Dog.bg Форуми : Декоративно зайче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (134 Страници) +
  • « Първа
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Декоративно зайче

#461 Потребителят е офлайн   Maichka Икона

• Група: Потребители

Публикувано: 24 April 2008 - 02:55 AM

Здравейте! Започвам много да се притеснявам за мойто зайче.Знам че си сменят козината на всеки три месеца,но на Мики вече сигурно около 3 седмици  пада и то доста.Всеки път,когато го погаля ми остават цели кичури в ръката.Иначе нищо друго му няма,не съм забелязала промяна в него,но това с козината много ме притеснява.Има ли за какво да се тревожа или при зайците е нормално толкова много козина да им пада?

#462 Потребителят е офлайн   AnubisA Икона

• Black Shushona`s
  • PipPipPip
Публикувано: 24 April 2008 - 08:42 AM

по доста сменят, особено ако са с по дълга козина. остави я да се скрие някъде- примерно под юргана и да се попощи сама там. ако от космите се запече и не ака добре и дай две три капки олио с гутаторче. но само ако е запеченаи не ака и не яде както обикновено :)
User's Signature

... and through it all,
she offers me protection,
a lot of love and affection- whether I`m right or wrong..

#463 Потребителят е офлайн   VIordanova Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 24 April 2008 - 01:47 PM

здравейте, искам да попитам дали има някой от София, който да е склонен да приютява моето зайче когато има празници. Уча в София и си гледам зайче в общежитието, но по празниците когато се прибирам вкъщи няма на кого да го оставя. Сега за Великден се получи така, че пътувах с кола и взех Зайо с мен, но надали ще имам подобен късмет друг път. Зайчето ми е много миличко, пухкаво, гальовно и всичко най-
нали си е моето зайче  :P
искам да знам дали някой е съгласен да го взема и да го гледа когато аз не съм в София.  :blink:

#464 Потребителят е офлайн   jenni1989 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 April 2008 - 02:17 PM

Здрасти! Искам да попитам, някой наясно ли е как да разбера дали зайчето ми е бременно, защото наскоро стана една беля и... :huh:

#465 Потребителят е офлайн   Maichka Икона

Публикувано: 24 April 2008 - 07:26 PM

Мерси Anubisa :) Не се е запекло,наред си е.Да с дълга козина е,но просто се притесних,защото доста му пада.Вече ще знам,че е нормално.Между другото Мики е момченце :) Още един път благодаря!

#466 Потребителят е офлайн   leti_at Икона

Публикувано: 27 April 2008 - 03:55 PM

Здравейте и от нас.
Това е нашият Анджело-клепоухо минизайче,бяло ангорско със сини очи...вече е на пет месеца и малко, а още не можем да му намерим женска...ние сме от Пловдив...ако някой го харесва.. ;)
http://www.snimka.bg...album_id=237627

#467 Потребителят е офлайн   elifromdg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 April 2008 - 08:53 PM

здравейте.христос воскресе на всички

#468 Потребителят е офлайн   VIordanova Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 28 April 2008 - 11:23 PM

моля някой да отговори на моя зов за помощ - търся някой от София, който да взема моя Зайо когато съм извън града...
:huh:

#469 Потребителят е офлайн   Rasta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 May 2008 - 11:43 AM

Весели празници от нас :))) Ние още си търсим жена :)
User's Signature

И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

#470 Потребителят е офлайн   VIordanova Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 01 May 2008 - 01:47 PM

Искам да ви попитам много ли е важно за зайчетата да си имат поколение? Забелязах че почти всички си търсите брачни партньори за зайчетата, като си забремените зайчето какво правите после с малките зайчета

#471 Потребителят е офлайн   Aragoen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 May 2008 - 03:12 PM

Не е толкова важно да имат поколение просто искат още пухести любимци :)
User's Signature

И ние ядем бонбонки тик-так и пушиме кент!!!

Цитат

Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.

Качена снимка

#472 Потребителят е офлайн   VIordanova Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 01 May 2008 - 06:25 PM

:) успокоих се, защото не мога да поема отговорност за още зайчета освен моето, постоянно трябва да го следя да не ми изгризе някой от кабелите  :rolleyes:

#473 Потребителят е офлайн   bonbonkaaa Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 02 May 2008 - 05:39 PM

здравейте на всички аз се вкл.  само  за да кажа че аз също съм от студентски град иииии нямам нищо против да приютя  зайчето на Йорданова  :blink: точно моето ще си намери дружка  ;) моя зайо е на  3 мсеца амааа още незнам дали е момченце или момиченце та затова се казва Зайо  ;D. АА и като за последно само да питам кога се прави ваксина след 3 или след 6-я месец :'(  и ти ваксинирала ли си твоя и къде ако е в студентски град  чее много ме е страх да го разнасям моя насам-натам :( аа между другото аз съм в 13 блок.

#474 Потребителят е офлайн   VIordanova Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 02 May 2008 - 06:20 PM

:yahoo: ами значи ще обменяме опит за зайчето, но предполагам по празниците и ти се прибираш у вас. Както и да е. Не съм го ваксинирала, на 4 месеца е. Видях че има ветеринар в студентски.
И моето е така с името - Зайче Байче, Зайчо и всички производни. Не можахме да му измислим име, което да говори колко е миличко и сладко в действителност. Всички имена ми се струват груби за моето пухченце.  :huh: и аз не знам момченце или момиченце си имаме. Но определено ако е момиченце, както предполагаме, не искаме да го забременяваме. Няма да можем да отделяме внимание на още няколко палави зайчета. То и с това е трудно, постоянно трябва да го наблюдава някой да не загризе кабелите :)

#475 Потребителят е офлайн   bonbonkaaa Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 03 May 2008 - 02:28 PM

хихихиихих  ее  и аз не искам да имаме малки зайчета  в случай че моя зайо се окаже зайка :)По принцип си се прибирам рядко в месеца  веднъж , а  за празниците ако съм на работа съм си тука  ;)а да те питам  къде е тоя ветеринар в студентски ,че аз искам като се позатопли да си изкарвам зайото  :) навън амаа за това пък трябва да го ваксинирам  :(

#476 Потребителят е офлайн   VIordanova Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 03 May 2008 - 02:39 PM

ами аз го видях по пътя за унсс... малко ще ми е трудно да ти обясня. Погледни тук - като тръгнеш по акад. Стефан Младенов (завивайки след УНСС) в посока към Зимния дворец и се пада в дясно. Не се сещам в кой блок беше. Сега като се прибера в София ще видя кой е блока и мога да ти кажа, ако не успееш да се ориентираш. Не съм ходила там. Просто видях че пише ветеринар.

#477 Потребителят е офлайн   valsun Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 03 May 2008 - 03:04 PM

Здравейте, моят Пухи е мъжко зайче и искам да знам задължително ли е да му търсим женска. Става ли им нещо, ако си нямат партньорки? То ми е още на три месеца, ама да знам като му дойде времето да се разгони.
Бях чела, че ако нямат партньор, по-добре било да ги кастрираш :rolleyes:, ама на мен ми се свиди  :'(. И по какво ще позная, когато се разгони?

#478 Потребителят е офлайн   Aragoen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 May 2008 - 03:19 PM

Мъжките зайци не се разгонват те са "винаги готови" за расплод женските зайци след шестия месец вече са напълно зрели за расплод, не е задължително да имат партниор и поколение виж могат да се чувстват малко самотни но ако им запълвате времето това не е от значение :)
User's Signature

И ние ядем бонбонки тик-так и пушиме кент!!!

Цитат

Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.

Качена снимка

#479 Потребителят е офлайн   racing-girl Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 May 2008 - 01:17 PM

Искам да попитам какво давате на зайчетата за зъбите да не им се изкривяват.Моят не яде плочката с минерали,а вчера му взех и дърво и пак не го поглежда.Възможно ли е ако го заведа на вет. да му изпилят малко зъбките?

#480 Потребителят е офлайн   VIordanova Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 05 May 2008 - 04:38 PM

Моето зайче също не я гризе тази плочка. Взехме му една храна, чиито гранули бяха твърди и уж пишеше че била полезна за зъбите, т.е. твърда. Иначе нашия зайо много обича да гризе пръчки, огризва кората и после търси нова :) мисля че четох във форума, че се водят на ветеринар ако им се изкривят зъбките, за ноктите също.

• (134 Страници) +
  • « Първа
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни