Dog.bg Форуми : Декоративно зайче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (134 Страници) +
  • « Първа
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Декоративно зайче

#661 Потребителят е офлайн   koteto50 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 02 August 2008 - 08:18 PM

разкажи малко,реши ли как щще се казва?снимки?давай че нямям тръпение да го видя!ако е женски мове да ги срещнем... ;D

#662 Потребителят е офлайн   ina_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 02 August 2008 - 10:16 PM

Такааам...значи за съжаление е мъжки, казва се Адолф.  ;D Аз си знаех как ще го кръстя още преди много време, отдавна го чаках :blink: Бях си решила- ако  е женски- Жизел, ако е мъжки- Адолф... ;D  Вече много се отпусна, само щъка напред-назад, от 10 мин. не е спрял да пие вода... :rolleyes:

Иначе е много игрив и забавен...ето и  няколко снимчици  :blink:

#663 Потребителят е офлайн   ina_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 August 2008 - 10:19 PM

още....... :blink:

ПП: но на тези снимчици е още много стресиран, освен това му се спеше и затова е така свит....за сметка на това сега не спира да обикаля... ;D

#664 Потребителят е офлайн   koteto50 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 August 2008 - 07:31 AM

ама те с моя са лика-прилика ;Dето виж

#665 Потребителят е офлайн   ina_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 August 2008 - 10:07 AM

:o ама наистина...супер, много се радвам!  :yahoo: На каква възраст е твоят?

#666 Потребителят е офлайн   ina_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 August 2008 - 12:03 PM

Ох, сега ми се въртят в главата още няколко въпроса...чета всякакви материали и форуми в нета и наистина се убедих, че има хиляди противоречиви мнения по абсолютно всеки важен въпрос  :rolleyes: Та така искам да попитам относно тревата и сеното: много ми е любопитно как ще реагира на малко райграс, нашият е пръскан със специални препарати, които убиват всякакви насекоми, бълхи и кърлежи /това заради кучето/ и освен това от него умират всички плевели по тревата...Та се чудя- от една страна ми се струва по-безопасно да му дам такава тревичка, в която съм сигурна, че няма нищо отровно, но от друга се притеснявам заради тези препарати, които явно са много силни. А като сено мога ли да му дам такива изсъхнали тревички, набрани от някоя чиста полянка? :blink: При положение, че е на 2 месеца обаче...

И друго интересно- нещо не яде много :rolleyes: В смисъл яде доста като време, но гранулките не намаляват особено...трябва ли да очаквам като кученце да се нахвърли и да изяде всичко в хранилката или то си знае най-добре колко да хапва?  :izcherven:

Между другото, koteto50, понеже няма съмнение, че зайковците ни са от една порода, да ти кажа какво прочетох в един сайт: това били най-дружелюбните зайци  :yahoo: Много обичали контакта с хора, както и игрите...дано да е така наистина :->)

#667 Потребителят е офлайн   AnubisA Икона

• Black Shushona`s
  • PipPipPip
Публикувано: 03 August 2008 - 12:59 PM

Ina не си ли чела какво съм писала назад.. заека само с гранули не се храни, трява и семена и сушени плодове и тн тия миксовете дето са. Сено трява да има зъдължително. Без зеленчуци и плодове в които може да има нитрати ( може ябълки, черешши, праскови, е такива, но диня не или моркови) пръсканата трева не я давай по никакъв начин. чиста от някоя полянка, остави я да преседи 24ч и тогава я давай. успех
User's Signature

... and through it all,
she offers me protection,
a lot of love and affection- whether I`m right or wrong..

#668 Потребителят е офлайн   ina_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 August 2008 - 01:15 PM

Цитат

Ina не си ли чела какво съм писала назад.. заека само с гранули не се храни, трява и семена и сушени плодове и тн тия миксовете дето са. Сено трява да има зъдължително. Без зеленчуци и плодове в които може да има нитрати ( може ябълки, черешши, праскови, е такива, но диня не или моркови) пръсканата трева не я давай по никакъв начин. чиста от някоя полянка, остави я да преседи 24ч и тогава я давай. успех

Здравей!  :blink:

Много внимателно изчетох точно твоя пост и затова попитах отново- защото това малко противоречи на други мнения, които съм чела :rolleyes: Значи още днес ще му набера малко трева, утре ще видим как ще реагира! Мерси  ;)

#669 Потребителят е офлайн   koteto50 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 August 2008 - 01:51 PM

:yahoo: радвам се че съм си ибрала тази порода  ;Dвярно етова че много обичат грите и хората! ;) моят е на 11 месеца,на на 5 семтември прави годинка :blink: :P
а ти от каде каза че си?а между другото моят много обича гранулите,от делно си яде-ябълки,моркови,зеле и др.

#670 Потребителят е офлайн   Nickey Икона

• the BlueAngelicDevil
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 03 August 2008 - 09:32 PM

Оставиха ми "на хотел"у нас  за десетина дни много чаровно бяло мини зайче със щръкнали уши. Оставиха ми храната му (някаквъв микс, не е български), давам му и ябълки и круши.

Имам следния въпрос- на плодовете трябва ли да им чистя разните дръжки, семки и да ги беля???
User's Signature

Качена снимка

#671 Потребителят е офлайн   ina_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 August 2008 - 10:02 PM

Nickey, точно днес прочетох в една статия, че семките и дръжките са отровни за зайчето! Чисти ги задължително!  :blink:

#672 Потребителят е офлайн   koteto50 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 August 2008 - 07:27 AM

аз на моят лакомник му я режа на 4 и му махам и дръжките и семките.а пусни малко снимки!

#673 Потребителят е офлайн   AnubisA Икона

• Black Shushona`s
  • PipPipPip
Публикувано: 04 August 2008 - 08:53 AM

отровни не са беее
ама по добре ги чистете, не е добре за коремчето.
кората няма нужда да се маха, само да се измие хубаво.
аз не съм толкова смела да давам моркови и зеле, ри положение че отрових така преди години цяло котило хамстери. нитратите са много опасни! по добре праскови, ябълки, банан, кайсии, сливи, но по малко всеки ден, МАЛКО за да не се просрат. От тревата млечка и от тая острата, разни други избягвам. задължително д апрестои 24 часа. препоръчвам да чистите веднъж на ден клетката основно, и веднъж вечер да обирате напишкния талаш и акитата. Тия дни ше намеря време на снимам бамбина да я видите каква е. гледам я според собствените си съвети, и вече трета година гадината е в отлично здраве и вид. Дай боже все така и занапред!
User's Signature

... and through it all,
she offers me protection,
a lot of love and affection- whether I`m right or wrong..

#674 Потребителят е офлайн   tani4ka Икона

Публикувано: 04 August 2008 - 03:45 PM

Здравейте,казвам се Таня и също имам малко зайче което всъщност попорасна вече.Казва се Пъцко(МОД:или Руско...така е като се пише на латиница!!!)-мъжки е.Искам да попитам всички които имате мъжки зайчета нормално ли е те да имат мераци за женски и ако да какво правите-запознавали ли сте ги с женски.

#675 Потребителят е офлайн   koteto50 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 August 2008 - 05:36 PM

моят имаше страшен мерак за женска ;D запознах го с една свърши работа,но тя роди умрали :'(

#676 Потребителят е офлайн   Nickey Икона

• the BlueAngelicDevil
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 04 August 2008 - 10:07 PM

Ето го временния ми съквартирант:

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

На тези снимки го извадих в ръцете си за първи път, та и двамата сме малко уплашени  ;D

За мое огромно съжаление... май ще го подаряват на някого... дълга история! :angry:

Според леля ми е женско зайче, но аз още не съм се опитвала да установя това. Исках първо да се посприятелим, преди да му ровя интимностите  ;D
User's Signature

Качена снимка

#677 Потребителят е офлайн   koteto50 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 August 2008 - 08:16 AM

страшен е,а защо не ти го подарят на теб  ;D

#678 Потребителят е офлайн   tani4ka Икона

Публикувано: 05 August 2008 - 12:29 PM

Толкова си подхождат с моя.Тя на колко месеца е?

МОД:Моля те пиши на кирилица!

#679 Потребителят е офлайн   kissittta Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 06 August 2008 - 01:30 PM

оо толкова е сладко това бяло зайче горе..  :blink:  .. аз съм нова във форума,но имам зайче от година и половина ..мини е женска е и се казва Пъпеш ..по принцип се разбираме добре но като характер е голямо диване а наподледак да не говорим хвърля си купичката ..ръмжи и се дърпа  казаха ми че вероятно е разгонена и би се успокоила ако има контакт с мъжко зайче и роди.. но мен ме е страх ..така де някой преживявал ли е раждане .. страшно ли е сами ли се справят със всичко,защото имам куче и..се наложи аз да го израждам беше невероятно но си беше плашещо и не мисля че бих се справила със заешки раждания..  :( чакам някакви коментари
User's Signature

The besT damn ThinG ... :P

#680 Потребителят е офлайн   tani4ka Икона

Публикувано: 06 August 2008 - 02:45 PM

Аз имам мъжко зайче което също мисля ,че е разгонено.Той е на 9 месеца и е много неспокоен напоследък.Ако си заинтересована може да ми пишеш.

• (134 Страници) +
  • « Първа
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни