Простреляна 3-месечна котешка Марийка Търси спасителния нов дом (може и приемен)
Публикувано: 18 November 2011 - 07:57 PM
Иначе малката е добре като цяло, но на мен ми се струва малко апатична ( вариант 1) или не съм свикнала на добри и спокойни животни ( вариант 2). Котана не се интересува от играчки, чесала за нокти, а иска само да се гуши и меси. Спинка си момичето, препича на се слънчице, разходи се малко и пак заспи.
Бюти я съска от време на време, но за сега по - скоро я заобикаля с погнуса. Когато съм вкъщи двете са заедно, хем да се социализират и да свикват една с друга, хем да мога да предотвратя някое сбиване. Когато ме няма обаче ги разделям, мисля че все още е рано да стоят без наблюдение дълго време самички.
Публикувано: 25 November 2011 - 09:31 PM
Добрите новини са, че Мария е едно смело момиче и няма никакъв страх от кучета! Имахме на два пъти кучешки гости у дома, нашата девойка хич не се притеснява от в пъти по - голямо от нея куче, даже се намести да спи върху него.
Лека, по - лека започва й да се заиграва, но като цяло е доста спокойна. Предпочита да се гали и да мърка, вместо да прави бели.
С Ели решихме да дадем още малко време на принцесата да се поуспокои, да качи някой друг грам на слабото телце и дано (!!!) й порасне козинка на плешивото носле, за да можем да направим по - прилични снимки и да започнем по - активно търсене на дом.
Публикувано: 26 November 2011 - 12:37 AM

Публикувано: 29 November 2011 - 10:34 PM
С Бюти за момена хич не им се получава комуникацията. Мойта дебелана хич не харесва малката натрапничка и хъска зверски и чак плюе от яд. Радващото е че имат и моменти на тихо премирие ...
Публикувано: 01 December 2011 - 08:30 PM

Публикувано: 04 December 2011 - 11:50 PM

Толкова е глезена! Направо ми е трудно да повярвам, че тази лигла, търсеща непрекъснато човешка ласка и внимание, някога е била бездомна! Който я осинови ще удари 6-ца от тотото! Днес с Яна си говорихме, че Марийка е идеалното коте за хора без особен опит и познания за котките - напълно безпроблемна и лесна за отглеждане.
Публикувано: 13 December 2011 - 09:52 PM

Мацичка е страхотна! Добра, нежна, мъркаща - перфектната котка за хора, които нямат опит с животни. Има безупречни хигиенни навици, една беля не е направила откакто е вкъщи. Няма драскане, хапане, скачане - изключително безпроблемно животно. Може да се използва като грейка

Освен, че е прекрасна и мила, Мария става и все по - хубава. Надявам се в най - скоро време да направим хубава фотосесия на Марчето, с която да заплени бъдещите си стопани.

Публикувано: 21 December 2011 - 03:43 PM

За да не са само думи, малко видео и снимки :)
Вече сериозно обявяваме - Марийка търси дом. Ще направи някого много щастлив!

Публикувано: 30 December 2011 - 02:30 PM

Публикувано: 30 December 2011 - 07:07 PM
Тази снимка ми е новогодишният подарък, слагам си я на десктопа!

Публикувано: 09 January 2012 - 08:11 PM
Прекрасни...

Публикувано: 05 February 2012 - 06:40 PM
Отчитам се и тук - разходите от 85,60 лв за 3те дена стационар и тестовете на Леми, както и 15 лв за кожна проба на Марийка платих с 100 лв от календари от форума, много, МНОГО ви благодаря.

Прилагам разписка от Добро Хрумване.