Болонка
Публикувано: 12 July 2007 - 08:08 AM
Miranda много е красив сладура w) А това кремавкото по ушичките го прави още по чаровен!Пускай моля ти се още снимчици ако имаш r)
katq&siska моля ти се пусни снимчица на бонбона - много ми е интересно да видя как изглежда r) b)
dilmana голям успех си постигнала - изглежда много по-добре сладура.Относно проблема с изхождането - на тази възраст според мен няма как да стане и то не по друга причина , ами просто и като кучето е толкова възрастно то почва да забравя , да не осъзнава кога и къде ходи...моята дакелка въпреки че си ходеше където трябва , като остаря се изпускаше навсякъде из къщата...Относно намирането на дом - разбирам те как се чувстваш...ще се опитам и аз да търся и ти пожелавам успех s) 1super
katq&siska моля ти се пусни снимчица на бонбона - много ми е интересно да видя как изглежда r) b)
dilmana голям успех си постигнала - изглежда много по-добре сладура.Относно проблема с изхождането - на тази възраст според мен няма как да стане и то не по друга причина , ами просто и като кучето е толкова възрастно то почва да забравя , да не осъзнава кога и къде ходи...моята дакелка въпреки че си ходеше където трябва , като остаря се изпускаше навсякъде из къщата...Относно намирането на дом - разбирам те как се чувстваш...ще се опитам и аз да търся и ти пожелавам успех s) 1super
Публикувано: 13 July 2007 - 09:18 PM
Цитат
Miranda много е красив сладура w) А това кремавкото по ушичките го прави още по чаровен!Пускай моля ти се още снимчици ако имаш r)
Благодаря за добрите пожелания. Надявам се да намерим на Тери дом и обичливи стопани, защото ги заслужава. Най-добре ще се чувства в градинка, където свободно да тича. Не му харесва в апартамента, бих казала,че има клаустрофобия, защото не може да си намери място, а навън души-ли-души, все по нещо се захласва, изучава, много е любопитен w)
Благодаря на всички ви, които имат желание да се включат в намирането на стопани за Тери. Той също ви е благодарен :)
Публикувано: 15 July 2007 - 06:01 PM
Здравейте и от мен! Много искам да си взема мини болонка,търсих,но без успех s) Моля ви,ако някой знае-да каже.А знаете ли този малък сладур каква порода е?
http://img259.images...all1lilivw5.jpg w)
http://img259.images...all1lilivw5.jpg w)
Публикувано: 15 July 2007 - 08:46 PM
Без претенции да съм специалист (нали си имам болонка само от месец и половина), мисля, че порода мини болонка няма. Но те изобщо не стават много големи, ама пък са кучета и половина b)
Ако не бъркам, към "Бишоните" - т. е. болонките спадат бишон малтез, бишон болонез, бишон фризе, бишон хаванез, лоучен (който понякога со слагат и при териерите), цветната руска болонка и едно странно явление, наречено Coton de Tulear, което на мен лично не ми прилича много на болонка. Може и да бъркам, но като че ли малтезерите са по-малки на размер и може някой да ги нарича "мини".
Във всеки случай, което и да бъде от тях, болонките са прекрасни, добродушни и интелигентни кучета. Удоволствие е да имаш болонка - само че е сигурно, че като стане дума за игра, ти ще се измориш първа/първи b)
Ако не бъркам, към "Бишоните" - т. е. болонките спадат бишон малтез, бишон болонез, бишон фризе, бишон хаванез, лоучен (който понякога со слагат и при териерите), цветната руска болонка и едно странно явление, наречено Coton de Tulear, което на мен лично не ми прилича много на болонка. Може и да бъркам, но като че ли малтезерите са по-малки на размер и може някой да ги нарича "мини".
Във всеки случай, което и да бъде от тях, болонките са прекрасни, добродушни и интелигентни кучета. Удоволствие е да имаш болонка - само че е сигурно, че като стане дума за игра, ти ще се измориш първа/първи b)
Публикувано: 24 July 2007 - 07:53 AM
Цитат
Цитат
Имате ли скорошни снимки на Рони?Ще се радвам да го видя w) w) w)

Здравейте!Имам същото кученце,но малко по-голямо.Спешно му търся дом.Женско е и е на половин годинка.Много е сладка.Обича да си играе и много се привързва към деца и стопаните си.Към нея ще ви дам шампоан,гребен,играчка и храна.Ето една нейна снимка.
Публикувано: 26 July 2007 - 02:49 PM
ето я в по-малък размер
Прикачени файлове
-
DSC00161.JPG (7.75K)
Брой сваляния: 278
Публикувано: 27 August 2007 - 08:24 PM
Ето го рошавия звяр - вече на 5 месеца...в един от редките моменти, в които е застанал на едно място... b)
Прикачени файлове
-
_______003.jpg (49.79K)
Брой сваляния: 377
Публикувано: 28 August 2007 - 11:44 AM
Благодаря, sunysmile - дано има повече такива космати, рошави и зъбати бонбони d)
Сега го снимах пак (наложи се да ми го държат, за да седи мирно)
- малко неприлично излезе, ама нали е момченце b) b)
Много странно си мени цвета този бебчо. На два месеца беше целият светлобежов, после избеля почти навсякъде. След това последва един кратък период, в който бежовите му петънца по ушите и гърба станаха почти рижави (майка ми му викаше "Ей, кокершпаньол такъв" b) ), и сега пак започна да побелява и ушетата са вече бели в основата си, а са бежови само по края.
В скоро време очаквам и далматински петна да му избият b) b)
Сега го снимах пак (наложи се да ми го държат, за да седи мирно)
- малко неприлично излезе, ама нали е момченце b) b)
Много странно си мени цвета този бебчо. На два месеца беше целият светлобежов, после избеля почти навсякъде. След това последва един кратък период, в който бежовите му петънца по ушите и гърба станаха почти рижави (майка ми му викаше "Ей, кокершпаньол такъв" b) ), и сега пак започна да побелява и ушетата са вече бели в основата си, а са бежови само по края.
В скоро време очаквам и далматински петна да му избият b) b)
Прикачени файлове
-
______18.JPG (19.82K)
Брой сваляния: 357
Публикувано: 29 August 2007 - 04:57 PM
Здравете това е кучето на приятеля ми!Казва се Роки и е на 10 годинки w)
Според мен е булонка, а вие какво мислите? w)
Според мен е булонка, а вие какво мислите? w)
Прикачени файлове
-
Picture_013.JPG (29K)
Брой сваляния: 384

Вход

Горе
Цитиране +