Болонка
Публикувано: 17 February 2009 - 02:10 PM
Съжелявам :izcherven: но ....
ох извинявай ;D
ох извинявай ;D
Публикувано: 21 February 2009 - 05:35 PM
Weeee стана малко по-късно ще напускам няколко снимки
не ме бйте само :D :D
не ме бйте само :D :D
Публикувано: 21 February 2009 - 06:11 PM
Ами казах на майка ми да тъсят куче болонка , женска от един техен познат дето има развъдник за кучета от най-различни породи и евентуално да намери и болонка . Ще се гледа ту в София , ту в Пловдив , но изключително държа да е момиченце . Не искам мъжко куче :P
Публикувано: 21 February 2009 - 06:43 PM
А,защо да е момиченце :P (може да си ми казвално забравям бързо :D )
Дано бързо си дойде при тебе
Дано бързо си дойде при тебе
Публикувано: 21 February 2009 - 08:56 PM
;) :P а на колко месеца ще е бебеко?
Публикувано: 24 February 2009 - 06:26 PM
Раничко е още да ги махаме дрешките :P другия месец като се затопли времето махгаме елечето и до края ако се задържи топло и другия месец ще го водим на фризьор да го пострижем наш Ърни :D :D
Публикувано: 24 February 2009 - 08:19 PM
Публикувано: 04 March 2009 - 02:04 PM
Публикувано: 17 March 2009 - 08:59 PM
Ние сме мнооооого космати и пуловери не ни трябват през зимата . Решем се по два пъти всеки ден, и Лъкчо пак е целият на масури като родопски китеник
Но през април ще падне подстригване, няма да ни се размине.
Тъкмо намерих една симпатична женска болонка, която си търси гадже, така че само да се разгони, ще се опитаме да продължим линията на живите китеници. така че, kris4an, ако те харесва как изглежда моят хубавец, да знаеш, че може да има и повече като него след някое време
Но през април ще падне подстригване, няма да ни се размине.
Тъкмо намерих една симпатична женска болонка, която си търси гадже, така че само да се разгони, ще се опитаме да продължим линията на живите китеници. така че, kris4an, ако те харесва как изглежда моят хубавец, да знаеш, че може да има и повече като него след някое време

Вход

Горе
Цитиране +