Декоративно зайче
Публикувано: 02 August 2008 - 10:16 PM
Иначе е много игрив и забавен...ето и няколко снимчици :blink:
Публикувано: 03 August 2008 - 12:03 PM
И друго интересно- нещо не яде много :rolleyes: В смисъл яде доста като време, но гранулките не намаляват особено...трябва ли да очаквам като кученце да се нахвърли и да изяде всичко в хранилката или то си знае най-добре колко да хапва? :izcherven:
Между другото, koteto50, понеже няма съмнение, че зайковците ни са от една порода, да ти кажа какво прочетох в един сайт: това били най-дружелюбните зайци :yahoo: Много обичали контакта с хора, както и игрите...дано да е така наистина :->)
Публикувано: 03 August 2008 - 12:59 PM

she offers me protection,
a lot of love and affection- whether I`m right or wrong..
Публикувано: 03 August 2008 - 01:15 PM
Цитат
Здравей! :blink:
Много внимателно изчетох точно твоя пост и затова попитах отново- защото това малко противоречи на други мнения, които съм чела :rolleyes: Значи още днес ще му набера малко трева, утре ще видим как ще реагира! Мерси ;)
Публикувано: 03 August 2008 - 01:51 PM
а ти от каде каза че си?а между другото моят много обича гранулите,от делно си яде-ябълки,моркови,зеле и др.
Публикувано: 03 August 2008 - 09:32 PM
Имам следния въпрос- на плодовете трябва ли да им чистя разните дръжки, семки и да ги беля???
Публикувано: 04 August 2008 - 08:53 AM
ама по добре ги чистете, не е добре за коремчето.
кората няма нужда да се маха, само да се измие хубаво.
аз не съм толкова смела да давам моркови и зеле, ри положение че отрових така преди години цяло котило хамстери. нитратите са много опасни! по добре праскови, ябълки, банан, кайсии, сливи, но по малко всеки ден, МАЛКО за да не се просрат. От тревата млечка и от тая острата, разни други избягвам. задължително д апрестои 24 часа. препоръчвам да чистите веднъж на ден клетката основно, и веднъж вечер да обирате напишкния талаш и акитата. Тия дни ше намеря време на снимам бамбина да я видите каква е. гледам я според собствените си съвети, и вече трета година гадината е в отлично здраве и вид. Дай боже все така и занапред!

she offers me protection,
a lot of love and affection- whether I`m right or wrong..
Публикувано: 04 August 2008 - 03:45 PM
Публикувано: 04 August 2008 - 10:07 PM

На тези снимки го извадих в ръцете си за първи път, та и двамата сме малко уплашени ;D
За мое огромно съжаление... май ще го подаряват на някого... дълга история! :angry:
Според леля ми е женско зайче, но аз още не съм се опитвала да установя това. Исках първо да се посприятелим, преди да му ровя интимностите ;D
Публикувано: 06 August 2008 - 01:30 PM

The besT damn ThinG ... :P