Dog.bg Форуми : Декоративно зайче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (134 Страници) +
  • « Първа
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Декоративно зайче

#2241 Потребителят е офлайн   ~~~Vikito~~~ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 16 February 2010 - 09:42 PM

Не си взимай с сини очи- пишеше че нещо генно били объркани и много лесно се разболявали zz_020.gif -виж прочети преди това незнам доколко е вярно tb_195.gif

#2242 Потребителят е офлайн   VaniNasi Икона

Публикувано: 21 February 2010 - 07:41 PM

Здравейте smile.gif Видях вашия форум за зайчетата и реших и аз да ви пиша. Скоро имах рожден ден и получих най - милия подарък от моя приятел - клепоухо ангорско зайче :Р Бях много приятно изненадана защото той знае слабостта ми към животните и се решил да ме зарадва с малкия сладур. Много ми е сладък, казва се Наско (като приятеля ми) и е същинска душичка wub.gif Много е кротичък,добричък и м/у другото е много умничък. Само аз се грижа за него и той много ме познава. Всеки ден го пускам на разходка из стаята и той само по мене тича,познава ми гласа,мириса и е много спокоен когато го гушкам md_064.gif Гледала съм всякакви животинки,проучила съм всичко за мъника,купих си книга за зайчета,прочела съм ч и вече си го гледам като детенце. Надявам се да ни приемете в клуба :Р Ето и снимчици хихихихи

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#2243 Потребителят е офлайн   lgdani Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 February 2010 - 07:07 AM

Добре дошла в клуба  ab_041.gif ! Наско е страхотен  wub.gif - да ти е жив и здрав! 

#2244 Потребителят е офлайн   VaniNasi Икона

Публикувано: 22 February 2010 - 03:04 PM

Мерси,мерси дано wub.gif четох че при добро гледане зайчетата живеят 8-12 год. Надявам се и аз да си го гледам толкова.

#2245 Потребителят е офлайн   lgdani Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 February 2010 - 04:09 PM

Не знам кой е правилния начин за гледане на зайче, защото на различни места чета толкова различни неща,че ... Всеки си има концепция и като се замислиш е прав с нещо от това, което е написал,а накрая  ud_009.gif

#2246 Потребителят е офлайн   VaniNasi Икона

Публикувано: 23 February 2010 - 01:13 PM

Да, то сам си усещаш как да си го гледаш (само когато е с желание де) wb_052.gif

#2247 Потребителят е офлайн   irkalicious Икона

Икона за мнението  Публикувано: 24 February 2010 - 10:22 AM

Zdraveite! Az otskoro imam zaiche, koeto e na malko poveche ot 2 meseca i smeq da tvyrdq, che se staraq v grijite si za nego. No dnes sutrinta akoto mu beshe mn meko, v sravnnie s vchera, kogato beshe naredil malki kamycheta iz hola. Mnogo se pritesnqvam :( kakvo e naobhodimo da napravq ili kakvo da ne pravq... ima li nqkoi s podoben slu4ai? dh_188.gif

#2248 Потребителят е офлайн   irkalicious Икона

Публикувано: 24 February 2010 - 10:52 AM

Цитат(lgdani @ Feb 22 2010, 04:09 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Не знам кой е правилния начин за гледане на зайче, защото на различни места чета толкова различни неща,че ... Всеки си има концепция и като се замислиш е прав с нещо от това, което е написал,а накрая  ud_009.gif

taka si e naistina.. na men mi preporychaha edno seno, a tuk vyv foruma cheta che bilo mn zamyrseno :S

#2249 Потребителят е офлайн   lgdani Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 February 2010 - 09:03 PM

Първо за мекото ако - най-вероятно си дал повечко пресни плодове и зеленчуци. На зайчетата стомахчетата са чуствителни и не е нужно много, за да се раздразнят. Карай на повечко суха храна от реномирани марки, а ако даваш плодове или зеленчуци - нека да е по-рядко и задължително поне няколко часа след като са нарязани. Във всеки форум има различни мнения - едни хора са много доволни от дадено нещо, други тотално го отричат - пробвай сам и прецени кое е добро за теб  ba_025.gif

#2250 Потребителят е офлайн   Magytooo Икона

Икона за мнението  Публикувано: 26 February 2010 - 07:36 PM

Здравейте,вчера си взех и аз зайче:)В магазина не ми казаха на каква възраст е и не ми дадоха никакъв документ за него/тоест паспорт или нещо подобно/трябва ли да ми дадът?Сега намерих този форум и започнах да чета...начинаеща съм в тази област,надявам се да не причинявам нищо ,което не искам и на мен да причини някой.Раазбрах , че не се държи храна постоянно при зайчето,а по колко да слагам и колко пъти?Съжалявам ако се повтарям с въпросите си.И последно ,с какво е безопасно да почиствам лапичките му и наистина ли може да умре ,ако му давам моркови?/Заек да не яде моркови ud_009.gif /?!
А ето го и клепоухото сладурче wub.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#2251 Потребителят е офлайн   bugs_bunny Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 26 February 2010 - 10:27 PM

Цитат(Magytooo @ Feb 26 2010, 07:36 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте,вчера си взех и аз зайче:)В магазина не ми казаха на каква възраст е и не ми дадоха никакъв документ за него/тоест паспорт или нещо подобно/трябва ли да ми дадът?Сега намерих този форум и започнах да чета...начинаеща съм в тази област,надявам се да не причинявам нищо ,което не искам и на мен да причини някой.Раазбрах , че не се държи храна постоянно при зайчето,а по колко да слагам и колко пъти?Съжалявам ако се повтарям с въпросите си.И последно ,с какво е безопасно да почиствам лапичките му и наистина ли може да умре ,ако му давам моркови?/Заек да не яде моркови ud_009.gif /?!

Еми първо да ти кажа да ти е честито мъничетоо , койти каза че не трябва да има постояно храна при него ? Аз лично зеленчуци плодове не давам само с готови храни за мини зайчета си го храня и до сега сам нямал никакви проблеми постояно има храна,сено и вода и понякога му слагам и крекер за 3-4 часа купил сам му и витамини във вид на курабийки и тях си ги яде по 2ки на ден .... толкова от мен

#2252 Потребителят е офлайн   Magytooo Икона

Публикувано: 27 February 2010 - 01:16 AM

А как да му чистя лапичките?Като го взех бяха едни беличкиии...а сега са едни сивичкиии:/

#2253 Потребителят е офлайн   bugs_bunny Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 27 February 2010 - 08:21 AM

Цитат(Magytooo @ Feb 27 2010, 01:16 AM) <{POST_SNAPBACK}>
А как да му чистя лапичките?Като го взех бяха едни беличкиии...а сега са едни сивичкиии:/

tb_195.gif tb_195.gif tb_195.gif
Еми аз мн рядко ги чистя ..2-3 пъти най - много с мокар памук ги чистих аз . Но до колкото съм запознат при самата смяна на талаша някак си се мият самички ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif и твърдя че е така , (щото като го пусна на терасата да си играе , лапичките му стават чернички и аз през това време му сменям постилката .. и вечерта гледам няма следа от черното .... ) дано съм ти помогнал с нещо и на всеки 2 или макс 3 дена си му сменям талаша :) това е от мен за сега :)

#2254 Потребителят е офлайн   ~~~Vikito~~~ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 February 2010 - 11:01 AM

Честито ти зайче ab_041.gif лапичките ако го пускаш само в къщи няма смисъл да ги миеш - само дупето ако си го цапа wb_052.gif плодове и зеленчуци по-добре не му давай докато е малко-само гранули сутрин и вечер по малко а сено може да му слагаш постоянно ae_085.gif

#2255 Потребителят е офлайн   DeSSyto Икона

Икона за мнението  Публикувано: 28 February 2010 - 09:13 AM

ae_085.gif Здравейте ae_085.gif Смятам да си взема зайченце.Изчела съм много за зайчетата и само един въпрос ме мъчи - да му поставям ли ваксина?То ще живее самичко обаче в зоомагазините казват да се ваксинират и съм чувала че на някои не им действа добре ваксината ud_009.gif Моля някой от гордите притежатели на дълголетни зайковци де ми отговорят!!!!!!!!

ae_085.gif Ще съм безкрайно благодарна ae_085.gif

#2256 Потребителят е офлайн   DeSSyto Икона

Икона за мнението  Публикувано: 28 February 2010 - 09:17 AM

Цитат(Magytooo @ Feb 26 2010, 07:36 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Да ти е живо и здраво зайчето ab_041.gif Аааа сигурна ли си че грешка не си си взела плюшена играчка wub.gif Страшно красиво и сладичко е wub.gif Айде целувки на всички зайковци va_010.gif va_010.gif va_010.gif

#2257 Потребителят е офлайн   lgdani Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 February 2010 - 09:49 PM

Цитат(DeSSyto @ Feb 28 2010, 08:13 AM) <{POST_SNAPBACK}>
ae_085.gif Здравейте ae_085.gif Смятам да си взема зайченце.Изчела съм много за зайчетата и само един въпрос ме мъчи - да му поставям ли ваксина?То ще живее самичко обаче в зоомагазините казват да се ваксинират и съм чувала че на някои не им действа добре ваксината ud_009.gif Моля някой от гордите притежатели на дълголетни зайковци де ми отговорят!!!!!!!!

ae_085.gif Ще съм безкрайно благодарна ae_085.gif

За пръв път чувам, че ваксините били вредни ud_009.gif . Ако при поставянето на ваксината зайчето е напълно здраво и предварително обезпаразитено ти гарантирам, че проблеми няма да има  ba_025.gif . Посети ветеринар и се консултирай с него, за свое успокоение smile.gif .

#2258 Потребителят е офлайн   bugs_bunny Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 28 February 2010 - 09:59 PM

Добър вечер
Искам да попитам да ли има някой от Хасково да ме ориентира към някой ветеринар , че дойде време за ваксина ... и незнам каде да ходя ... някой ако може да помогне ... :)

#2259 Потребителят е офлайн   puho Икона

Публикувано: 01 March 2010 - 07:22 AM

zdr mnogo se radvam 4e ima tema za zai4eta . imam klepouho zai4e koeto e na godina i polovina
malko e palavo no tova ne mi pre4i pritesnqvam se 4e ot edna sedmica e mnogo tiho samo se 4e6i. kozinkata mu se skubi mnogo i se uslu6va ne e bil do sega takav dnes smqtam da go zaveda na vetirinar no 6te se radvam i na nqkoe drygo mnenie blagodarq smile.gif dali si smenq kozinkata?

#2260 Потребителят е офлайн   puho Икона

Публикувано: 01 March 2010 - 07:25 AM

Цитат(puho @ Mar 1 2010, 07:22 AM) <{POST_SNAPBACK}>
zdr mnogo se radvam 4e ima tema za zai4eta . imam klepouho zai4e koeto e na godina i polovina
malko e palavo no tova ne mi pre4i pritesnqvam se 4e ot edna sedmica e mnogo tiho samo se 4e6i. kozinkata mu se skubi mnogo i se uslu6va ne e bil do sega takav dnes smqtam da go zaveda na veterinar no 6te se radvam i na nqkoe drygo mnenie blagodarq smile.gif dali si smenq kozinkata?

• (134 Страници) +
  • « Първа
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни