Да я нагушкаш от нас, принцесата!
Ранена котка в Кърджали нужда от логистична и финансова помощ
Публикувано: 09 January 2013 - 08:21 PM
Благодаря на косматата принцеска, че се появи в живота ми, при това в един доста тежък за мен момент и направи нещата ако не по-лесни, то поне далеч по-поносими и ме снабди с много усмивки, които без нея изобщо нямаше да се случат
Ето го малкото позьорче:
Публикувано: 09 January 2013 - 10:59 PM
Между другото,хирургът,който преди време й ампутира крачето се оказа,че не я е забравил и преди няколко седмици ме пита как е тя и дали още продължава кръвотечението от носа й.
П.П. А какво стана с хистологията?

Life Sucks,And Then You DIE!
It's such a brutal planet,it's such a living HELL!
Публикувано: 10 January 2013 - 09:41 AM
До момента не сме намерили лаборатория, която да направи точно това изследване :( Има още няколко възможности, които тези дни ще проверим.
Не знам дали съм ви споделяла, но Леми изпитва непреодолим интерес към научнопопулярни предавания, особено за животни. Много й е интересно за лисици, птици и пискливите бебета на големите котки :) Така съсредоточено гледа телевизия, че дори вече мяукането като звук не я вълнува (пък и никога не й е било силата), затова пък от national geographic се е научила да лае, църцори и пищи. Въобще овладява езици момата. Арха, подозирам, че у вас е започнал beginner курсът по лаене :)
Публикувано: 10 January 2013 - 11:25 AM
Леми,
благодаря ти, че събра толкова много добри хора!
И 'айде вече, ако обичаш, да оздравяваш, 'щото направо....

Публикувано: 10 January 2013 - 01:56 PM
trontinia, в 10 January 2013 - 07:41 AM, написа:
Ма какво приказваш .. то тука аз започнах да лая,ти за котките ще ми говориш ..
И точно какво хистологично изследване искате да й правите,че не можете да намерите лаборатория? Хуманните няма ли да свършат работа? За какво се съмнявате?

Life Sucks,And Then You DIE!
It's such a brutal planet,it's such a living HELL!
Публикувано: 10 January 2013 - 10:22 PM
Arha, чудесното чудовище е заподозряно в определено гъбично заболяване, което, доколкото разбирам, изисква доста продължително лечение и вероятно затова не е било повлияно от предишни лекарства, които то е приемало (чудовището). Точно на хуманни лаборатории разчитаме, ще пиша повече, като имаме нова информация.
Публикувано: 13 January 2013 - 05:27 PM
Верно, че не сте се осиновили, но мисля, че взаимно сте си дали много.
Лошо, че още се влачат проблемите й, но и това ще мине един ден.
Станала е красива, спокойна, че е обичана и гледана с мерак - си личи:)
Прегръдки от мен и мойта чета - Хана, Рошла, Моли и Толи
Публикувано: 26 January 2013 - 10:39 AM
Снимките на Леми обаче са подвеждащи - да ти призная, не е най-спокойното коте на света. Някои определени ветеринарни докторки дори я уличиха в нео-нацистки нагласи, кхъм! Нерваче си е Леми, въпреки че като цяло е благоразположена и комуникативна и умира да досажда за гушкане с гръмогласно мъркотене, лесно се стряска и обича да размахва лапи за щяло и нещяло. Дет' се вика - чувствителна е.
Иначе последната предполагаема диагноза не се потвърди и куестът продължава.
В следващото видео Леми се подготвя за тенис-финал на Australian Open (женският е днес). Можете да се насладите на спортната й ъъъ... хъс. Днес предлагаме и снимков материал!
Публикувано: 26 January 2013 - 11:46 AM

We make a Living by what we get... We make a Life by what we give...
Публикувано: 08 February 2013 - 10:42 PM
Мили Хора, които мислите и помагате на храбрата Леми - благодаря ви за цялата подкрепа и обич
Специално за вас - нейно сладко трикрачество. На последната снимка може да видим как тя напълно спокойно е свикнала с позицията си на владетел на апартамента. На първите снимки сме малко кървави, дори и лапата сме зацапали, но какво пък - имаме си постоянен дом.
Публикувано: 08 February 2013 - 10:52 PM
Да сте много и дъъъълго щастливи и здрави заедно.

Публикувано: 09 February 2013 - 09:15 PM
Публикувано: 12 February 2013 - 11:01 PM
Така де, те тези неща се шушукаха из котешките среди отдавна, ама чакахме вестите да достигнат и до Trontinia, защото Н.В Леми отдаааавна си знаеше, че е намерила своето царство-господарство и няма никакви намерения да си стяга куфарите.
Да сте си честити и да живеете дъъъъълго и щастливо и в перфектно здраве заедно.
Юхуууууууу!

I can't stop the war, shelter homeless, feed the poor
Can't walk on water, I can't save your sons and daughters
I can't change the world and make things fair
The least that I can do is Care.

Вход

Горе
Цитиране +