Болонка
Публикувано: 27 September 2008 - 11:22 AM
Защо искаш да кастрираш Ърни?
Най-добре ще е да поговориш с ветеринар.
Аз не съм се замисляла за кастрация, а имам и женско куче. Ще видя как ще е като се разгони Парис (силно се надявам да нямам големи проблеми) и тогава ще мисля дали да кастрирам някой.
Кейси не е имал бебета, нито проблеми с разгонени женски.
Ето 3 размазанки снимки от тази сутрин
Публикувано: 27 September 2008 - 12:29 PM
Мисля че ще е много по-трудо със проблемите със сърцето.Има много по-голям риск за него!
Все пак кансултирай се с няколко лекари и предцени!В днешно време има и много по - леки упойки, но незнам.Нека му направят нужните изследвания.
Поздрави!
Публикувано: 27 September 2008 - 01:04 PM
Искам да го кастрирам,защото е агресивен към другикучето,хора по улиците,а и непрекъсното се клати на нечия ръка или крак!Имам и малко бебе (куче) в къщи се му рамжи,зъби му се и т.н.И не искам да стара много от разни болести като стане малко по-възрастен,защото прочетох за едно мъжко куче възрастно че имало проблеми с простата и се е наложило да го кастрират,вече започнаха и тумори да му избиват на Ърни!
Публикувано: 28 September 2008 - 11:12 AM
Започна от миналия месец и чак този се заформи капсулката!
Публикувано: 28 September 2008 - 11:46 AM

И една много сладка на Ърнито :wub:
Публикувано: 29 September 2008 - 04:58 PM
Публикувано: 30 September 2008 - 03:03 PM
Публикувано: 30 September 2008 - 03:22 PM
Публикувано: 30 September 2008 - 03:44 PM
Цитат
Мерси много за пожеланията :wub:
Публикувано: 30 September 2008 - 06:36 PM
Цитат
:yahoo: :yahoo: :yahoo:
Да е жив и здрав и още много години да се радвате един на друг!!!!
Мерси много :wub: :yahoo:
Публикувано: 07 October 2008 - 08:33 PM
Е с такава козина исках да е Ърни,но тя му е чуплива :( нищо аз и така си го обожавм :wub:
Публикувано: 07 October 2008 - 10:26 PM
Цитат

От къде имаш твоя и на колко е години?

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 09 October 2008 - 07:57 PM
Публикувано: 10 October 2008 - 12:22 PM
Моето кученце почина през юни. :(
Сега се чувствам готова да си взема друго.
Джени беше нещо като болонка. Търся си отново болонка или може би дакел.
Проверих в зоомагазина на "Славейков", откъдето преди 11 години купих Джени. Предложиха ми болонка за близо 700 лв. :o
В Интернет има обяви за по 150 лв., но нито една актуална.
Затова питам тук. Предпочитам да взема кученцето от семейство, а не от магазин или развъдник. Някой от вас има ли куче, което ще роди в близките месеци? Или пък познавате ли някого, който продава болонки?
Много ще съм ви благодарна, ако ми помогнете. :)
Публикувано: 10 October 2008 - 12:26 PM
Развъдник за болонки в бг не знам да има. А на магазините най-малкия проблем им е цената. Ей тук има пост, в който са дадени линкове към темите, касаещи магазините.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

Вход

Горе
Цитиране +