Несъществуващите породи
Публикувано: 05 April 2007 - 03:21 PM
Публикувано: 21 April 2007 - 08:45 PM
Темата е много интересна,тъй като наисина има кучета, които неможеш да конкретизираш точната порода.
Сега ще ви кажа какво животно си имаме в къщи вече от 15 г.
Ходихме в Троянския балкан, някакво село преди 15 г. да си купим куче, за което беше уговорено всичко, по телефона. Когато отидохме,майката я видяхме - немска овчарка. Пожелахме да видим и бащата,тъй като по телефона ни бе казано,че той е канадски вълк. Когато ни заведоха да го видим,аз се изплаших.Кучето беше огромно, с къс черен косъм и с голям червен език; затворено в една голяма клетка. Това куче като ни зярна,че като скочи върху клетката (ние бяхме на около 10 м.), че като почна да лае....
Чудо! Както и да е. Дадохме уговорената сума за малкото пале, взехме си го и дим да ни няма. Кръстихме го Рекс.
Рекси порасна и стана малко по-голям от майка си, но с козината и нрава на баща си.
За съжаление вече е на 15 г. и нито му се играе,нито му се щурее.
Публикувано: 25 April 2007 - 02:51 PM
Цитат
Не само там - в стандарта за санбернара на FCI през 2004г също отпадна границата на теглото. Останаха само височините като критерий. Затова има още мераклии да надминат рекорда от 132кг... r)
Често ме питат каква зодия (вместо порода) ми е бернара и отговарям "Кралски пинчер"! Само дето не тупка така с лапите като пинчера... d)
Публикувано: 01 May 2007 - 08:50 AM
Прикачени файлове
-
_____.JPG (66.43K)
Брой сваляния: 538
Публикувано: 25 August 2007 - 09:56 AM
Цитат
Цитат
това е кръстоска между дакел и пудел - ако ви се случи да чуете , да знаете и да не се шашкате
r)
А да питам тогава как е кръстоска между дакел и доберман ?! bl) l) Виждала съм и е много странно ?!
n) ДАЙ СНИМКИ НА ДАКЕРМАНА МОЛЯ :) nok bravoS wink w)

...СРАМ МЕ Е ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН...
WWW.OBERiON.NET - ТОВА ОКОЛО НАС, ПРЕЗ ПОГЛЕДА НА ЕДИН БРУТАЛЕН ТЕМЕРУТ...
Публикувано: 25 August 2007 - 10:43 AM
Публикувано: 25 August 2007 - 11:21 AM
има и една интересна порода доста е разпространена:)
ПНОК /от НОК/
Почти
Немско
Овчарско
Куче
А приятелката ми измисли и тя една порода каза че иска Чи-Бау-Бау /чау-чау имаше предвид :) /
nok nok nok

...СРАМ МЕ Е ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН...
WWW.OBERiON.NET - ТОВА ОКОЛО НАС, ПРЕЗ ПОГЛЕДА НА ЕДИН БРУТАЛЕН ТЕМЕРУТ...
Публикувано: 25 August 2007 - 02:05 PM
или за колиер?това е кръстоска м/у коли и териер.така един човек чрез гадаене намери породата на Шедоу,въпреки че в рода й няма нито колита,нито териери 1super
освен това имам и канадска лисица(която всъщност е чау-чау Х самоед) и 2 кучета карабаш(което както разбрах наскоро е всяко куче с черна муцуна) l) ама хората ще повярват,дори да има кажеш че кучето ти е фараонов папиросопазител внесен от австралия(ако да кажем кучето прилича на фараоново по цвета и ушите) super best
и още една забележителна порода-българска лайка worthy общо-взето всяко куче което не е породисто и лае та чак в рая и ада го чуват 1super много рапространена bravoS
Публикувано: 25 August 2007 - 07:05 PM
Публикувано: 28 April 2008 - 09:27 PM

Вход

Горе
Цитиране +