Декоративно зайче
Публикувано: 08 September 2008 - 01:21 PM
А ти на твоя зайо снимки нямаш ли или има някъде назад по страниците във форума?
Публикувано: 08 September 2008 - 01:48 PM
Тази моя дивачка ме побърква :rolleyes: ;D с тази своя истерия. През нощта като започне да рови в някой ъгъл на клетката... ;D След това пък започва да гризе металните пръчки отстраната на Бъни. :rolleyes: Истерия и половина. ;D Имам чувството, че Бъни е главната й цел и няма да се успокои, докато не я пусна при него. Обаче май още не съм готова за малки зайчета.
Публикувано: 08 September 2008 - 02:26 PM
Публикувано: 08 September 2008 - 02:58 PM
Женските ни очевидно много си приличат визуално, но и по характер както изглежда :blink: И моята сладурана е сладка откачалка, с нейно мнение по всеки въпрос, като например кога и какво трябва да яде, кога да ходи по разходки и къде да го прави...абе общ взето характерче. С няй чиста съвест може и тя да се нарече "Истерия и половина". Ники също проявява нескрит интерес към батко си и всеки път когато тя е навън, а той в клетката си, тя ходи да го "целува" през решетката - много са сладки как се близкат; мисля, че дори и такава снимка имам, ще я потърся...
Колкото до темата, която racing-girl повдигна - за банята - аз никога не съм къпала нито единия от двамата ми партизани - страх ме е да не ги простудя или стресирам... :chaika:
Към тези, които си чипкат малките - редовно ли ги къпете, или само при необходимост, ако сте ги пускали на двор/тераса или са се нацапали особено много??
Публикувано: 08 September 2008 - 03:02 PM

she offers me protection,
a lot of love and affection- whether I`m right or wrong..
Публикувано: 08 September 2008 - 03:17 PM
Цитат
Благодаря ти мнооого! Мама ги измисля тези неща! :rolleyes: Тя обича да прави кеф на животинките и децата и измисля какви ли не щуротийки. ;D
Поне вече знам, че моята дивачка не е единствената. ;D И нашите се душат и се "целуват", а дивачката веднъж лекичко го гризна по муцунката, не знам защо. :o И без това не я разбирам, може би единственото обяснение е, че иска да я пусна при него. Ама после и последствия е има... ;D
Публикувано: 12 September 2008 - 07:50 AM
Малката доста е наедреличка в последните 2 седмици и вече е станала СТРАШНО АГРЕСИВНА!!! :gnqv: не ме слуша въобще и ужасно много хапе и драска!!! :rolleyes: вчера дори като я бях пуснала да си тичка, отиде до клиетката на батко си Пух и го ухапа през решетките миличкия... Чак вече имам страх да я храня - като бръкна да й взема купичката и така хубаво почва да ме бие с предните си лапки и ме надира, че 2 от 3 пъти се стига и до "проливане на кръв" :kisel: ...
С ВСИЧКИ БРЕМЕННИ ЛИ Е ТАКА?
Публикувано: 12 September 2008 - 08:01 AM
ето и 2 снимки на моето зайче
http://www.album.bg/...images/7046663/
http://www.album.bg/...images/7046656/
Публикувано: 12 September 2008 - 08:27 AM
syr4izeto нямам си напредстава,но съм чувала че като са бременни стават по агресивни!но като ние оплодихме една зайка ття беше станала по страхлива!нека някой по опитен да се изкаже ;)
Публикувано: 12 September 2008 - 09:00 AM
Публикувано: 12 September 2008 - 10:23 AM
Цитат
syr4izeto нямам си напредстава,но съм чувала че като са бременни стават по агресивни!но като ние оплодихме една зайка ття беше станала по страхлива!нека някой по опитен да се изкаже ;)
Мерси много
:blink:
Публикувано: 12 September 2008 - 01:02 PM
Цитат
и какви витамини мога да му давам някои по качествени
Първо - добре дошла в семейството! :pionercheta:
и направо на въпроса - VITAKRAFT и VITAPOL според мен и мойте зайчета са най-добрите продукти на пазара!!! На всякакви други храни и лакомства малко им се назландисваме, ама стой та гледай какво става ако им се сервира нещо VITAKRAFT и VITAPOL - ядат, та им плющят ушите, остатъка от света не съществува :yahoo: Препоръчвам ти да пробвате крекерчетата на Витакрафт, Пухчо препоръчва този с мед, а Ники - този с плодовете :zaek:
Цитат
Де такъв късмет и при мен... :angry: Надявам се само като роди да поомекне малко :kuchence: че то си е пълен ужас като си около нея сега :o мене вече ме е страх да я храня, честно... С всеки изминал ден ми се струва, че става все по-агресивна :angry: не ме слуша, хапе и дере наред :gnqv: Вчера сама отиде до клетката на батко си, който искаше да я "цунка" както обикновено през решетката, я тя го наби направо с лапки си и го ухапа ... :( толкова жал ми стана за него :'(
Благодаря за споделения опит все пак, както и на теб mel_er_ar
Публикувано: 12 September 2008 - 03:32 PM
Публикувано: 12 September 2008 - 03:49 PM
Благодаря и за останалите съвети - ще ги запомня! :zaek:
Публикувано: 12 September 2008 - 04:42 PM
[quote author=sladky link=topic=12255.msg479894#msg479894 date=1221212811]
здравейте искам да ви попитам някои ползвал ли е продуктите на VITAKRAFT и хубави ли са за зайчето?
и какви витамини мога да му давам някои по качествени
[/quote]
Първо - добре дошла в семейството! :pionercheta:
и направо на въпроса - VITAKRAFT и VITAPOL според мен и мойте зайчета са най-добрите продукти на пазара!!! На всякакви други храни и лакомства малко им се назландисваме, ама стой та гледай какво става ако им се сервира нещо VITAKRAFT и VITAPOL - ядат, та им плющят ушите, остатъка от света не съществува :yahoo: Препоръчвам ти да пробвате крекерчетата на Витакрафт, Пухчо препоръчва този с мед, а Ники - този с плодовете :zaek:
Мерси много а можеш ли да ми кажеш къде в софия има повече продукти на Vitakraft защото аз съм виждала в практикер и в фантастико обаче няма мн продукти в практикер има сено храна и трици а в фантастико солното камъче и крекерчетата поне това съм виждала някъде ако знаеш да има повече продукти ще съм ти много благодарна
;)