирам с други зайчета да си играе иии ще си проличи дали наистина и мъжко... ако ме разбирате

Нали знаете в храните има едни зеленикави дълги пръчици и едвали не те са 50% от храната... А той не ги яде!
Ние имаме тоалетна нооооо не я ползваме по предназначение

Ужас...

Е поне не си спи там където е пишкал а на чистичко...

Нещооо друго ново около нас :? Май няма...
ААААААААА ДА! ПОСТОЯННО секи път като е навънка няма да се изака на килима а ще се качи на леглото и там!

Публикувано: 30 June 2009 - 04:11 PM
Светльо, в Jun 30 2009, 02:43 PM, написа:
Купих мини заек на приятелката си,но бих искал да взема и клетка за него.От къде бихте ме посъветвали и как вървят горе-долу като цени?
Първо от къде си?Няма как да те посъвенваме ,след като не знаем от кой град си?
LoLaBunny,твойто зайче е като нашето.
Публикувано: 30 June 2009 - 08:02 PM
Публикувано: 30 June 2009 - 10:32 PM

Публикувано: 06 July 2009 - 01:04 PM
j_ADA_miki, в Dec 31 2007, 11:21 PM, написа:
Да и аз мия лапичките на мойта Пухи след разходките в парка. Тя е на почти 1 годинка. А да ви питам: вие какви стърготини взимате на вашите сладурчета? Защото последния път и взех от Подуенския пазар и самите стърготини миришеха лошо!!!