Dog.bg Форуми : Изпрати дарителски SMS и покрепи дейността на фондация Очи на четири лапи!

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
Страница 1 от 1
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Изпрати дарителски SMS и покрепи дейността на фондация Очи на четири лапи! 1.20 лв с ДДС Оцени темата: -----

#1 Потребителят е офлайн   sanita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 16 November 2011 - 01:55 PM

Изпратете дарителски SMS с текст на латиница DMS VODI ME на номер 17 777 (за абонати на GLOBUL, VIVACOM и M-Tel). :flagbg:

http://www.e4p-bg.co...iie9u2sdhthd9n6
User's Signature

...Дай му сърцето си и то ще ти даде своето...
from Марли&me
http://www.greenbalk...u...8&cat_id=35

#2 Потребителят е офлайн   dgindeva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 16 November 2011 - 02:07 PM

Показване на мнениетоsanita, в 17 November 2011 - 12:55 AM, написа:

Изпратете дарителски SMS с текст на латиница DMS VODI ME на номер 17 777 (за абонати на GLOBUL, VIVACOM и M-Tel). :flagbg:

http://www.e4p-bg.co...iie9u2sdhthd9n6

Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#3 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2011 - 02:13 PM

Показване на мнениетоsanita, в 16 November 2011 - 01:55 PM, написа:

Изпратете дарителски SMS с текст на латиница ...

Като знам какви неща се случват в тези очи на 4 лапи защо ли не ми се ще да изпращам смс точно на тях...
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#4 Потребителят е офлайн   sanita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2011 - 02:17 PM

Всеки решава сам за себе си дали да изпрати. Просто популяризирам нещо, което смятам, че си заслужава да бъде подкрепено. Нищо общо с фондацията нямам, но резултата от тяхната работа всеки ден е пред очите ми и изключително им се радвам.
KOKO_ko, напишете какво точно Ви притеснява. Благодаря предварително!
User's Signature

...Дай му сърцето си и то ще ти даде своето...
from Марли&me
http://www.greenbalk...u...8&cat_id=35

#5 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2011 - 02:25 PM

Показване на мнениетоsanita, в 16 November 2011 - 02:17 PM, написа:

И аз им наблюдавам работата. И то от самото начало. И именно защото става дума за незрящи хора и именно защото става дума за мизерия и нечистоплътност при набавянето на кучетата, отглеждането им и пр. няма да ви казвам какво знам. И го знам не защото съм дочул или защото съм агент на службата ЕЖК. Знам го, защото неведнъж съм бил въвличан волю-неволю в едни мерзки игри за сметка на състраданието на хората към проблемите на незрящите граждани у нас. Толкоз по въпроса. С годините взе да ми втръсва все аз да съм носител на лошите вести ...хората са големи, да се оправят по съвест. В частност и вие @санита ... пускайте на воля смс-и и симпатизирайте, в крайна сметка това е целта на някои хора ...:tb_195:
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#6 Потребителят е офлайн   tiwok Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 16 November 2011 - 05:25 PM

Показване на мнениетоKOKO_ko, в 16 November 2011 - 02:25 PM, написа:

Показване на мнениетоsanita, в 16 November 2011 - 02:17 PM, написа:

И аз им наблюдавам работата. И то от самото начало. И именно защото става дума за незрящи хора и именно защото става дума за мизерия и нечистоплътност при набавянето на кучетата, отглеждането им и пр. няма да ви казвам какво знам. И го знам не защото съм дочул или защото съм агент на службата ЕЖК. Знам го, защото неведнъж съм бил въвличан волю-неволю в едни мерзки игри за сметка на състраданието на хората към проблемите на незрящите граждани у нас. Толкоз по въпроса. С годините взе да ми втръсва все аз да съм носител на лошите вести ...хората са големи, да се оправят по съвест. В частност и вие @санита ... пускайте на воля смс-и и симпатизирайте, в крайна сметка това е целта на някои хора ...:tb_195:

Мииии, добре да взема да вметна и аз малко по въпроса. Това нещо се намира действително на територията на :Съюза на Слепите", действително съществува, входа е малко алегоричен, сиреч неоткриваем и ако иска някой да го намери трябва да получи доста обстойна информация, ако не е сляп ... Базата е добра.От десетина години начинанието се спонсорираше от "Royal Canin" сега не знам как е. Даваха се много кучета на приемни семейства обикновено Лабрадори или Голдъни, като се правеха тестове за диспл. на около една година, брака се кастрираше и оставаше собственост на отглеждащият го.

И апропо действително може би повечето от вас не знаят в какви гадни и мизерни условия живеят незрящите в съседните на школата общежития, ако искате дарете на хората

Страница 1 от 1
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни