Dog.bg Форуми : Декоративно зайче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (134 Страници) +
  • « Първа
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Декоративно зайче

#821 Потребителят е офлайн   syr4izeto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 08 September 2008 - 10:52 AM

Ето по една снимка на бате Пучо и малката Ники  :drugarche:

#822 Потребителят е офлайн   Activate Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 08 September 2008 - 11:18 AM

Невероятни следури!  :wub: Ники има цвета на моя зайо. :blink: А Пухчо е страхотен с тази козина! :yahoo: Ще чакаме новини от госпожицата, да разберем ще има ли бебета. :blink:
User's Signature

Качена снимка

#823 Потребителят е офлайн   syr4izeto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2008 - 01:21 PM

Радвам се, че ти харесват моите душички  ;) Пухчи си дойде с името, нали се сещаш  :sviruka: Имам чувството, че ако го обръсна, козинката му ще е по-тежка от него самия.  ;D
А ти на твоя зайо снимки нямаш ли или има някъде назад по страниците във форума?

#824 Потребителят е офлайн   Activate Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 08 September 2008 - 01:48 PM

:blink: Ами ето тук съм пуснала http://dog.bg/forum/...,12255.675.html. Не са много отскоро, но не са и много стари. Скоро пак ще ги снимам и ще пусна снимки.
Тази моя дивачка ме побърква :rolleyes: ;D с тази своя истерия. През нощта като започне да рови в някой ъгъл на клетката... ;D След това пък започва да гризе металните пръчки отстраната на Бъни. :rolleyes: Истерия и половина. ;D Имам чувството, че Бъни е главната й цел и няма да се успокои, докато не я пусна при него. Обаче май още не съм готова за малки зайчета.
User's Signature

Качена снимка

#825 Потребителят е офлайн   racing-girl Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2008 - 02:26 PM

Ей  хора, абе как ги къпете тия страхливчета? Днес на моя му напаравих импровизирана баня.Напълних едно легенче с хладка вода и взех една гъба и малко сапун, малко вода и така. То това не е къпане де ама той толкова ми дава, хич не я харесва водата, като че ли хапе.Много беше смешен иначе ,целия мокър и козинката така му седеше на иглички, като някое пънкарче. ^_^

#826 Потребителят е офлайн   Activate Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 08 September 2008 - 02:38 PM

Аз нашите не смея да ги изкъпя, защото си ме е шубе. ;D
User's Signature

Качена снимка

#827 Потребителят е офлайн   syr4izeto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2008 - 02:58 PM

Лелеее, познах зайчетата и оная неверотна клетка...или по-точно може би трябва да кажа "тристаен апартамент", който обитават!!! Помня като я видях тая постройка за първи път във форума, толкова се възхитих от нея, че дори на майка ми я показвах!!!  :palec: ГОЛЕМИ ПОЗДРАВЛЕНИЯ НА ТЕЗИ, КОИТО СА Я ИЗМИСЛИЛИ И ИЗОБРЕТИЛИ!!! :OK:
Женските ни очевидно много си приличат визуално, но и по характер както изглежда  :blink: И моята сладурана е сладка откачалка, с нейно мнение по всеки въпрос, като например кога и какво трябва да яде, кога да ходи по разходки и къде да го прави...абе общ взето характерче. С няй чиста съвест може и тя да се нарече "Истерия и половина". Ники също проявява нескрит интерес към батко си и всеки път когато тя е навън, а той в клетката си, тя ходи да го "целува" през решетката - много са сладки как се близкат; мисля, че дори и такава снимка имам, ще я потърся...
Колкото до темата, която racing-girl повдигна - за банята - аз никога не съм къпала нито единия от двамата ми партизани - страх ме е да не ги простудя или стресирам...  :chaika:
Към тези, които си чипкат малките - редовно ли ги къпете, или само при необходимост, ако сте ги пускали на двор/тераса или са се нацапали особено много??

#828 Потребителят е офлайн   AnubisA Икона

• Black Shushona`s
  • PipPipPip
Публикувано: 08 September 2008 - 03:02 PM

Милички, най добре за зайковците е да не гикъпете изобщо, въпреки че е забавно. Бамбина за две години и кусур въобще не съм я къпала, и винаги козината и е била чиста, мека и блестяща!
User's Signature

... and through it all,
she offers me protection,
a lot of love and affection- whether I`m right or wrong..

#829 Потребителят е офлайн   Activate Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 08 September 2008 - 03:17 PM

Цитат

Лелеее, познах зайчетата и оная неверотна клетка...или по-точно може би трябва да кажа "тристаен апартамент", който обитават!!! Помня като я видях тая постройка за първи път във форума, толкова се възхитих от нея, че дори на майка ми я показвах!!!  ГОЛЕМИ ПОЗДРАВЛЕНИЯ НА ТЕЗИ, КОИТО СА Я ИЗМИСЛИЛИ И ИЗОБРЕТИЛИ!!!

Благодаря ти мнооого! Мама ги измисля тези неща! :rolleyes: Тя обича да прави кеф на животинките и децата и измисля какви ли не щуротийки. ;D

Поне вече знам, че моята дивачка не е единствената. ;D И нашите се душат и се "целуват", а дивачката веднъж лекичко го гризна по муцунката, не знам защо. :o И без това не я разбирам, може би единственото обяснение е, че иска да я пусна при него. Ама после и последствия е има... ;D
User's Signature

Качена снимка

#830 Потребителят е офлайн   syr4izeto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 September 2008 - 07:50 AM

:angry: вече направо си откачам...хора  :sos: помогнете... Към всички, чиито зайки са станали мами - Една вечер и двете ми зайчерта си бяха избягали от клиетките докато спим и на сутринта ги намерихме заедно - мисля, че през нощта са попалували доста...  :klati: сещате се :izcherven:
Малката доста е наедреличка в последните 2 седмици и вече е станала СТРАШНО АГРЕСИВНА!!!  :gnqv: не ме слуша въобще и ужасно много хапе и драска!!!  :rolleyes: вчера дори като я  бях пуснала да си тичка, отиде до клиетката на батко си Пух и го ухапа през решетките миличкия... Чак вече имам страх да я храня - като бръкна да й взема купичката и така хубаво почва да ме бие с предните си лапки и ме надира, че 2 от 3 пъти се стига и до "проливане на кръв"  :kisel: ...
С ВСИЧКИ БРЕМЕННИ ЛИ Е ТАКА?

#831 Потребителят е офлайн   sladky Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 12 September 2008 - 08:01 AM

Здравейте понеже сам нова тук в дог.бг и искам да ви попитам къде мога да намеря информация как да отгледаш заека най добре за храната ако има някакви витамини къпането сичко?  :mazohist:

ето и 2 снимки на моето зайче

http://www.album.bg/...images/7046663/
http://www.album.bg/...images/7046656/

#832 Потребителят е офлайн   mel_er_ar Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 12 September 2008 - 08:27 AM

здравей,зайчетото ти е много сладко.а относно въпросът ти-прочети темата!пише почти всичко тук!
syr4izeto нямам си напредстава,но съм чувала че като са бременни стават по агресивни!но като ние оплодихме една зайка ття беше станала по страхлива!нека някой по опитен да се изкаже  ;)

#833 Потребителят е офлайн   svevava Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 September 2008 - 09:00 AM

Syr4izeto,мойта като беше бременна беше много дружелюбна и мила.Като усетеше че    сме до клетката сама идваше да ни ближе.Дори и прибирахме малките когато падаха отвън,но всяко зайче е с различен характер особено в такова положение,явно е притеснена за безопасността на малките си.

#834 Потребителят е офлайн   sladky Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 12 September 2008 - 10:23 AM

Цитат

здравей,зайчетото ти е много сладко.а относно въпросът ти-прочети темата!пише почти всичко тук!
syr4izeto нямам си напредстава,но съм чувала че като са бременни стават по агресивни!но като ние оплодихме една зайка ття беше станала по страхлива!нека някой по опитен да се изкаже  ;)

Мерси много
:blink:

#835 Потребителят е офлайн   sladky Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 12 September 2008 - 11:46 AM

здравейте искам да ви попитам някои ползвал ли е продуктите на VITAKRAFT и хубави ли са за зайчето?
и какви витамини мога да му давам някои по качествени

#836 Потребителят е офлайн   syr4izeto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 September 2008 - 01:02 PM

Цитат

здравейте искам да ви попитам някои ползвал ли е продуктите на VITAKRAFT и хубави ли са за зайчето?

Първо - добре дошла в семейството!  :pionercheta:
и направо на въпроса - VITAKRAFT и VITAPOL според мен и мойте зайчета са най-добрите продукти на пазара!!! На всякакви други храни и лакомства малко им се назландисваме, ама стой та гледай какво става ако им се сервира нещо VITAKRAFT и VITAPOL - ядат, та им плющят ушите, остатъка от света не съществува  :yahoo: Препоръчвам ти да пробвате крекерчетата на Витакрафт, Пухчо препоръчва този с мед, а Ники - този с плодовете  :zaek:

Цитат

Syr4izeto,мойта като беше бременна беше много дружелюбна и мила.Като усетеше че    сме до клетката сама идваше да ни ближе.Дори и прибирахме малките когато падаха отвън,но всяко зайче е с различен характер особено в такова положение,явно е притеснена за безопасността на малките си.

Де такъв късмет и при мен... :angry: Надявам се само като роди да поомекне малко  :kuchence: че то си е пълен ужас като си около нея сега  :o мене вече ме е страх да я храня, честно... С всеки изминал ден ми се струва, че става все по-агресивна  :angry: не ме слуша, хапе и дере наред :gnqv: Вчера сама отиде до клетката на батко си, който искаше да я "цунка" както обикновено през решетката, я тя го наби направо с лапки си и го ухапа ...  :( толкова жал ми стана за него  :'(
Благодаря за споделения опит все пак, както и на теб mel_er_ar

#837 Потребителят е офлайн   svevava Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 September 2008 - 03:32 PM

Че тя преди да роди е такава,пък представям си после...!По-добре я храни от разстояние-правиш фуния от хартия,мушкаш и единия край в клетката и пускаш храната по нея,а сеното пускаш през решетката.За чистенето може тя да е против,ако си прави гнездо.Най-добре и усамоти клетката някъде където ще е спокойна и няма да ви мирише,а единия край(където и е гнездото) го покрий да го затъмниш.Като роди по-добре стой далече да не я притесняваш!

#838 Потребителят е офлайн   syr4izeto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 September 2008 - 03:49 PM

Лелеее, съветът ти за фунийката е СТРАХОТЕН!!! не се бях сетила. Пробвах на няколко пъти да й пъхам с лажичката през решетките, но тя естествено почва да бие и лажичката и всичко се разпилява по талаша...не че не го изяжда и от там де, тя е като прахосмукачка ;) Довечера на вечеря ще пробвам!!!  :palec:
Благодаря и за останалите съвети - ще ги запомня!  :zaek:

#839 Потребителят е офлайн   svevava Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 September 2008 - 03:53 PM

На стр.26 във форума съм писала по-подробно за това.А ако искаш погледни мненията и на Kery 14.

#840 Потребителят е офлайн   sladky Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 12 September 2008 - 04:42 PM

[quote author=syr4izeto link=topic=12255.msg479962#msg479962 date=1221217360]
[quote author=sladky link=topic=12255.msg479894#msg479894 date=1221212811]

[/quote]

Първо - добре дошла в семейството!  :pionercheta:
и направо на въпроса - VITAKRAFT и VITAPOL според мен и мойте зайчета са най-добрите продукти на пазара!!! На всякакви други храни и лакомства малко им се назландисваме, ама стой та гледай какво става ако им се сервира нещо VITAKRAFT и VITAPOL - ядат, та им плющят ушите, остатъка от света не съществува  :yahoo: Препоръчвам ти да пробвате крекерчетата на Витакрафт, Пухчо препоръчва този с мед, а Ники - този с плодовете  :zaek:

Мерси много а можеш ли да ми кажеш къде в софия има повече продукти на Vitakraft защото аз съм виждала в практикер и в фантастико обаче няма мн продукти в практикер има сено храна и трици а в фантастико солното камъче и крекерчетата поне това съм виждала някъде ако знаеш да има повече продукти ще съм ти много благодарна
;)

• (134 Страници) +
  • « Първа
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема