Помощ Созопол!
Публикувано: 08 November 2011 - 07:59 AM
Пиша и тук защото вече не знам какво да правя!
Преди два дни една позната си е тръгвала от Созопол и е видяла следната ситуация:
трикрако куче с малки кученца е блъснато от кола и е пострадал единия от краката му(вероятно е счупен).
Кучето не може да се изправи и постоянно плаче от болка.
Тя ми звънна с молба за помощ(аз съм в Казанлък) и се започна едно ходене по мъките.Търсих тел.на ветеринар от Созопол
който се оказа невалиден.Хората от един ресторант се съгласят да дават вода и храна на животното но НИЩО ПОВЕЧЕ!
Оказа се че няма доброволци в Созопол които да отреагират и да заведат кучето на лекар.Фондацията в Бургас се опитва да намери транспорт за да отиде до там.
МОЛЯ ВИ ИМА ЛИ НЯКОЙ ТУК ОТ СОЗОПОЛ ПОНЕ ДА ЗАВЕДЕ ВЕТЕРИНАР ДО ТАМ ЗА ДА МУ СЕ СЛОЖИ ОБЕЗБОЛЯВАЩО!
Или да се транспортира животното до клиника!
Аз ще помогна с разходите и след това ще взема кучето в Казанлък!
Преди два дни една позната си е тръгвала от Созопол и е видяла следната ситуация:
трикрако куче с малки кученца е блъснато от кола и е пострадал единия от краката му(вероятно е счупен).
Кучето не може да се изправи и постоянно плаче от болка.
Тя ми звънна с молба за помощ(аз съм в Казанлък) и се започна едно ходене по мъките.Търсих тел.на ветеринар от Созопол
който се оказа невалиден.Хората от един ресторант се съгласят да дават вода и храна на животното но НИЩО ПОВЕЧЕ!
Оказа се че няма доброволци в Созопол които да отреагират и да заведат кучето на лекар.Фондацията в Бургас се опитва да намери транспорт за да отиде до там.
МОЛЯ ВИ ИМА ЛИ НЯКОЙ ТУК ОТ СОЗОПОЛ ПОНЕ ДА ЗАВЕДЕ ВЕТЕРИНАР ДО ТАМ ЗА ДА МУ СЕ СЛОЖИ ОБЕЗБОЛЯВАЩО!
Или да се транспортира животното до клиника!
Аз ще помогна с разходите и след това ще взема кучето в Казанлък!
Публикувано: 08 November 2011 - 03:50 PM
Кучето е откарано във ветеринарна клиника Анимо гр.Бургас.
И двата и крака са счупени,кучето е напълно безпомощно,загубило е и много от силите си!
Сега чакаме становището на лекарите относно операциите които ще се направят.
Кученцата заедно с баба си която ги е осиновила са останали на мястото.
Благодаря на фондацията от Бургас!
И двата и крака са счупени,кучето е напълно безпомощно,загубило е и много от силите си!
Сега чакаме становището на лекарите относно операциите които ще се направят.
Кученцата заедно с баба си която ги е осиновила са останали на мястото.
Благодаря на фондацията от Бургас!
Публикувано: 09 November 2011 - 11:19 AM
Момичетата от Бругас за пореден път реагираха адекватно и подадоха ръка на животно в беда. Ето инфо за тях, винаги имат нужда от помощ
http://forum.dog.bg/...B3%D0%B0%D1%81/
http://forum.dog.bg/...B3%D0%B0%D1%81/
Публикувано: 14 November 2011 - 10:41 AM
Операцията ще бъде извършена днес или утре - чакат се подходящия размер пластини, а и лекарите искаха Ася да поукрепне малко...
Публикувано: 16 November 2011 - 10:08 AM
За всички, които се интересуват от състоянието на Ася: Вчера надвечер приключи операцията на едното и краче. Поради нейното състояние и заради старата травма, лекарите прецениха, че не е удачно да се удължава прекалено нейната анестезия. Но както те казаха, по-лошата травма е оперирана. Днес или евентуално утре ще е ред на другото краче, в зависимост от текущото и състояние. Ася е слабичка и всичко и идва в повече, но вярваме, че ще се справи!!!
Публикувано: 23 November 2011 - 10:12 AM
Спокойното, изстрадало куче- Ася беше оперирана отново в петък. Вече и двата крака на Ася имат шанс за възстановяване. Според лекарите до ден- два тя ще може да започне да се изправя по малко. Предстоят и дълги дни на раздвижване и качване ...на килограми, защото Ася е много, много слаба и изтощена.. Но..важното е, че тя получи шанса да бъде лекувана и спасена, шанс който много други нямат…

Търсим приемен и постоянен дом за нея! Тя има нужда от целодневни грижи, състоянието и не позволява да е без надзор. Приемният стопанин трябва да е съвестен и отговорен човек! Надяваме се този апел, да не остане в пространството като много други. Когато вие ни помагате, ние имаме възможност да помогнем на два пъти повече животни! Благодарим на всички наши приятели!
Търсим приемен и постоянен дом за нея! Тя има нужда от целодневни грижи, състоянието и не позволява да е без надзор. Приемният стопанин трябва да е съвестен и отговорен човек! Надяваме се този апел, да не остане в пространството като много други. Когато вие ни помагате, ние имаме възможност да помогнем на два пъти повече животни! Благодарим на всички наши приятели!
Публикувано: 23 January 2012 - 09:36 AM
Страхотна новина, много се радваме за момичето. Браво Иви , че не я подмина! Пожелаваме и добър и спокоен живот от сега нататък...
п.с. Крачетата как са?
п.с. Крачетата как са?

Вход

Горе
Цитиране +