Ето я! На около година или малко повече!
Появи се преди месец пред блока, безумно слаба и гладна! Първият път като й подадох кремвирш ми проби дупка в пръста с зъбче, така беше фиксирана да не изпусне храната! Имаше бебета някъде наблизо и само притичваше, ако някой нещо даде!
От 2 седмици обаче почна да седи само пред блока! Гърдите й се подуха и хората почнаха да коментират, че вече не кърми и сигурно бебетата са я "изхвърлени", я "измрели"!
С кожни проблеми е, има оголени места до кожа!
Кучица има уникален лъчезарен и мил характер, много умна изглежда! С милия си вид и сърцеразбиващ поглед грабна за нула време сърцата на много съседи наоколо и за има няма 2 седмици сериозно заглади косъм! В магазина коментираха, че минимум 2 кг. кремвирши на ден се купуват за нея

Заради кожните проблеми обаче и заради мастита днес я грабнах и право в ДХ! Сложих й повод и тя тръгна редом до мен

Благодаря на д-р Бобадова и нейна приятелка, че й дадоха име, кучанка се казва от днес ГОРДА!
Горда веднага разбра кой е шефа и седна чинно пред бюрото на докторката докато изчака да й се назначи лечение!
Куча я чака пълна програма - антибиотик и още нещо за сваляне на температура и против инфекция да борим мастита, обезпаразитяване външно и вътрешно, кастриране и предполагам дълга борба с кожния проблем!
За после - не знам! Хората много си я искат обратно на улицата (доста оживена със завиден трафик

Ех, мечти, мечти!
Това ми е първата подопечена! На поляната обгрижваме повече кучета, но то е групово и там решенията не ги взимам само аз!
Та сега е голяма отговорност това и ще съм благодарна на всякакви съвети, мнения, помощ за осиновяване и каквото се сетите, че би било полезно!