Видях снимката и инфото във фейсбук,животното е адски зле,ако все пак някой може да му помогне и да му даде шанс иначе ще замине там.
Дого в Сеславци кожа и кости
Публикувано: 07 November 2011 - 08:17 PM
Дого Аржентино, изолатор Сеславци. Налага се да се пояснява често, за да някой да не помисли, че това е зоомагазин, поради изобилието от породисти кучета.Кучето е било гледано в ужасяващи условия от стопаните си, кожа и кости и проблеми по козината. Прекалено уплашено и терор в очите, това се забелязва. Сигурно достигаше не повече от 30кг, порода, която се характеризира с 60-70кг за възрастта, която е достигнало вече кученцето от снимката. http://www.facebook....pe=1&permPage=1

Видях снимката и инфото във фейсбук,животното е адски зле,ако все пак някой може да му помогне и да му даде шанс иначе ще замине там.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 08 November 2011 - 03:09 PM
въпреки че от много време чета форума, именно тези снимки ме накараха да се регистрирам след 2 години. радвам се, че някой друг го е публикувал и се надявам, че кученцето случайно се е озовало там, а не защото някой го е изхвърлил нарочно. а ако случаят е вторият - дано милото същество намери някой любящ стопанин, който да го прибере и да го спаси от това ужасно място.
Публикувано: 09 November 2011 - 02:25 PM
Както се оказва, за съжаление, кучето за момента няма нужда от нов дом, а от начин да се спаси от сегашния си. След публикуване на снимките във Facebook едно момиче прояви веднага интерес и дори е ходила за да попита как и кога ще може да го осинови. Казали са и, че кучето не е бездомно, а им е дадено за кастрация. Собственост е на някакъв човек, притежаващ паркинг някъде в София и се използва да пази въпросния паркинг ( не знам как пази, то е толкова слабо, скоро няма да може да ходи, според мен).Девойката е поела ангажимента да се свърже с него и да се види при какви условия ще го даде. Най - вероятно, като се вижда за какъв "човек" става въпрос, да се опита да го продаде, но още нищо не се знае. Надявам се да има хубав край тази история, аз лично и писах, че ако иска много пари мога да заделя някаква сума и да и помогна да го откупи от него.
Публикувано: 10 November 2011 - 01:19 PM
Ev0luti0n, в 10 November 2011 - 09:13 AM, написа:
Дано всичко се развие по план много е тъжно ,че така осакатява животното....
Кастрацията не е осакатяване мисля,че ти го обясних.В известен смисъл Ариел е права.Всяко едно купиране е вид осакатяване,защото е и забранено от закона.Независимо дали по ни харесва с уши,опашки и тн.
Публикувано: 11 November 2011 - 01:41 PM
Публикувано: 13 November 2011 - 08:59 PM
Danidi, в 08 November 2011 - 08:28 PM, написа:
Всеки който е виждал дого може да прецени от снимките , в колко окаяно състояние е кучето .
Според мен коментара с килограмите беше излишен особенно от човек който не е запознат .
Затова се подразних и написах коментара.

"EL CABALLERO BLANCO"
Страница 1 от 1

Вход

Горе
Цитиране +