Болонка
Публикувано: 30 September 2008 - 06:36 PM
Цитат
:yahoo: :yahoo: :yahoo:
Да е жив и здрав и още много години да се радвате един на друг!!!!
Мерси много :wub: :yahoo:
Публикувано: 07 October 2008 - 08:33 PM
Е с такава козина исках да е Ърни,но тя му е чуплива :( нищо аз и така си го обожавм :wub:
Публикувано: 07 October 2008 - 10:26 PM
Цитат

От къде имаш твоя и на колко е години?

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 09 October 2008 - 07:57 PM
Публикувано: 10 October 2008 - 12:22 PM
Моето кученце почина през юни. :(
Сега се чувствам готова да си взема друго.
Джени беше нещо като болонка. Търся си отново болонка или може би дакел.
Проверих в зоомагазина на "Славейков", откъдето преди 11 години купих Джени. Предложиха ми болонка за близо 700 лв. :o
В Интернет има обяви за по 150 лв., но нито една актуална.
Затова питам тук. Предпочитам да взема кученцето от семейство, а не от магазин или развъдник. Някой от вас има ли куче, което ще роди в близките месеци? Или пък познавате ли някого, който продава болонки?
Много ще съм ви благодарна, ако ми помогнете. :)
Публикувано: 10 October 2008 - 12:26 PM
Развъдник за болонки в бг не знам да има. А на магазините най-малкия проблем им е цената. Ей тук има пост, в който са дадени линкове към темите, касаещи магазините.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 10 October 2008 - 01:02 PM
Що се отнася от магазини и развъдници, именно защото почетох малко във форума, написах, че предпочитам кучето да е от семейство.
Цитат
Развъдник за болонки в бг не знам да има. А на магазините най-малкия проблем им е цената. Ей тук има пост, в който са дадени линкове към темите, касаещи магазините.
Публикувано: 10 October 2008 - 02:02 PM
Публикувано: 10 October 2008 - 02:20 PM
Цитат
Здравей. Моята Джени почина на 10 години от пиометра. Това е възпаление на матката, което се получава най-често при нераждали кучета. Тя не беше раждала и не беше кастрирана, Тъй че моят съвет е, ако не е радждала, кастрирай я. Тя е още млада, не би трябвало да има проблеми с упойката.
Публикувано: 10 October 2008 - 03:06 PM
Публикувано: 10 October 2008 - 03:18 PM
Публикувано: 10 October 2008 - 05:28 PM
Все пак обмисли внимателно плюсовете и миновете на кастрацията. В папка "Ветеринарен кабинет" има една тема "Ветеринарите тук" (ако не се лъжа така се казваше). В нея пишат ветеринарни лекари. Задай въпроса си там и също питай дали могат да ти препоръчат лекар в Шумен. Що се отнася до оставянето, не оставяш кучето. Оперират го, ти си там и чакаш и веднага след като го събудят от упойката, си го взимаш. Така че ако имате къде да отседнете с кученце във Варна, можеш да направиш операцията и там.
Публикувано: 10 October 2008 - 07:33 PM
Цитат
Разкажи ни нещо повече за него/нея.
п.п.когато побликуваш мнение отсрани има "Допълнителни функции" цъкаш там и прикачваш снимка, НО внимавай със размерите!!!
Ми мойто куче се казва Ричи и е на година и 5 месеца.Подариха ми го като беше на 1 месец.Искам да попитам нещо.Носа му ще стане ли черен???
Публикувано: 13 October 2008 - 10:41 AM

:wub:
Публикувано: 13 October 2008 - 08:23 PM
Ами онези хора?

Кацнал на един камък ;D

Във водата

:wub: