Блъсната шар-пей'ка се лута в Търговище СПЕШНО се търси кой да я закара в Шумен
Публикувано: 29 November 2011 - 10:14 PM
Много доброжелателна статия, похвално! Отвсякъде й симпатизират на Шана явно, дано позитивната енергия да й помогне!
Публикувано: 30 November 2011 - 09:54 PM
Шана дори вече е оперирана!!!
Всичко е минало добре, без усложнения и Д-р Данков е доволен от резултата! Сега остава кучинка да се възстанови, за което нека стискаме палци!
Имам снимки от преди и след операцията - мънички са, защото са от телефон, но ми обещаха да направят нови с фотоапарат тези дни.
Преди:

След:

Горещи, горещи благодарности на СНЦ " Германо-българска помощ за животните ", че поеха случая й!!!
Опитвам се да намеря банковата сметка за приюта в Шумен и ще я постна - който има възможност, да им изпрати трохички.
Всичко е минало добре, без усложнения и Д-р Данков е доволен от резултата! Сега остава кучинка да се възстанови, за което нека стискаме палци!
Имам снимки от преди и след операцията - мънички са, защото са от телефон, но ми обещаха да направят нови с фотоапарат тези дни.
Преди:

След:

Горещи, горещи благодарности на СНЦ " Германо-българска помощ за животните ", че поеха случая й!!!
Опитвам се да намеря банковата сметка за приюта в Шумен и ще я постна - който има възможност, да им изпрати трохички.
Публикувано: 30 November 2011 - 10:03 PM
Боже какви потресаващи снимки
Знае ли се какво е било?Тумор ли?
Много добре изглежда след операцията
Успех кучанке

Много добре изглежда след операцията

Успех кучанке

Публикувано: 30 November 2011 - 10:26 PM
Ами, засега има нужда да си почива и да се възстанови.
Иначе приюта на ГБПЖ в Шумен има крещяща нужда от дарения, но господин Григор Димитров ми каза, че обикновено им се изпращат средства от чужбина и не знае дали имат банкова сметка (сигурна съм, че имат). Обеща утре да говори с д-р Данков и да ми каже.
Иначе приюта на ГБПЖ в Шумен има крещяща нужда от дарения, но господин Григор Димитров ми каза, че обикновено им се изпращат средства от чужбина и не знае дали имат банкова сметка (сигурна съм, че имат). Обеща утре да говори с д-р Данков и да ми каже.
Публикувано: 03 December 2011 - 11:38 PM
Бьх извън България няколко дни без достъп до интернет и добрите новини ме посрещат!
Дръж се Шана, от тук нататък ти предстоят само хубави неща!
Относно нуждите на приюта в Шумен - наистина са големи, но най-добре е да се говори лично с Д-р Данков. те държат изключително много на точността и всеки приход трябва да постъпва с договор за дарение.
Ако искате, можем да съберем пари по форумската сметка и да ги дарим общо, за да не се занимава всеки с оформяне на документи.
Иначе разполагам със сметката, но според мен не е добре да се изпращат пари по нея ей така. Вместо да им помогнем ще им създадем проблеми.
Дръж се Шана, от тук нататък ти предстоят само хубави неща!
Относно нуждите на приюта в Шумен - наистина са големи, но най-добре е да се говори лично с Д-р Данков. те държат изключително много на точността и всеки приход трябва да постъпва с договор за дарение.
Ако искате, можем да съберем пари по форумската сметка и да ги дарим общо, за да не се занимава всеки с оформяне на документи.
Иначе разполагам със сметката, но според мен не е добре да се изпращат пари по нея ей така. Вместо да им помогнем ще им създадем проблеми.

I can't stop the war, shelter homeless, feed the poor
Can't walk on water, I can't save your sons and daughters
I can't change the world and make things fair
The least that I can do is Care.
Публикувано: 19 August 2013 - 08:38 PM
Ох, Ники, толкова съжалявам.Мислила съм я, но бях спокойна, че е прибрана. Най-тежко е като намериш решение и се случи това. Толкова усилия, да почива в мир, бедното изоставено същество. Поне не издъхна сама и по сметищата на Търговище. То друго не ни остава за успокоение.