Болонка
Публикувано: 22 December 2006 - 06:54 PM
Публикувано: 24 December 2006 - 12:45 AM
Веселе празници,и много сбъднати мечти през новата 2007година
Обичайте се,и обичайте съществата до вас w)
Приятно изкарване на веселите вечери,в навечерието на празниците BEER

ВСЕКИ ДЕН в България десетки животни намират смъртта си от човешката глупост, злоба или нехайство!!! :-( [br]Ако и ти си против тези безсмислени и жестоки убийства, сложи този надпис под постовете си.[br]Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да не живеят в този суров и нечестен свят!!
[br]_____________www.virtualtown.forumup.com_______________
Публикувано: 13 January 2007 - 11:27 AM
Цитат
П.П djenifarr , kraxi къде сте?
Добре заварили! Много ти благодаря за отговора. Ние и така си го обичаме много w) .
П.П.: Момиче съм r) .
Публикувано: 13 January 2007 - 03:24 PM
Кученцето на gunsnroses_fan е и мое. Казва се Рони и се надяваме поне да е вярно, че е роден на 04.11.2006г., както ни казаха. Това, естествено, е важно за ваксините, които му правим. Той е нашето късметче и ние не си го заменяме за никое друго. Може би ще се разбере каква му е породата, или преобладаващата от няколко породи, след време, като порасне. И, все пак, най-важно за нас е Рони да расте здрав, жизнерадостен, щастлив и обичан. w)
Публикувано: 14 January 2007 - 12:32 AM
Цитат
Кученцето на gunsnroses_fan е и мое. Казва се Рони и се надяваме поне да е вярно, че е роден на 04.11.2006г., както ни казаха. Това, естествено, е важно за ваксините, които му правим. Той е нашето късметче и ние не си го заменяме за никое друго. Може би ще се разбере каква му е породата, или преобладаващата от няколко породи, след време, като порасне. И, все пак, най-важно за нас е Рони да расте здрав, жизнерадостен, щастлив и обичан. w)
Абсолютно съюото се отнася и за мен w) и Съни ми беше късмета w)
Добре дошли и много да ви радва Рони!
gunsnroses_fan няма защо да благодяриш!
Поздрави от мен и до скоро! r)
Публикувано: 14 January 2007 - 03:19 PM
Слънчев ден за всички ! r)
Публикувано: 14 January 2007 - 04:49 PM
ме съветвали да я храня само с гранули b) Според мен избора ти е добър.
П.П.Имате ли скорошни снимки на Рони?Ще се радвам да го видя w) w) w)

Вход

Горе
Цитиране +