Милата баби Лора/Добринка/Бабс има нужда от положителни мисли и повечко късмет
Публикувано: 08 December 2011 - 12:01 AM
Сбогом бабче!
Публикувано: 08 December 2011 - 03:04 AM
PURSY, в 11 November 2011 - 11:38 PM, написа:
Тя тъгуваше месеци наред и обикаляше около къщата, сърцето ти да се скъса.Никога не е била гладна, но беше обидена, изгонена, тъжна и самотна.
Това беше преди 10-11 години.
Няколко месеца след изхвърлянето се премести на друга улица, там имаше едни добри хора, които дори я пускаха да спи във входа. Тогава я прекръстиха на Добринка, защото тя е самата ДОБРОТА.
Рядко съм се чувствала толкова тъжна.
Мило слънчице, дано намериш покой сега!
Оплаках те като мое кученце...
Публикувано: 08 December 2011 - 08:41 AM

Поне не е била на улицата,на студеното.Щеше да се свие някъде и да умре незабелязана,а сега е изпратена с любов и грижа.
Ники

Публикувано: 08 December 2011 - 11:52 AM
Ники, съжалявам и ти благодаря, че не си спести нищо, за да и помогнеш в последните и дни.

I can't stop the war, shelter homeless, feed the poor
Can't walk on water, I can't save your sons and daughters
I can't change the world and make things fair
The least that I can do is Care.
Публикувано: 08 December 2011 - 12:06 PM
Вие направихте това за нея, а това е най-хубавия край - без мъка, без болка, гушната, на топличко, говорейки й нежни и хубави думи!
Голямо,

Тичай сега по поляните като младо кученце, бабче!
Публикувано: 08 December 2011 - 03:28 PM
Pursy я приюти на топло в дома си, в последната й нощ.
Имала е една ръка и един глас, който познава в годините, който често я е галел, говорел, хранел.
Чувствала се е със някой "свой", свободна и защитена заедно.
Била е до нея, когато си е тръгнала от този свят.
Публикувано: 08 December 2011 - 03:44 PM

Истинската красота е невидима за очите - тя се вижда със сърцето.
http://www.facebook....100000299149953
Публикувано: 08 December 2011 - 04:20 PM

Публикувано: 10 December 2011 - 09:40 PM
Още й стои креватчето до парното в кухнята, паничките, и системата й виси на шкафа.
Няма я вече Лорчето, може би защото беше толкова добра, господ я пазеше цели 14 години.
Закъснях да я извадя от клетката, Прости ми, мило бабче!
Единствената ми утеха е,че поне не почина в самота, в клетката, в агонията, която никой нямаше да види през нощта и от която нямаше да има кой да я спаси. Да умреш в клетка е ужасно, когато си бил волна птица толкова години.
Лора не понесе неволята.
Последната нощ и последния си ден изкара при мен, при човек, когото много обичаше и на когото се доверяваше.
Защото тя не се доверяваше на всекиго.
Както каза моят съсед, с когото я погребахме през нощта до една рекичка, Лора нямаше нужда от лечение, тя имаше нужда само от грижи. И в последните си мигове срещна един добър човек, благодарение на когото тя е в гробче, а не в екарисажа.
С парите, които се натрупаха в клиниката, Лора можеше да изкара 3 месеца в приемен дом.
Не обвинявам за нищо Nikey, напротив, тя само много искаше да й помогне, затова не я подмина.
Дойде веднага, когато започна агонията на Лора и я закарахме за евтаназия.
Благодаря ти, че беше до мен.
Молех се да почине в съня си, но агонията не я подмина, отказаха й дробовете и не можеше да диша.
Просто нещата не се случиха по най-добрия начин за баби......
Животът понякога е такъв. И при хората.
Моля ви в памет на Лорчето да не превръщаме темата й в дискусия.
Спи спокойно, малко добро същество. Много ще ми липсваш.
Публикувано: 11 December 2011 - 08:13 PM